Φεγγάρια Αγάπης 06/02 – 12/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 06/02 – 12/02/2017
<p>Όλα αλλάζουν στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Οι κύκλοι κλείνουν και θα πνεύσει ένας σεληνιακός άνεμος ελευθερίας και δικαίωσης. Η έκλειψη που έρχεται να μας βρει στις 10 του μήνα στον Λέοντα δεν πρέπει να μας φοβίσει, ίσα – ίσα που λύνει δεσμούς και κάβους οι οποίοι μας κρατούν δέσμιους ενός νοσηρού παρελθόντος. Με την συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού εκ μέρους της Σελήνης και του Δία, του Κρόνου και του Ουρανού επίσης εκ μέρους του Ήλιου που θα είναι στον Υδροχόο είναι μια παντοδύναμη επιρροή η οποία αφορά όλο το ζωδιακό. Επειδή δεν υπάρχει κανένα ισχυρότερο φαινόμενο και επειδή θα αλλάξουν τα πάντα για κάθε ζώδιο χωριστά το φεγγάρι αυτό θα το αναλύσουμε ανά ζώδιο, διότι έχει τεράστια αξία για τον έρωτα.

Κριός

Όλα όσα έχεις ελπίσει στον έρωτα θα σου το φέρει αυτή η Έκλειψη. Η κοινωνικότητά σου σταματάει να έχει βάρη από το παρελθόν και ανοίγεσαι σε νέους ανθρώπους και νέους ορίζοντες. Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις τον έρωτα σε ένα μακρινό ταξίδι.

Ταύρος

Η Έκλειψη της Σελήνης σε τετράγωνο με το ζώδιό σου αλλά και σε μια γενική καλή διάθεση θα σε κάνει να δεις πολύ σοβαρά τα θέματα της οικογένειάς σου. ό,τι προβλήματα είχαν αρχίσει να διογκώνονται από τον Σεπτέμβριο του 2016 σε ψυχολογικό και ερωτικό επίπεδο ξεφουσκώνουν τώρα και λυτρώνεσαι.

Δίδυμοι

Καθώς η Έκλειψη στον Λέοντα ορίζει αυτήν την εβδομάδα όλο το πεδίο των φιλικών σου σχέσεων θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα ποιοι φίλοι σου αποδέχονται τις αποφάσεις σου.Να είσαι σε ετοιμότητα για να αποκρούσεις επιθέσεις στις σχέσεις σου από ανθρώπους που σε ζηλεύουν.

Καρκίνος

Η μεγάλη προστάτριά σου, η Σελήνη, θα σβήσει μερικώς στον χώρο των μόνιμων σχέσεων σου. Αυτό είναι θετικό γιατί θα φύγει από μέσα σου το βάρος του να θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για όλους και για όλα. Πάρε αποφάσεις για το ερωτικό σου μέλλον με γνώμονα το τι θέλεις και χρειάζεσαι εσύ και όχι οι άλλοι.

Λέων

Το ότι θα σβήσει η παντοκρατορία της Σελήνης ακριβώς στο δικό σου ζώδιο μπορεί να σου αυξήσει κάπως τον εγωισμό. Να προσέξεις να έχεις κίνητρο στις σχέσεις σου και γενικά στην αγάπη όχι το να φαίνεσαι ότι κατέχεις μια παντοδυναμία, αλλά το να προωθείται γενικά η ψυχή σου.

Παρθένος

Η Έκλειψη στον 12ο γενικό σου Οίκο φέρνει στην ζωή σου ένα φρέσκο αεράκι δύναμης και ερωτικής περιπέτειας. Δεν θέλεις άλλο να κάνεις κύκλους γύρω από λάθη και συμπεριφορές του παρελθόντος, παρατάς – επιτέλους – το παιχνίδι των ενοχών και υποδέχεσαι με μεγάλη χαρά τον έρωτα σαν προοίμιο της άνοιξης.

Ζυγός

Άνθρωποι που μέσα στις σχέσεις σου σε είχαν ως κάτι το δεδομένο θα πάθουν την έκπληξη της ζωής τους, με την έκλειψη! Μια Έκλειψη που σε κάνει να θυμηθείς τον παλιό καλό σου εαυτό, που λατρεύει τα πολλαπλά παιχνίδια. Δεν πειράζει, έχεις ανάγκη λίγο φλερτ  και λίγο κυνήγι ηδονής, το έχεις παρακάνει στις υποχωρήσεις.

Σκορπιός

Η Έκλειψη αν και γίνεται σε χώρο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου επηρεάζει άμεσα και το ερωτικό πεδίο. Καθώς λύνονται χρόνια προβλήματα και κλείνει ένας κύκλος ατυχίας και απραξίας ταυτόχρονα, ανάβει μέσα σου το πράσινο φως για να ξανοιχτείς στο μεγάλο ερωτικό πέλαγος.

Τοξότης

Τα ταξίδια και η περιπέτεια σε τραβάνε πάντα και τώρα με την Έκλειψη θα σε τραβήξουν και σε ερωτικά μονοπάτια. Για κάποιον καιρό είχες θεωρήσει ότι έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου. Τώρα ή αυτός ο έρωτας θα δείξει την πραγματική του δύναμη και θα σε συναρπάσει ή που θα αποδειχτεί ότι ήταν απλά ένας σταθμός πριν τον πραγματικό έρωτα που έρχεται.

Αιγόκερως

Η Έκλειψη δονεί δύο χώρους: τον λίμπιντο μέσω της Σελήνης και τις μόνιμες σχέσεις σου μέσω του Ήλιου. Και επειδή είναι η Σελήνη που σκιάζεται από τον παντοδύναμο Ήλιο, μπαίνεις πάλι σε έναν κύκλο θυσιών για χάρη της σχέσης σου. Αφού αυτό είναι που χρειάζεσαι, δεν θα σου φανεί βαρύ καθήκον.

Υδροχόος

Ο Ήλιος της προσωπικότητάς σου σβήνει την Σελήνη του συναισθήματος στον χώρο των σχέσεών σου ακριβώς. Θα περάσεις σε μια εποχή αναγκών πιο εγωιστικών, δεν θα έχεις και τόσο μεγάλη διάθεση να δεις το όποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με θυσιαστικές τάσεις, θέλεις να ευχαριστηθείς το ερωτικό παιχνίδι πια.

Ιχθείς

Η σημαντικότατη Έκλειψη σε καλεί να δεις με σοβαρότητα τις δικές σου ανάγκες στην αγάπη. Για καιρό, τουλάχιστον από το περασμένο φθινόπωρο, είχες πιέσει άγρια τον εαυτό σου να κάνει παραχωρήσεις μόνον και μόνον για να μην διαταραχθεί ο έρωτας. Καιρός να κάνουν και οι άλλοι θυσίες για σένα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 27/11 – 3/12/2017

Φεγγάρια Αγάπης 27/11 – 3/12/2017

Φεγγάρια Αγάπης 27/11 – 3/12/2017

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 Η Σελήνη στους Ιχθείς γεμίζει την ψυχή μας με ερωτικούς πόθους και όνειρα. Θα είναι σε τρίγωνο με τον Δία από τον...

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Το κολοσσιαίο γεγονός αυτής της εβδομάδας και όλης αυτής της περιόδου είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, στην 15η μοίρα, σε αντίθεση...

Φεγγάρια Αγάπης 27/02 – 05/03/2017

Φεγγάρια Αγάπης 27/02 – 05/03/2017

Φεγγάρια Αγάπης 27/02 – 05/03/2017

Όλη αυτή η εβδομάδα θα τελεί κάτω από την ονειρική διάσταση που θα δίνει στον έρωτα η Έκλειψη του Ηλίου που θα την προκαλέσει η...

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Μια παντοδύναμη Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στους καρμικούς Ιχθείς είναι το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Μια Έκλειψη που...

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Μια πανέμορφη Καθαρά Δευτέρα – αγαπημένη ημέρα με πολλές ευκαιρίες για επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες – αλλά και μια πολύ δυνατή...

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Είναι μια τόσο σημαντική εβδομάδα από άποψη Σελήνης, που σαφώς και αξίζει την προσοχή μας! Τα πάνω – κάτω θα φέρει η Νέα Σελήνη στον...