Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017
<p>Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη στους Διδύμους ελαφραίνει την διάθεση, δίνει μια ανάλαφρη τάση για φλερτ, και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να φλερτάρετε έναν άνθρωπο που θέλετε να κατακτήσετε ξανά!

Κριός

Αν κάποιος σε θέλει σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσει για να έχει. Είσαι σε πολύ δυνατή ημέρα, μπορείς να φλερτάρεις με όποιον θέλεις, οπότε για να γυρίσεις σε μια αγκαλιά θα πρέπει να έχεις από τον άνθρωπο που σε θέλει πολλές αποδείξεις ότι αξίζει να δώσεις τον χρόνο σου.

Ταύρος

Ο Δίας έχει παραδοσιακή σχέση με το ζώδιό σου και το γεγονός ότι είναι στάσιμος σου δημιουργεί την τάση να επιστρέψεις σε μια παλιά σου αγάπη, αλλά δεν είναι η απολύτως κατάλληλη ημέρα. Θα σου είναι πολύ εύκολο να κάνεις μια επιτυχημένη κίνηση λίγο αργότερα, μην βιαστείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο πολύ ανάλαφρο ζώδιό σου σε κάνει τόσο συναισθηματικό γεμάτο/η που μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πάλι κοντά σου τον άνθρωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Το μόνο θέμα που σε αφορά είναι το αν όντως θέλεις να επιστρέψεις, αν το θέλεις το μπορείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σου θα σου φέρει στο κατώφλι σου με τις όμορφες όψεις της ανθρώπους που είχες σχέση μαζί τους στο παρελθόν. Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι ο στάσιμος Δίας δημιουργεί μια έλλειψη σταθερότητα, κάτι που σήμερα θα το καταφέρεις μπορεί να μην κρατήσει για πολύ.

Λέων

Ναι με ο Ήλιος συμμαχεί με τον Δία, αλλά ο Δίας είναι στάσιμος όπως είπαμε και στην εισαγωγή. Και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για μια επανασύνδεση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις σήμερα την στρατηγική σου και να κινηθείς για ένα ραντεβού λίγο αργότερα.

Παρθένος

Η ημέρα έχει τόσο θετικά πλανητικά χαρακτηριστικά που αν έχεις στον νου σου μια επανασύνδεση μπορείς κάλλιστα να την προσπαθήσεις. Αλλά δεν είναι ακριβώς και ρόδινα τα πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς αν πραγματικά θέλεις να ενωθείς πάλι με κάποιον άνθρωπο ή θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω.

Ζυγός

Ανοίγει όντως μπροστά σου μια περίοδος έντονης κινητικότητας σε θέματα που σχετίζονται με επανασύνδεση, αλλά όχι ακριβώς σήμερα. Ο Δίας σε στάση στο ζώδιό σου θα σε κάνει να χάσεις λίγο τον ορίζοντά σου. Περίμενε, ακριβώς μετά θα έχεις όλες τις καλές ευκαιρίες για μια επιστροφή.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι δυνατή αστρολογικά και η Σελήνη βοηθάει όλα τα ζώδια του Νερού, άρα και τον Σκορπιό. Μπορείς, με όπλο την καλή σου διάθεση, να κάνεις μια κίνηση επιστροφής σε κάποιο άτομο που ακόμα σε συνταράζει. Δώσε όμως προτεραιότητα σε μικρές στιγμές, μην ανοίξεις μεγάλες και σοβαρές συζητήσεις.

Τοξότης

Ο Δίας σήμερα είναι στάσιμος, και αυτό σημαίνει ότι και η καρδιά σου είναι στάσιμη. Δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις βήμα μπροστά στα ερωτικά σου ή βήματα πίσω. Σήμερα θα πρέπει να ετοιμάσεις τα επιχειρήματα μιας επανασύνδεσης και να την τολμήσεις λίγο αργότερα, με τον ανάδρομο πια Δία να τις ευνοεί αυτές τις διαθέσεις.

Αιγόκερως

Όλος ο ζωδιακός κρατάει την ανάσα του με τον στάσιμο Δία κα όντως ανοίγονται όλοι οι δρόμοι επιστροφής σε γνωστές αγκαλιές. Ειδικά εσύ ευνοείσαι και από την Αφροδίτη και από τον Κρόνο, οπότε κάνε ό,τι πρέπει για να έχεις την επανασύνδεση που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Ο Δίας σε στάση επηρεάζει και εσένα όπως όλα τα ζώδια, μιας και ο Δίας είναι συλλογικός πλανήτης. Η διάθεσή σου όμως να επιστρέψεις σε μια σχέση, με την Αφροδίτη να παιχνιδίζει, δεν είναι στέρεη, οπότε μην το κουράσεις πολύ. Αν είναι να έρθει θε να ρθει που λέει και η παράδοση.

Ιχθείς

Το πανέμορφο πλανητικό σκηνικό και ο Δίας σε στάση έχει ένα σοβαρό και καλό αντίκτυπο στις σχέσεις, οπότε αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ενωθείς πάλι με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να τον ξεχάσεις, έχεις την δυνατότητα να το κάνεις. Αλλά, επειδή έχεις και αυξημένη γοητεία, βάλε όρους!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Κριός Με τον Ερμή να ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη όλη σου η ψυχική διάθεση ξεκαθαρίζει και το να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...