Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017
<p>Είναι μια σκέτη γλύκα για τον έρωτα η σημερινή ημέρα. Ο Δίας στον Ζυγό γυρίζει ανάδρομος θέτοντας σε προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες μας και όχι το άστατο φλερτ, η Αφροδίτη στον Κριό παιχνιδίζει με τον Άρη και ανάβει φωτιές, η Σελήνη στους Διδύμους τριγωνίζει και τον Δία από τον Ζυγό και τον Ήλιο από τον Υδροχόο αυξάνοντας την κοινωνικότητα, αλλά και την ευκολία να ξανοιχτούμε συναισθηματικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες – θα είναι πολλές.

Κριός

Ακραία συναισθηματικά φαινόμενα σε περιμένουν. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείς και την Αφροδίτη και τον Άρη και τον Ουρανό και γίνεσαι μήλο της Έριδας ανάμεσα σε πολλούς θαυμαστές. Όμως με τον Δία ανάδρομο στον πολικό σου Ζυγό και στον 7ο Οίκο σου, η καρδιά σου χτυπάει για έναν παλιό σου σύντροφο.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον 12ο Οίκο σου να συμμαχεί με τον Άρη θέλεις να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, κάτι που το επιτείνει και ο Δίας στον καρμικό σου Ζυγό. Σε έλκουν τα φλογερά ζώδια, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ενώ η γενική σου διάθεση σε σπρώχνει σε εξομολογήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φροντίζει και σε γεμίζει συναίσθημα μέσω των όψεών της σου προσφέρει την δυνατότητα και για νέα φλερτ, και για επανασύνδεση αν την θέλεις και για βαθιά και ουσιαστική σχέση με το ταίρι σου αν ήδη βρίσκεσαι σε δέσμευση. Έχεις πολύ καλή επικοινωνία με όλο τον ζωδιακό και έχεις πολλές ευκαιρίες στον έρωτα.

Καρκίνος

Η πεντάμορφη των ουράνιων σφαιρών, η Σελήνη, από τον 12ο Οίκο σου και τους Διδύμους φλερτάρει με όλους του μείζονες πλανήτες και αυξάνει την αισιοδοξία σου. Πρόσεξε λίγο την ανυπομονησία σου, που στην δημιουργεί ο Ερμής από τον πολικό σου Αιγόκερω. Δες τι έχεις να μοιραστείς με Διδύμους, Λέοντες και Υδροχόους.

Λέων

Εξαιρετική η δράση του Ήλιου που τριγωνίζει την Σελήνη από τους Διδύμους και τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Σχέσεις που φαινόντουσαν να έχουν σβήσει παίρνουν πάλι λάμψη, ενώ σε έλκουν άτομα που έχουν να σου χαρίσουν πνευματική εγρήγορση. Είσαι πολύ κοντά σε Ζυγούς, Τοξότες, Διδύμους  και Καρκίνους.

Παρθένος

Μια πολύ δυνατή ημέρα για τον έρωτα, όχι όμως χωρίς προβλήματα. Η δύσκολη σχέση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και με τον Ουρανό από τον Κριό φρενάρει κάπως τις προσπάθειές σου και να φλερτάρεις και να συνδεθείς ουσιαστικά με το ταίρι σου αν είσαι σε σχέση. Έχεις μια ειλικρινή και δυνατή προσέγγιση με Σκορπιό.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον πολικό σου Κριό κάνουν την ψυχή σου να δονείται για ανθρώπους που ήδη έχουν παίξει ρόλο στην ζωή σου. Δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σου με κάποιον άνθρωπο που έχει ακόμα πολλά να πει στην καρδιά σου. σε έλκουν Τοξότες, Λέοντες και Κριοί. Δοκίμασε να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μην κάνεις συνεχώς συναισθηματικά λάθη.

Σκορπιός

Η πανέμορφη από άποψη ενεργειών Σελήνη και η δυναμική Λίλιθ στο ζώδιό σου θα αυξήσουν πολύ σήμερα τις πιθανότητες για ερωτική επιτυχία, είτε είσαι σε σχέση είτε φλερτάρεις. Το δυνατό σου χαρτί είναι ο έντονος μαγνητισμός σου και η πραγματική και ανόθευτη ανάγκη για ηδονή. Είσαι πολύ κοντά σε Παρθένο ή Δίδυμο.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας στον φιλικό σου Ζυγό δεν είναι κακά νέα, κάθε άλλο. Ειδικά με την πολύ καλή προσέγγιση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και την Σελήνη από τους Διδύμους θα σου ανοίξει ερωτικά μονοπάτια με ουσιαστικό τρόπο, είτε είσαι σε σχέση είτε θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ.

Αιγόκερως

Έχεις ανάμικτα συναισθήματα και αρκετό εκνευρισμό. Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Ερμής, οι τρεις σου κυβερνήτες, σου ανοίγουν μεν ερωτικές ευκαιρίες, σε γεμίζουν όμως και με ανυπομονησία και εκνευρισμό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς όλα τα μαθήματα που παίρνεις μέσα από τις σχέσεις σου χωρίς τόσο άγχος για το μέλλον.

Υδροχόος

Η εξαίσια όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο, την Σελήνη και τον Δία ενεργοποιεί όλο σου το ερωτικό δυναμικό. Είσαι πολύ κοντά με τα άλλα ζώδια του Αέρα, τους Ζυγούς και τους Διδύμους, αλλά σε έλκουν και Τοξότες και Καρκίνοι, ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις μια επανασύνδεση.

Ιχθείς

Είναι ένα σκέτο δώρο η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου θέματα. Αξιοποίησε την διαίσθησή σου και τον έντονο ερωτισμό που εκπέμπεις για να έχεις την επιτυχία που αποζητάς είτε στο φλερτ είτε στην ενδυνάμωση της σχέσης σου. Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά και το βράδυ σου επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα σε συνταράξουν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Κριός Μια από τις καλύτερες ημέρες για τους Κριούς στα ερωτικά σας. Πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Με τον Ερμή σε στάση στον Ζυγό, αλλά με μια άκρως κινητική φάση στους Διδύμους και με τον Ερμή σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη, ο έρωτας...