Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017
<p>Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να παίξουν ρόλο στην ζωή μας είναι στο διάβα μας. Η ενέργεια της αστρολογικής Ταρώ θα μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες και να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας.

Ο κόσμος
Πρόκειται να φτάσετε ή να απολαύσετε μια περίοδο πλήρους εκπλήρωσης, ολότητας και ικανοποίησης - την άφιξη των επιθυμιών της καρδιάς σας.

Αισθάνεστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε επιτύχει και απολαμβάνετε τις ανταμοιβές για παλαιότερες προσπάθειες. Ένας χρόνος ευτυχισμένων αποτελεσμάτων, υλικού πλούτου και μεγαλύτερη πνευματική συνειδητοποίηση.

Το αστέρι
Κάρτα 2: Τι θέλετε πλέον τώρα »
Το αστέρι
Το Star υποδηλώνει ότι αυτό που θέλετε περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι μια καλή τύχη, ένα λαμπρό και ευτυχισμένο μέλλον.

Αν έχετε αρρωστήσει, πάσχετε από πένθος ή απογοήτευση στην αγάπη, η τύχη σας πρόκειται να αλλάξει. Αυτή είναι η κάρτα ευχών σας - θα φέρει την ευτυχία, την εκπλήρωση και την καλή υγεία. Μπορεί επίσης να λάβετε ένα δώρο ή δώρα!

Ο διάβολος
Κάρτα 3: Οι φόβοι σας »
Ο διάβολος
Φοβάσαστε ότι είναι εκτός ελέγχου. Απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το παθιασμένο έλξη. Παρά το γεγονός ότι είναι εθιστικό και είναι απίθανο να είναι σωστό, απλά δεν μπορείτε να σταματήσετε τον εαυτό σας.

Όποιο και να είναι, ένα πάθος για κάποιον που δεν είναι καλό για εσάς, συμφωνίες χρημάτων που είναι πάρα πολύ καλές για να είναι αλήθεια ή οποιοδήποτε άλλο είδος πειρασμού, προσπαθήστε να αντισταθείτε, καθώς είναι απίθανο να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αν αισθάνεστε χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση και αμφιβάλλετε τις ικανότητές σας - μην το κάνετε! Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας - δεν είναι πολύ αργά για να αλλάξετε κατεύθυνση.

Κρίση
Κάρτα 4: Τι θα κάνετε »
Κρίση
Το ολοκαίνουργιο δυναμικό, μια ευκαιρία που δεν δόθηκε ποτέ, δεν πρέπει να αγνοηθεί, ένα νέο σχέδιο, μια απόφαση ή μια σχέση που θα μπορούσε να επηρεάσει το υπόλοιπο της ζωής σας - όλα αναφέρονται εδώ.

Θα απολαύσετε την επιτυχία και την απόλαυση για τις προηγούμενες προσπάθειες, τα γεγονότα θα πάρουν έναν ρυθμό και το αποτέλεσμα θα είναι ταχύτερο από το αναμενόμενο.

Εγκράτεια
Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας »
Εγκράτεια
Η ζωή θα φαίνεται ταραχώδη και γεμάτη προκλήσεις και θα είναι δύσκολο να έχετε τη σωστή προοπτική στα πράγματα.

Μπορεί να έχετε έναν αντίπαλο στην αγάπη ή στην εργασία. Σκεφτείτε αν η σχέση ή η δουλειά είναι σωστά για εσάς.

Αυτή είναι η εποχή για να είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί και η ζωή σύντομα θα έχει και πάλι την αίσθηση της κανονικότητας.

Το φεγγάρι
Κάρτα 6: Το πιθανό αποτέλεσμα »
Το φεγγάρι
Ενώ είστε μπερδεμένοι και φοβισμένοι και αφήνοντας τις ανησυχίες σας να σας κρατήσουν πίσω, εμπιστευθείτε ότι όλα θα αποδειχθούν καλά στο τέλος.

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σκληρά ή συγκεχυμένα, αλλά να τα κολλάτε, είναι σωστό για εσάς.

Η Σελήνη είναι ένας καλός ομιλητής εάν είστε σε μια παράνομη υπόθεση και σας βοηθά να σας καθοδηγήσουμε για να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες και απροσδόκητες δυνατότητες.
O kósmos

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Κριός – Η Σελήνη Ίσως να αισθανθείτε ότι περνάτε από μια συναισθηματικά περίπλοκη εσωτερική κατάσταση, τίποτα δεν είναι πολύ σαφές, σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Μια δυνατή ανάγκη για εξομολογήσεις και για ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν θα είναι η κύρια τάση της ημέρας σήμερα. Η Μεγάλη Αρκάνα των...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2017

Παράξενα συναισθήματα και πρωτόγνωρα αδιέξοδα δείχνουν να μας κυκλώνουν σήμερα, όπως μας πληροφορεί η αρχαία σοφία της Μεγάλης Αρκάνας...