Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 7-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 7-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Μπορείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες, ώστε να φέρετε την φλόγα στο δωμάτιο. Ένας από τους λόγους για τους φίλους σας που σας αγαπούν τόσο πολύ είναι ο αυθορμητισμό σας. Αν έχετε συγκράτηση σε αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας σας.

Ταύρος

Η συνήθως βραχώδεις μεταβατική περίοδος  σας θα είναι ομαλή. Κρατήστε αυτό κατά νου, είστε έτοιμες να περάσετε από κάποιες σοβαρές αλλαγές. Αντί να αντιστέκεστε, να ανοίξετε τον εαυτό σας με το ενδεχόμενο ότι αυτό είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται.

Δίδυμοι

Το στόμα σας τρέχει ένα μίλι το λεπτό, και κάποιος γύρω σας έχει κάτι που πρέπει πραγματικά να να σας πει. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και να τους αφήσετε να μιλήσουν. Διαφορετικά, πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Καρκίνος

Όταν ένας άγνωστος μιλάει, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Μπορούν να μιλούν σε κάποιον άλλο, ή για κάτι άλλο, αλλά ένα μήνυμα για σας είναι κρυμμένο στα λόγια τους. Υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να μπορούσε να σας αλλάξει τη ζωή.

Λέων

Ναι, το αφεντικό σας είναι πολύ κακό. Και, ναι, οι τράπεζες είναι κακές. Και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σας κλέβουν. Και κάποιοι πολιτικοί είναι ψεύτες. Είναι λογικό να είστε αναστατωμένες, αλλά μην αφήνετε το θυμό σας  να καταστρέψει τη ζωή σας.

Παρθένος

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα οικονομικά, να καστρώσετε ένα σχέδιο. Τα χρήματα δεν θα πρέπει να είναι το επίκεντρο της ζωής σας, αλλά μερικές φορές γίνεται ένα απειλητικό τέρας πάνω από το κεφάλι σας.

Ζυγός

Η δύναμη ανταλλαγής είναι φυσική: όταν οι σχέσεις παραμένουν ευμετάβλητες, τα πράγματα λειτουργούν πιο ομαλά. Προσπαθήστε να είναι πιο ευέλικτη, αν τα πράγματα με τη συντροφό σας δεν έχουν τόσο καλή πορεία.

Σκορπιός

Αντί να μαστιγώσετε κάποιον, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Πηγαίνοντας στην επίθεση δεν θα λύσετε τίποτα. Θα είστε σε καλύτερη θέση για να ασχοληθείτε με το θέμα τη στιγμή που θα πάρετε το χρόνο να εξετάσετε την προοπτική του καθενός.

Τοξότης

Το ρομαντικό ανοίγματα φαίνεται τόσο παλιομοδίτικο, φέρνοντας λουλούδια, ανοίγοντας τις πόρτες για τ ραντεβού σας ή ακόμα και κρατώντας τα χέρια σας. Αγνοήστε τα εμπόδια και να το δοκιμάσετε. Θα δείτε ότι είναι υπέροχο και διασκεδαστικό να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για κάποιον που αγαπάτε.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να έχετε χρόνο τόσο για την εργασία όσο και τη διασκέδαση, αλλά διατηρώντας μια σωστή ισορροπία μεταξύ των δύο είναι η μόνη υγιής λύση. Έχετε βάλει πλώρη για την καριέρα σας, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη ότι οι φίλοι σας αισθάνονται συχνά παραμελημένοι.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι έχουν ακραίες αντιδράσεις στις διαθέσεις σας, και κάποιος κοντά σε σας θα αντιδράσουν άσχημα αν έχετε τις μαύρες σας. Κρατώντας τη στάση σας σε χαμηλό προφίλ πρόκειται να το κάνετε πιο εύκολο για εσάς και τους γύρω σας.

Ιχθύς

Είσαι τόσο κοντά: πάρτε το χρόνο σας για να εξετάσετε ότι σας τράβηξε την προσοχή. Τα περισσότερα πράγματα που αξίζουν τον κόπο είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθούν. 


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-5-2017

Κριός Αν θέλετε να έχετε έναν καλό χρόνο να συναντήσετε κάποιον που κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Η μεταδοτική σας ενέργεια...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 10-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 10-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 10-2-2017

Κριός Πριν βιαστείτε να ξοδέψετε τα μετρητά που έχετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε το υπόλοιπο των υποχρεώσεων και των αναγκών σας καλυμμένο....

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 4-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  4-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 4-2-2017

Κριός Αντί να είστε παραγωγικές ξοδεύετε χρόνο επιπλήττοντας τον εαυτό σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο να νιώθετε ανήσυχες γιατί δεν...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Κριός: Δεν χρειάζεται να χαρτογραφήσετε κάθε κίνησή σας, αλλά μια μικρή προετοιμασία, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε την τάση να μην...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Κριός Αγένεια θα σας προκαλέσουν όλα τα είδη των προβλημάτων σας. Απλά αφήστε την να γνωρίζει ότι έχετε μια παρτίδα σε εξέλιξη και μάλλον...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Κριός: Θέλετε το ok από κάποιον, αλλά είστε ο τύπος που τα κάνετε όλα μόνες σας. Μην πάρετε πολύ σοβαρά όλες τις μικρές λεπτομέρειες αυτή τη...