προϊόντα -

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Ιχθύς

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Ιχθύς

Υπάρχει μία μυστική έλξη εδώ. Ο Ιχθύς λατρεύει την αισιοδοξία και βλέπει μία ερωτική περιπέτεια στη γυναίκα Τοξότη, ενώ εκείνη θα του πει αυτό ακριβώς που θέλει να ακούσει. Στην αρχή, τα πράγματα θα είναι υπέροχα μεταξύ τους. Ο άντρας Ιχθύς θα θελήσει να αποπλανήσει τη γυναίκα Τοξότη και εκείνη θα δει σεξ, πρόκληση και πιθανό γάμο στο πρόσωπο του ερωτικού Ιχθύ. Η γυναίκα Τοξότης θα κρατήσει αρκετά σεξουαλικά μυστικά από εκείνος. Όμως αυτός δεν θα ανεχτεί την ανάγκη της για συνεχόμενη αλλαγή και θα νιώσει προδομένος. Η γυναίκα Τοξότης δεν θα καταλάβει το δυνατό ένστικτο του άντρα Ιχθύ με αποτέλεσμα να έρθει το τέλος της σχέσης. Μετά από καιρό, και οι δύο θα εύχονται να μην είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο. Η σχέση θα είναι συναρπαστική και ρομαντική όσο διαρκέσει. Το πόσο όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Αυτοί οι δύο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις διαφορές τους αν δεν θέλουν η πρώτη τους μέρα μαζί να είναι και η τελευταία τους. Τα καλά νέα είναι πως και οι δύο είναι αρκετά πνευματικοί και θα καταλάβουν εύκολα ο ένας την επιθυμία του άλλου για να ξεπεράσουν τα όρια. Η γυναίκα Τοξότης θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια της, ενώ ο άντρας Ιχθύς ενδιαφέρεται περισσότερο για την μία και μοναδική αλήθεια. Η γυναίκα Τοξότης τείνει να είναι εγωιστική σε σχέση με τον Ιχθύ με αποτέλεσμα να τον απογοητεύει. Η σεξουαλική τους σχέση όμως θα είναι γεμάτη με μεγάλη φαντασία και μέσα αλλά και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Εύκολα μπορούν να πραγματοποιήσουν ο ένας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του άλλου.

Η γυναίκα Τοξότης είναι μία ανέμελη κοπέλα γεμάτη αισιοδοξία. Ενώ δεν έχει πολύ τακτ, το μυαλό της είναι ιδιαίτερα κοφτερό. Αυτό το ζώδιο θέλει να είναι διαρκώς σε κίνηση και να βλέπει νέα μέρη, να μαθαίνει για διαφορετικές κουλτούρες και να βρίσκει νέες ιδέες. Τότε είναι ευτυχισμένη και δεν μπορεί κανένας με τίποτα να την εμποδίσει. Όταν η γυναίκα Τοξότης βρει έναν σύντροφο που να την καταλαβαίνει και που της δίνει την ελευθερία που χρειάζεται τότε η σχέση είναι παραδεισένια.

Για να την προσελκύσετε, κάντε την να γελάσει, μοιραστείτε μαζί της περιπετειώδεις ιστορίες και προτείνετέ της ραντεβού στο ύπαιθρο. Αυτή η γυναίκα χρειάζεται ψυχαγωγία . Μιλήστε για φιλοσοφία και δείξτε την ατομικότητά σας. Φροντίστε να έχετε τις κατάλληλες γνώσεις για τα θέματα που ανοίγετε. Οι Τοξότες είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και δεν μπορούν να ξεγελαστούν.

Οι Ιχθύες καλούνται συχνά ονειροπόλοι. Αυτός ο εραστής εύκολα προσαρμόζεται στις αλλαγές χωρίς να παραπονιέται ιδιαίτερα. Ο άντρας Ιχθύς είναι αρκετά κολλημένος με τον εαυτό του και απίστευτα συναισθηματικός.

Για να τον προσελκύσετε, ονειρευτείτε όπως και εκείνος. Προσπαθήστε να κάνετε τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Επισκεφτείτε μαζί του μουσεία και γκαλερί. Να είστε ευαίσθητοι και ταυτόχρονα μυστηριώδεις.

Για τον Ιχθύ, το σεξ είναι μία αισθηματική και σωματική προσπάθεια. Λατρεύουν να παίζουν ρόλους μαζί με την ιδιαίτερα σεξουαλική γυναίκα Τοξότη. Τα ερωτικά παιχνίδια τον μεταφέρουν σε ένα φανταστικό μέρος και θα βιώσει απίστευτες στιγμές στη κρεβατοκάμαρά της. Αυτοί οι δύο εραστές ταιριάζουν απίστευτα στο σεξ καθώς ο άντρας Ιχθύς θα ακολουθήσει οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα της γυναίκας Τοξότη.

Με το σεξ να είναι το μοναδικό κοινό τους ενδιαφέρον, αυτή η σχέση τυπικά δεν λειτουργεί. Αν όμως υπάρχει πραγματικός έρωτας υπάρχει ελπίδα . Η γυναίκα Τοξότης δίνει στον άντρα Ιχθύ αισιοδοξία και εκείνος γίνεται ο φίλος που εκείνη πάντα ήθελε. Αν δουλέψουν σκληρά για να λύσουν τις διαφορές τους, τότε μπορούν να συμβούν απίστευτα πράγματα.

 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Δίδυμος
Η γυναίκα Τοξότης ζει για τις προκλήσεις και ο άντρας Δίδυμος θα ενθουσιαστεί με το σεξαπίλ της. Με κυβερνήτη τον Ερμή, ο Δίδυμος έχει...
Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Παρθένος
Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι αρκετά καλή. Η γυναίκα Τοξότης θα λατρέψει τον τρόπο που σκέφτεται ο άντρας Παρθένος, ενώ εκείνος θα θέλει...
Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Ζυγός
Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι αποπλανητικός και κομψός. Η ατελείωτη ομορφιά και η κοινωνική χάρη του Ζυγού είναι αυτό...
Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Τοξότης
Η γυναίκα Υδροχόος θα είναι αρκετά ευτυχισμένη με έναν άντρα Τοξότη. Οι υπερβολές του θα ταιριάξουν απίστευτα με την πρωτότυπη φύση της...
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Αθλητική Αστρολογία
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ...
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα ...
Χάνει -σχεδόν- σίγουρα τη 12η ...
Οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ να φέρνουν την Ελλάδα σε πολύ ...
Σιγουριά στον ΠΑΟ για ...
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει φέτος πολλά και πλέον ...
Λίγες μέρες πριν σβήσει τα ...
Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Celebrities
Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν ...
Ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του απάντησε στα ...
Μάνος Γαβράς: «Άλλο ένα ...
Ο Μάνος Γαβράς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην ...
Νάντια Μπουλέ: Πάσχα με τον ...
Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε για το Πάσχα στην Ναύπακτο για ...
Ποια διάσημη φλέρταρε ...
Τη λες και... θρασύτατη! Διαβάστε περισσότερα ...
Γιάννης Ζουγανέλης: ...
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του μίλησε για την ...
Βίκυ Καγιά: Το τρυφερό φιλί ...
Η Βίκυ Καγιά μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο ...
Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς ...
Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την ημέρα του Πάσχα στην Άνδρο ...
Παρουσιάστρια του Δελτίου ...
Ο έρωτας και ο βήχας καλά λένε....δεν κρύβονται! ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου