Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017
<p>Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη, ερωτικά ασύμβατη. Κρυμμένα πάθη και ένας σωρός από λάθη μπορεί να βλάψουν το ερωτικό πεδίο, ας προσέξουμε τις κινήσεις και τα λόγια μας για να αποφύγουμε συγκρούσεις.

Κριός – Το Άρμα (Ανάποδα)

Κάπου στις στροφές του έρωτα νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο. Ο εγωισμός σου είναι πληγωμένος και αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις αυτά που αξίζεις από το πεδίο των σχέσεών σου. Προσπάθησε ηα έχεις ηρεμία και καλή κρίση, γιατί αυτή η ανασφάλεια είναι παγίδα.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Το ψυχικό σου δυναμικό είναι εγκλωβισμένο. Ενώ έχεις άφθονα συναισθήματα και θα μπορούσες να μετατρέψεις τον έρωτα σε ένα γόνιμο πεδίο εξέλιξης, κάτι σε κρατάει πίσω, φοβάσαι μήπως πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Αφού έτσι κι αλλιώς είσαι άτομο έντονης ψυχικής ορμής, τι έχεις να χάσεις αν αφήσεις το ταίρι σου να καταλάβει πόσο πλούτο κρύβεις;

Δίδυμοι – Ο Κόσμος

Εξαιρετική κάρτα ο Κόσμος, που σου δίνει την σιγουριά ότι κινείσαι με επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Είναι πολύ δυνατή κάρτα αν είσαι αδέσμευτος/η γιατί σου φέρνει στον δρόμο σου ένα ταίρι παντοδύναμο, λαμπερό και τυχερό.

Καρκίνος – Η Κρίση

Εδώ η Μεγάλη Αρκάνα συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογία, καθώς η Κρίση μεταφράζει τις διαθέσεις της Σελήνης που είναι κυβερνήτης σου και σε σπρώχνει σε τελικά και δύσκολα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Να προσέξεις πολύ γιατί έχεις εύθραυστη ψυχική κατάσταση και μπορεί να μην αντέξεις το βάθος των συναισθηματικών συγκρούσεων.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης

Ενώ εχθές είχες βαριά ψυχική διάθεση και μια τάση για εξουσιαστικές σχέσεις, η φωτεινότητα επιστρέφει και μαζί γυρίζει και ο Τροχός των αλλαγών. Είτε παίρνεις απόφαση να θερμάνεις την σχέση σου είτε φλερτάρεις με ένα εντελώς νέο πρόσωπο, αφέσου στην δύναμη του σύμπαντος.

Παρθένος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)  

Μέσα σου βαθιά, αλλά τόσο βαθιά που πιθανόν και να μην το καταλαβαίνεις κιόλας, καίει η φλόγα του πάθους. Θέλεις να κάνεις ερωτικές ζαβολιές, σε έλκουν οι ηδονές, αλλά εξωτερικά έχεις ένα προσωπείο απάθειας.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη

Ζεις μια καλή στιγμή, καθώς κάποιος άνθρωπος που σου έκανε «νερά» στον ερωτικό τομέα έχει έρθει κι έχει παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα. Η ζωή σου χαμογελάει και η αγάπη του ίδιο, αλλά πρέπει να μην σε πιάσει υπέρμετρος εγωισμός.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Είσαι σε μια βαθιά συναισθηματική θάλασσα που σε κάνει να σκέφτεσαι χειριστικά και καταπιεστικά για αυτούς που αγαπάς. Προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου, την θέλησή σου, τους τρόπους σου. Αυτό όμως δεν είναι σωστό, πρέπει να καταπολεμήσεις τον τόσο πολύ εγωισμό που τελικά βγάζει ανασφάλεια.

Τοξότης – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)  

Κάποιο άτομο στο οποίο έχεις δώσει μεγάλη σπουδαιότητα και αξία, που το σέβεσαι και το θεωρείς σύμμαχό σου, έχει πάρει πολλά δικαιώματα και μπορεί να εργάζεται ενάντια στις σχέσεις σου. Για κλείσε λίγο το κάστρο του έρωτά σου, πολλοί έχουν μπει στα τείχη.  

Αιγόκερως – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Ενώ θα ήθελες να πάρεις το ταίρι σου αγκαλιά και να χαθείτε από προσώπου γης, κάτι έχει παίξει στην καθημερινότητα που σε κρατάει πίσω. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο διαλέγεις να κρυφτείς πίσω από υποτιθέμενες υποχρεώσεις ώστε να έχεις χρόνο να σκεφτείς αν είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Υδροχόος – Ο Θάνατος  (Ανάποδα)

Η σχέση σου υποσκάπτεται και δεν το ξέρεις. Και εσύ και ο άνθρωπος που αγαπάς ή σε ενδιαφέρει σε επίπεδο φλερτ μετράτε ο ένας τις κινήσεις του άλλου και σύντομα θα υπάρξει καταιγίδα. Δεν υπάρχει καθαρή έκφραση συναισθημάτων ενώ έχει συσσωρευτεί και αρκετός θυμός που πρέπει να ξεσπάσει.

Ιχθείς – Ο Τρελός

Είναι πολύ κυκλοθυμική η ερωτική σου διάθεση, την μια μέρα αποτραβιέσαι στον εαυτό σου, την άλλη πέφτεις στα νερά της αγάπης και του φλερτ χωρίς σωσίβιο. Κάτι σήμερα θα σου τραβήξει την προσοχή, θα σου δημιουργήσει ελπίδες ενός συνταρακτικού ξεκινήματος, αλλά πρέπει να προσέξεις μήπως τελικά είναι χάσιμο χρόνου και παγίδα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...