Το τέλειο ταίριασμα

Το τέλειο ταίριασμα
<p class="Standard">Όταν έρχεται η στιγμή, όλοι το ίδιο πράγμα αναζητούν στην αγάπη: το ξεχωριστό πρόσωπο του οποίου η προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, οι αξίες και οι στόχοι του σχετίζονται τόσο καλά με τους δικούς τους, ώστε να αισθάνονται σαν να είναι ένα τέλειο ταίριασμα.

Φωτιά + Φωτιά

Κριός / Λέων / Τοξότης + Κριός / Λέων / Τοξότης

Όταν τα δύο σημάδια πυρκαγιάς εμπλέκονται ρομαντικά, είναι όταν το πάθος συναντά το πάθος, όλη την ώρα. Αυτά τα δύο κάνουν ένα αρκετά ένθερμο ζευγάρι που δύσκολα μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από το άλλο. Επομένως, βέβαια, ότι τα δύο σημεία φωτιάς θα περιστασιακά να πάει κεφάλι με κεφάλι στο έπος συγκρούσεις - το είδος των διαφωνιών που θα μπορούσε να έχει είναι ο καπνός των δύο εραστών. Αυτό είναι μόνο μέρος της παθιασμένης σχέσης τους, και ως επί το πλείστον, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φλογερές συγκρούσεις τους ως τροφές για ορισμένες πραγματικά καυτές συνεδρίες. Μετά από όλα, η ζωή είναι ακριβώς πάρα πολύ συναρπαστική για να χάνουμε πολύ χρόνο μνησικακία.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον η σύγκρουση δεν γίνεται από μια συνήθεια.

Φωτιά + Γης

Κριός / Λέων / Τοξότης + Ταύρος / Παρθένος / Αιγόκερω

Όταν ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο της Γης είναι ρομαντικά συνδεδεμένα, είναι μια περίπτωση δύο ανθρώπων με πολύ διαφορετικές ποιότητες που προσπαθούν να την κάνουν να λειτουργήσει. Και θα μπορούσε να λειτουργήσει αρκετά καλά σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όσο το ζώδιο της Γης εκτιμά το υψηλής ενέργειας και ένθερμους φύσης Φωτιά, και η Φωτιά τις αξίες της Γης γειωμένο, από πρακτική άποψη. Αυτά είναι όλα σημαντικά χαρακτηριστικά σε μια μακροχρόνια σχέση, μετά από όλα. Το πρόβλημα είναι, ότι τόσο της φωτιάς όσο και της γης μπορεί να οδηγήσει ο ένας τον άλλο στην τρέλα, γρήγορα - είναι ακριβώς τόσο διαφορετικά! Της Φωτιάς μπορεί να αισθάνονται ότι ασφυκτιούν από την αδυσώπητη επιμονή της Γης για να είναι λογικοί, ενώ της Γης μπορεί να βρει παθιασμένη φύση φωτιά και να είναι πάρα πολύ υψηλό το δράμα για την αντιμετώπιση σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Χαμηλή, εκτός αν αυτά τα δύο είναι σε θέση να εκτιμήσουν ο ένας τον άλλο για τις διαφορές τους, και όχι το συναίσθημα της απόστασης εξαιτίας τους.

Φωτιά + Αέρα

Κριός / Λέων / Τοξότης + Δίδυμοι / Ζυγός / Υδροχόος

Όταν ένα ζώδιο της Φωτιάς και ένα ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά συνδεδεμένα, είναι ακριβώς όπως όταν μια ριπή του ανέμου χτυπά τα αποκαΐδια μιας φωτιάς - σπινθήρες υπάρχουν παντού! Ο Αέρας έλκεται από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της φωτιάς, και η Φωτιά αγαπά το έξυπνο χιούμορ του αέρα και ιδέες high-flying. Τα δύο αυτά στοιχεία μοιράζονται πολύ πάθος, αλλά ίσως ακόμα περισσότερο από αυτό, κάνουν υπέροχους φίλους - και μια ισχυρή φιλία είναι μια εξαιρετική βάση για μια μακροχρόνια ερωτική σχέση. Φυσικά, αυτά τα δύο θα μπορούσαν να λείπουν αυτή την τόσο σημαντική γείωσης επιρροής που θα κρατήσει τα πόδια τους σταθερά φυτεύονται όταν είναι απαραίτητο.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον μπορούν να αναπτύξουν την πρακτικότητα που απαιτείται για να κρατήσουν τη σχέση σε στέρεο έδαφος.

Φωτιά + Νερό

Κριός / Λέων / Τοξότης + Καρκίνος / Σκορπιός / Ιχθείς

Όταν ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο του νερού είναι ρομαντικά συνδεδεμένα, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τη Φωτιά να σκαλίζει μέχρι να μαλακώσει και τη συναισθηματική πλευρά της ζωής, ενώ τα οφέλη του Νερού προέρχονται από μια διασκεδαστική σπίθα της περιπέτειας και του ενθουσιασμού που μπορεί αλλιώς να λείπει. Το πρόβλημα με αυτή την αντιστοίχιση, ωστόσο, είναι ότι, όπως ένα κουβά με νερό πετάξετε πάνω από μια φωτιά, βαθιά συναισθηματική φύση του νερού μπορεί να είναι ένα κομμάτι από ένα buzzkill για τον ενθουσιασμό, ενεργητικότητα της φωτιάς. Τα σημάδια της πυρκαγιάς και τα σημάδια του νερού είναι τόσο πολύ πάθος, αλλά με πολύ διαφορετικούς τρόπους: φωτιά είναι πάθος, ψυχραιμία και μεγάλες, θορυβώδης παραστάσεις του συναισθήματος, ενώ το νερό έχει την τάση να αισθάνονται τα πράγματα αρκετά βαθιά - ακόμα και όταν φαίνονται ήρεμα στην επιφάνεια.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Medium. Αυτό δεν είναι μια φυσική σύζευξη των συντρόφων ψυχής, αλλά αντίθετα συχνά έλκονται, αυτά τα δύο μπορούν να μοιραστούν ένα καυτό δεσμό, αν και εκτιμούν ο ένας τον άλλο για τις συμπληρωματικές ιδιότητές τους.

Γη + Γη

Ταύρος / Παρθένος / Αιγόκερως + Ταύρος / Παρθένος / Αιγόκερως

Όταν τα δύο σημεία της Γης εμπλέκονται ρομαντικά, είναι μια συνάντηση της κοινής ευαισθησίες. Όντας πρακτικό και γειωμένο, τα σημάδια της Γης είναι θετικά στην δεσμευτεί, μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι επίσης αρκετά αισθησιακό, που διαθέτουν γήινη μάρκα του πάθους. Αυτό είναι σωστό, αυτά τα δύο μπορούν να επιδοθούν σε μερικές επικές συνεδρίες έρωτα - όταν βρίσκουν χρόνος γι 'αυτούς! Όντας σκληρά εργαζόμενοι από τη φύση, τα σημάδια της Γης μπορεί μερικές φορές να βάλουν περισσότερα στην καριέρα τους και άλλες αρμοδιότητες από ό, τι αφιερώνουν για τις οικείες σχέσεις τους. Συνολικά, ωστόσο, τα δύο σημεία της Γης μοιράζονται μια ισχυρή αίσθηση των βασικών αξιών τους και μια παρόμοια προοπτική για την καλή ζωή.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον σιγουρευτείτε ότ θα σας φωτίσεικαι απολαύσετε ξέγνοιαστα διασκεδαστικά τον καιρό.

Γη + Αέρα

Ταύρος / Παρθένος / Αιγόκερως + Δίδυμοι / Ζυγός / Υδροχόος

Όταν ένα ζώδιο της Γης και ένα σημάδι Αέρα είναι ρομαντικά συνδεδεμένα, μπορεί να βρουν ή να χάσουν μια βαθιά, μακροχρόνια σχέση. Σταθερό, αισθησιακό το ζώδιο της Γης τείνει να είναι πρακτικό και χωρίς ανοησίες, ζουν στο σώμα τους, τη σύνδεση με τον κόσμο γύρω τους σε μια απτική και ρεαλιστικό τρόπο. Ζώδια του Αέρα, από την άλλη πλευρά, έχουν την τάση να ζουν στο μυαλό τους πολύ περισσότερο από τα σώματά τους, και μπορούν να καταναλωθούν από τις ιδέες high-flying. Στην καλύτερη περίπτωση, η Γη μπορεί να βοηθήσει να προσγειώσει τον Αέρα στο φυσικό επίπεδο, τόσο αισθησιακά όσο και από πλευράς πρακτικής, ημέρα με την ημέρα, ενώ ο Αέρας μπορεί να λειτουργήσει ως ένα δροσερό αεράκι που φυσά μέσω διάνοια της Γης, βοηθώντας τους να αποκτήσουν μια νέα προοπτική.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Medium, εφ 'όσον αυτοί οι δύο κάνουν μια προσπάθεια για να εκτιμήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι διαφορές τους συμπληρώνουν η μία την προσωπικότητα του άλλου. 

Γη + Νερό

Ταύρος / Παρθένος / Αιγόκερως + Καρκίνος / Σκορπιός / Ιχθύες

Όταν ένα ζώδιο της Γης και ένα ζώδιο του Νερού είναι ρομαντικά σενδεδεμένα, μια βαθιά αγάπη και αφοσιωμένη έχει ως αποτέλεσμα. Η σταθερότητα της Γης, φυσικό σε δέσμευση, τείνει να έχει μια πολυπόθητη επιρροή γείωσης για το Νερό. Το συναισθηματικο Νερό, με τη σειρά του, εμπνέει τη Γη για να συνδεθεί σε ένα βαθιά οικείο δρόμο αισθημάτων. Με αυτά τα δύο είναι πιθανό να σοβαρέψει γρήγορα, σαν να μπορεί να αισθανθεί μέσα στο άλλο μια άμεση συγγένεια. Το Νερό στηρίζεται στη Γη για να τους παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας και εκτιμά τη φυσική δύναμη της Γης. Η Γη, από την πλευρά της, λατρεύει το νερό για την υποβολή προσφορών καρδιά τους, και θα πάνε στα μεγάλα μήκη για την προστασία του νερού από τη σκληρότητα της ζωής.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον αυτοί οι δύο κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια να φωτίσει από καιρό σε καιρό. Η αγάπη πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από καθήκον και βαθιά συναισθηματική σύνδεση - τουλάχιστον μερικές φορές!

Αέρα + Αέρα

Δίδυμοι / Ζυγός / Υδροχόος + Δίδυμοι / Ζυγός / Υδροχόος

Όταν οι δύο ζώδια Αέρα ρομαντικά εμπλέκονται, είναι μια αλήθεια, και συχνά άμεσα, συνάντηση των μυαλών. Για πρώτη ημερομηνία τους, αυτά τα δύο θα μπορούσε να μείνει επάνω όλη τη νύχτα, με το γέλιο, φλερτ, και συζητήσεις για τα πάντα κάτω από τον ήλιο. Τα ζώδια του αέρα ερωτεύονται σε ψυχικό, εγκεφαλικό επίπεδο πρώτα, από όπου έλκονται ο ένας στον άλλο για την αμοιβαία εξυπνάδα, τη γνώση και τη νοημοσύνη τους. Η φιλία μεταξύ αυτών των δύο είναι ισχυρή, και μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τη ρομαντική σχέση τους. Αλλά δεδομένου ότι είναι πάντα στο μυαλό τους, ο Αέρας στην αγάπη μπορεί να τρέξει σε προβλήματα εάν φυσική σύνδεση τους δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ο ψυχικός δεσμός τους.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον δίνουν τόσο πολύ χρόνο και προσοχή στη φυσική πλευρά του έρωτά τους, όπως κάνουν με τους πνευματικούς δεσμούς τους.

Αέρα + Νερό

Δίδυμοι / Ζυγός / Υδροχόος + Καρκίνος / Σκορπιός / Ιχθύες

Όταν ένα ζώδιο του Αέρα και ένα ζώδιο του Νερού είναι ρομαντικά συνδεδεμένα, είναι μια περίπτωση από δύο πολύ διαφορετικές ψυχές που προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος. Όπως έξυπνος, εφευρετικός ο Αέρας ζει στο μυαλό, ενώ παράλληλα, η συναισθηματική ζωή του Νερού στην καρδιά, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτά τα δύο ότι αισθάνονται να ακουστεί και γίνει αντιληπτό από το ένα για το άλλο. Του Αέρα τείνουν να διανοητικοποιήσουν τα συναισθήματά τους, και μπορούν να είναι εξαιρετικοί στην ανάλυση συναισθηματικών θεμάτων. Το Νερό, από την άλλη πλευρά, έχουν την τάση να αισθάνονται τα πράγματα τόσο βαθιά ώστε να χάνουν την ικανότητά τους να συζητούν τα συναισθήματά τους σε οποιοδήποτε συνεκτικό ή ορθολογικό τρόπο. Περιττό να πούμε ότι, αυτή η αποσύνδεση μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους δύο εταίρους.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Χαμηλή, εκτός αν οι δύο εταίροι κάνουμε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί ο ένας τον άλλο στα μισά του δρόμου – ο Αέρας προσπαθεί να είναι πιο ακατέργαστος και αυθεντικός στα συναισθήματα του, και το Νερό προσπαθώντας να είναι πιο σαφής και λογικό στον τρόπο σκέψης του.

Νερό + Νερό 

Καρκίνος / Σκορπιός / Ιχθείς + Καρκίνος / Σκορπιός / Ιχθείς

Όταν τα δύο ζώδια του Νερού ρομαντικά συμμετέχουν, μπορούν να σχηματίσουν το βαθύτερο των συναισθηματικών δεσμών. Αυτά τα δύο μοιράζονται μια σύνδεση τόσο κοντά που θα μπορούσε ακόμη και να αισθάνονται τη μοίρα. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο διαισθητικά και είναι σε θέση να ανιχνεύει κάθε άλλο συναίσθημα. Φυσικά, αυτό μπορεί να το πάρει βαρέος γρήγορα, και μπορεί να είναι δύσκολο για αυτά τα δύο να μη γραπωθεί στα αισθήματα του άλλου. Η αμοιβαία εξαρτώμενη σχέση είναι κοινό ανάμεσα σε δύο ζώδια του Νερού - η οποία δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αυτά τα δύο εξαρτώνται από τη συναισθηματική ισορροπία και τη διατήρησή της, και ότι μπορεί να είναι πολύ αμοιβαίως ικανοποιητική εφόσον στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να μοιραστούν ένα γερό θεμέλιο της εμπιστοσύνης.

Αδελφή ψυχή πιθανότητα: Υψηλή, εφ 'όσον αυτοί αποφεύγουν να γίνει τόσο τέλμα στο συναίσθημα ότι κρατούν ο ένας τον άλλο πίσω ή να χάνουν την επαφή με τα απλά, ημέρα με την ημέρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κάνε το πιο απλό για να γίνεις το Τέλειο

Κάνε το πιο απλό για να γίνεις το Τέλειο

Κάνε το πιο απλό για να γίνεις το Τέλειο

Ο άνθρωπος τείνει στην Τελειότητα. Ο μεγάλος και παγκοσμίου φήμης Έλληνας ακαδημαϊκός και αστροφυσικός, Μάνος Δανέζης μας έχει πει την...

Λογική και ευαισθησία

Λογική και ευαισθησία

Λογική και ευαισθησία

Αλήθεια πόσο μπορούν να συνυπάρξουν αυτές οι δύο έννοιες, του ορθολογισμού και της ευαισθησίας; Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η...

Διαλέγοντας ρόλο στην ζωή

Διαλέγοντας ρόλο στην ζωή

Διαλέγοντας ρόλο στην ζωή

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που διατρέχει την ζωή μας αλλά δεν γίνεται εύκολα καταληπτό, είναι ότι στην ουσία πρόκειται για ένα...

Συναισθηματική νοημοσύνη

Συναισθηματική νοημοσύνη

Συναισθηματική νοημοσύνη

Αν και πριν κάποια – πολύ λίγα – χρόνια ο όρος συναισθηματική νοημοσύνη ήταν σχεδόν άγνωστος, αυτήν την στιγμή έχει φτάσει να είναι ένα...

Συμβολα και Λειτουργιες!

Συμβολα και Λειτουργιες!

Συμβολα και Λειτουργιες!

Τι είναι ένα σύμβολο; Ένα σύμβολο είναι μια λέξη, ένα σημάδι, ένας ήχος, μια γεύση, ένα αντικείμενο, μια ενέργεια, κ.λπ.. είναι σε θέση να...

Ενσυναισθηση!

Ενσυναισθηση!

Ενσυναισθηση!

Τι είναι η ενσυναίσθηση; Η ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα κάποιων ανθρώπων να αισθάνονται τα αισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων,...