Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017
<p>Που να κάνει 500 τετράγωνα η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ερμή, που να δονηθεί φάλτσα όσο θέλει το δοξάρι του Βόρειου Δεσμού της στην Παρθένο από την ίδια, ο Δίας είναι που κοιτάζει σήμερα από το ύψος της φλογισμένης 23ης μοίρας του Ζυγού το θέμα επανασύνδεση. Και το κοιτάζει ευμενώς. Μην χάσετε χρόνο, ραντεβού τώρα!

Κριός

Είναι μια από τις καλύτερες ημέρες η σημερινή αν ο κωδικός του έρωτα είναι «επανασύνδεση». Ο Άρης και ο Αφροδίτη βάζουν την γοητεία, ο Δίας στον πολικό σου Ζυγό υπογράφει ότι έχεις κατασταλάξει, κάνε την κίνηση που θα σε λυτρώσει ερωτικά.

Ταύρος

Είναι μια μέρα που ο Δίας λοιπόν κινείται στον χώρο του καρμικού σου Ζυγού, σε καρμική μοίρα, με καρμικό τρόπο. Το κάρμα κλίνεται με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Τόλμησε να κάνεις μια δυνατή προσευχή στην ουράνια σφαίρα για να σου έρθει πίσω ο έρωτας που έχασες, θα εισακουστεί.

Δίδυμοι

Ο Δίας ανάδρομος στον φιλικό σου Ζυγό σε συμμαχία με τον Κρόνο από τον Τοξότη που είναι για σένα ο 7ος Οίκος των σχέσεων λέει ένα μεγάλο ναι στο θέμα μιας επανένωσης. Δες πώς θα την οργανώσεις και όλες οι λεωφόροι είναι ανοιχτές για να πας στην αγάπη σου.

Καρκίνος

Αν και η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον καρμικό σου Υδροχόο, εν τούτοις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορείς να βρεθείς πάλι με ένα άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αρκεί να μην σε πιάσουν οι ατέλειωτες κυκλοθυμίες σου, please.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμμαχεί με την Αφροδίτη από τον φιλικό σου Κριό, ο Δίας λέει ένα τεράστιο ναι στις επανασυνδέσεις, ο Ήλιος στον πολικό σου Υδροχόο έχει άριστες σχέσεις και με τον Δία και με τον Κρόνο, ακόμα εδώ είσαι και διαβάζεις; Τρέξε παιδί μου στην αγάπη σου.

Παρθένος

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιό σου δέχεται σήμερα μια παράξενη επίδραση από τον Ερμή στον Υδροχόο. Μια επίδραση που μιλάει για βαθιές διαψεύσεις. Φυσικά είναι πάντα στο χέρι σου να κάνεις μια επανασύνδεση, αλλά πρέπει να δεις αν όντως αξίζει τον κόπο, μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Ο Δίας στην φλεγόμενη 23η μοίρα του ζωδίου σου ανάδρομος ανοίγει τις ύλες του κάρμα. Είσαι σίγουρος/η ότι το θέλεις αυτό; Αν ναι, ξέρεις τον τρόπο για να προσεγγίσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει: συγχώρεση αν έχει φταίξει αυτός για τον χωρισμό, συγγνώμη αν έχεις φταίξει εσύ. Και τα δύο τα έχεις εύκολα.

Σκορπιός

Η παντοδύναμη Σελήνη σε τετράγωνο με το ζώδιό σου και τετράγωνο επίσης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον χώρο της οικογένειά σου μάλλον δεν σου επιτρέπει να έχεις ειδικά σήμερα το δώρο της επανασύνδεσης. Γύρευε τι θα έχει ακούσει για σένα ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει, άστο για λίγο αργότερα.

Τοξότης

Ο μέγας Κρόνος από το ζώδιό σου σε αγαστή συνεργασία με τον επίσης μέγα Δία από τον φιλικό σου Ζυγό, αλλά και με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σου κάνει δώρο την επανασύνδεση που θέλεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις την ημέρα, τρέχα να αγοράσεις λουλούδια!

Αιγόκερως

Ο Υδροχόος που φιλοξενεί τον Ήλιο και τον Ερμή είναι για σένα ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων και έχει τέλεια σχέση και με τον ανάδρομο Δία αυτή τη στιγμή ο Ήλιος και με τον Κρόνο. Είναι ακριβώς αυτή η ημέρα που θα ευνοήσει την επανασύνδεση που θέλεις και χρειάζεσαι, μην το σκέφτεσαι.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τον πολικό σου Λέοντα σε κακή σχέση με τον Ερμή από το ζώδιό σου θα σου χαλάσει τα σχέδια μιας επανασύνδεσης. Δεν υπάρχει σήμερα η εύνοια εκείνη που χρειάζεται, η καλή ροή ενέργειας που εξασφαλίζει μια τρυφερή επιστροφή. Άσε αυτήν την επιχείρηση για λίγο αργότερα.

Ιχθείς

Η γενική καλή διάθεσή σου, ευνοούμενη από τον Δία στον καρμικό σου Ζυγό, μπορεί να σου κάνει την χάρη και να σου δώσει πίσω την αγάπη που για κάποιον λόγο έχασες. Όμως πρέπει να ελέγξεις αν αυτό που χρειάζεσαι είναι όντως μια επανένωση. Εσύ έχεις προχωρήσει σε όμορφα μονοπάτια, ο πρώην σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει;

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Κριός Σήμερα και ειδικά για εσάς το κάρμα θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Απόψε περισσότερο από ποτέ θα έχετε μία επανασύνδεση μόνο εάν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Κριός Η δυναμική του Άρη που είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης πάλι από το ζώδιό σου με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2017

Η πολύ θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Κρόνο από τον Τοξότη με τον Ερμή από τον Υδροχόο βοηθάει πολύ την επανασύνδεση, ναι. Αλλά όπως και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Έχουμε ζήσει και καλύτερες ημέρες στον έρωτα… Και σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, καθώς τριγωνίζει μεν τον...