Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Είστε σε μια πορεία προς μια μοιραία σεληνιακή έκλειψη στο ρομαντικό τομέα σας. Η σημερινή εστίαση είναι στην ισορροπία εργασίας / ζωής και κάνοντας τη ζωή σας τόσο φιλική όσο το δυνατόν γίνεται. Σε μια εποχή που οι περισσότερες σχέσεις, σπάνια είναι ρομαντικές έρχεται κάτι που αξίζει την προετοιμασία και τη δουλειά.

Ταύρος

Είναι σημαντικό να κοιτάξετε μπροστά. Αυτό σημαίνει να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ευκαιρία να δώσετε στις σχέσεις σας φωνή. Είτε μόνο, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεών σας, τα πάντα ξεκινάνε με τις λέξεις και με τις γραμμές επικοινωνίας.

Δίδυμοι

Ακόμα στις πρώτες ημέρες της η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης δεν φαίνεται να βιάζεται για κάτι. Αυτό θα σας φέρει τις πιο αναπάντεχες και μοιραία εβδομάδες κάθε χρόνο.

Καρκίνος

Ερχόμενοι σε πλήρη κύκλο από τον περασμένο μήνα από την Πανσέληνο στον Καρκίνο, η Σελήνη δεν θα κάνει τη δουλειά της, αν χρειάζεται να δημιουργήσει κάποια ένταση στη σχέση σας. Ωστόσο, τα πράγματα θα αλλάξουν μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Λέων

Στις πρώτες μέρες του Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σας, ο πλανήτης της εστίαζει για να δώσει φωνή στη σχέση σας και να διασφαλιστούν οι γραμμές επικοινωνίας. Είτε μόνο, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεων, ό, τι δεν μπορείτε να ξέρετε είναι πόσο σημαντικό που έχει οριστεί να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος

Είναι η Σελήνη που έχει συνδεθεί με τις δυνάμεις σχέση σήμερα, δημιουργώντας τόσο μια ευοίωνη και τυχαία ημέρα για τη φιλία και την οικοδόμηση σχέσεων. Αυτό σημαίνει να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν αυθόρμητα, ενώ ακούτε αυτές τις εικασίες που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Ζυγός

Υπάρχει σίγουρα κάτι μοιραίο και αναπάντεχες στα ρομαντικά και τη σχέση σας. Έτσι, όταν η Σελήνη σας βάζει σε πίεση σήμερα, σας δοκιμάζει για τα θέματα ισορροπίας εργασίας / ζωής. Υπάρχει η ανάγκη να δοθεί προσοχή. Χωρίς τη σωστή ισορροπία εργασίας / ζωής, θα χάσετε όλα αυτά που είναι σε προσφορά.

Σκορπιός

Στην πορεία για την επιστροφή του ήλιου στο ρομαντικό τομέα σας την επόμενη εβδομάδα, να κρατήσετε το κεφάλι σας έξω από το παιχνίδι. Θα είστε με πολλά πράγματα που σας απασχολούν.

Τοξότης

Τελικά θα υπάρξει ανάγκη να έχετε το κεφάλι σας στο παιχνίδι, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς και όλα τα ρομαντικά, αλλά αυτό θέλει ακόμα μήνες. Με τους νόμους της έλξης και της συγχρονικότητα στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε.

Αιγόκερως

Το τέλος η μηνιαία επίσκεψη της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας, για να δείτε τις εντάσεις να αυξάνονται και οι τυχόν ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις να είναι πιο δύσκολες. Ωστόσο, η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Οι δυνάμεις στο μέτωπο της επικοινωνίας ψάχνουν για κάτι ώστε να δώσουν φωνή στη σχέση σας.

Υδροχόος

Στην πορεία προς την σεληνιακή έκλειψη του Σαββατοκύριακου η σχέση σας, αρχίζει να εργάζεται τώρα για να διασφαλίσει τις γραμμές επικοινωνίας. Ευτυχώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι στις πρώτες ημέρες του στον Υδροχόο, φέρνοντας το είδος της υποστήριξης που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχατε.

Ιχθύς

Είναι στις τελικές ώρες της η Σελήνη στο ρομαντικό τομέα σας. Η Σελήνη προσπαθεί να αφήσει ένα δώρο και περισσότερο λόγω κάποιας τελευταίας πίεσης. Αυτή είναι και μια ευκαιρία να αμφισβητήσετε τις δικαιολογίες σας και να μην αφήσετε τίποτα στάσιμο. 


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-11-2017

Κριός Είναι σημαντικό το να κρατάτε σε κάθε περίπτωση την αισιόδοξη αίσθησή σας και την ισορροπία που η περίοδος σας προσφέρει, αλλά και...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2009 μια σεληνιακή έκλειψη πέφτει στο ρομαντικό τομέα σας και είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Καθώς, κάποια...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-2-2017

Κριός Αυτή είναι μια στιγμή που οι θεοί της αγάπης στέκονται από πίσω σας, ούτε καν προσπαθείτε να σταθείτε στο δρόμο για ισορροπία...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-2-2017

Κριός Μια σεληνιακή έκλειψη στο ρομαντικό τομέα σας πάνω από το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες ο οπισθοδρομικός Δίας να...