Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Με τη Σελήνη ήδη στο ρομαντικό τομέα της αυριανής σεληνιακής έκλειψης, να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Οι εκλείψεις είναι τα μπαλαντέρ σε εκείνες τις δυνάμεις που παίζουν κατά καιρούς ένα ιδιαίτερα μοιραίο παιχνίδι. Περιμένετε να δείτε την προσέγγιση, αφήνοντας συναισθηματικές αντιδράσεις της καρδιάς σας να πάρουν το προβάδισμα κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ταύρος

Αν και υπήρξε μια αυξανόμενη αίσθηση της ρομαντικής εμπιστοσύνη στον αέρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μέχρι στιγμής δεν ξέρετε από που προέρχεται. Θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση για την προέλευσή του αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε κρατήστε μια αίσθηση ρομαντικής εμπιστοσύνης, με τυφλή πίστη, αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Με τον Κρόνο στην επικοινωνία της σχέσης σας είναι πάντα ένα μεγάλο ζήτημα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει πολύ λίγη υποστήριξη από τους θεούς της επικοινωνίας. Αυτό κάνει την επιστροφή της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σας κάθε μήνα ιδιαίτερα σημαντική, με την ευκαιρία σήμερα να δείξετε συναισθήματα και στη σχέση σας φωνή.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να φεύγει από τον τομέα της σχέσης σας και τώρα η Σελήνη δεν είναι πλέον να ασκήσετε πίεση στις σχέσεις σας, υπάρχει μια πιθανότητα σήμερα να ανασυνταχθούν. Ωστόσο, όπως μία σχέση τελειώνει αρχίζει μια άλλη. Για πάνω από δύο μήνες επίκεντρο του Ερμή ήταν για να έχτε τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές. Τώρα υπάρχει μια πιθανότητα να επικεντρωθείτε περισσότερο στα μακροπρόθεσμα ταξίδια.

Λέων

Στη σχέση σας  μπορεί να έχετε εντάσεις ενόψει της αυριανής σεληνιακής έκλειψης, αλλά σήμερα η Σελήνη φέρνει το σωστό πλανήτη στη σωστή στιγμή. Αντίθετα με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας στις πρώτες ημέρες του στον τομέα της σχέσης σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη επικοινωνίας.

Παρθένος

Με τον Ερμή να φεύγει από το ρομαντικό τομέα σας, μπορείτε να φανταστείτε τη ρομαντική φλόγα να είναι απενεργοποιημένη λίγο, αλλά αν μη τι άλλο είναι έτοιμη να τα κάψει όλα. Ακόμα και να φύγει θα σας δώσει ότι χρειαστείτε , όταν το χρειαστείτε.

Ζυγός

Την ίδια στιγμή που κάτι μοιραίο χτίζετε μπροστά στη σχέση σας, η επιστροφή της Σελήνης σε ένα κοινωνικό και αναπάντεχο μέρος θα είναι ένα μπόνους. Καθώς και η δημιουργία των ιδανικών συνθηκών για τη φιλία και την οικοδόμηση σχέσεων, αυτό φέρνει σπίτι το στοιχείο της τύχης και να αφήσετε τα πράγματα να ξεδιπλώνονται με φυσικό τρόπο.

Σκορπιός

Ευτυχώς, τα ρομαντικά θέματα ενισχύονται για αργότερα την επόμενη εβδομάδα και θα υπάρχει υποστήριξη για νέα σχέση αλλά δεν χρειάζεται καμία βιασύνη. Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε την επαγγελματική σας ακεραιότητα τις προσεχείς ημέρες.

Τοξότης

Τα τολμηρά σεληνιακά vibes παίζουν εντός και υποστηρίζουν μια αυξανόμενη αίσθηση της ρομαντικής εμπιστοσύνης, σε συνδυασμό με την αίσθηση ότι η μοίρα θα μπορούσε να είναι στο παιχνίδι. Προς το παρόν υπάρχει ένα ισχυρό μίγμα των ρομαντικών, παθιασμένων και περιπετειώδη δυνάμεων.

Αιγόκερως

Ενώ η επίσκεψη της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών μπορεί να πιέση ορισμένες καταστάσεις και να προκαλέσει κάποιες ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, θα έχουμε περισσότερα πράγματα έξω στην ύπαιθρο. Έχοντας έρθει σε πλήρη κύκλο τον περασμένο μήνα Πανσέληνο δεν υπήρχουν πολλά μέρη για να κρυφτεί.

Υδροχόος

Θα είναι δύσκολο να πούμε ποιος υποστηρίζει ποιον, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το προβάδισμα μέχρι αύριο, στην σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της σχέσης σας, υπάρχει ήδη υποστηρίξει μεταξύ των δυνάμεων της επικοινωνίας και της σχέσης. Με το φεγγάρι ήδη στον τομέα της σχέσης σας είναι βέβαιο ότι κάποια κουμπιά πιεστούν και θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιδράσεις που χρειάζονται φωνή.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη ήδη στον τομέα της εργασίας σας μπροστά από την αυριανή σεληνιακή έκλειψη μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τα ρομαντικά στοιχεία των τελευταίων ημερών, αλλά είναι σημαντικό να προσπαθήσετε τουλάχιστον. Δεν υπάρχει καμία άλλη ρομαντική δυνάμη στο παιχνίδι, για να κρατήσετε το πνεύμα του ρομαντισμού, αλλά να βάλετε στην άκρη μερικές ημέρες αιχμής στο μέτωπο της εργασίας.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Κριός Μην προσπαθήσετε να δείτε τα «κρυμμένα νοήματα» πίσω από ορισμένες συμπεριφορές απόψε, διότι δεν φαίνεται να υπάρχουν. Είναι απλά...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Κριός Ενώ οι συναισθηματικές αντιδράσεις της Σελήνης είναι πιθανό να ωθήσουν ορισμένα κουμπιά και να επιδεινώσουν οποιαδήποτε ένταση...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-2-2017

Κριός Ενώ η Σελήνη μπορεί να τροφοδοτήσει κάποιες ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις σε θέματα σχέσης κατά τη διάρκεια των...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η...