Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017
<p>Η σημερινή πλανητική διάθεση είναι τέρμα ερωτική και ευνοεί τις σχέσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους. Με την Σελήνη στον Λέοντα να κάνει αντίθεση με τον Ήλιο – μια αντίθεση που μόλις λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την συμμετοχή της Γης σε σύνοδο με την Σελήνη θα εξελιχθεί σε Έκλειψη Παρασκιάς, δονείται ο άξονας της κοινωνικότητας και της σύνδεσης με την πραγματική ψυχή μας. Μην χάσετε καμία πρόσκληση να βγείτε, μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της τωρινής σας ενσάρκωσης.

Κριός

Ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιό σου φλερτάρουν την Σελήνη στον Λέοντα κι εσύ πρέπει να φλερτάρεις με την καρδιά σου. έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί πού κοντά ερωτικά με Υδροχόους, Καρκίνους και Λέοντες.

Ταύρος

Το Βέρτεξ, ο μεταφυσικός Ωροσκόπος, είναι στον Σκορπιό – δηλαδή στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σου. λοιπόν, έχει έρθει η στιγμή για μια σχέση ζωής, δεν νομίζεις; Δοκίμασε την γοητεία σου σε Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθείς.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή, ή μάλλον η περίοδος, που όλες σου οι σχέσεις δείχνουν να παίρνουν ένα σοβαρό πρόσημο, με τον Κρόνο στον Τοξότη να έχει άκρως θετικές διαθέσεις. Δεν σε ενδιαφέρει το φλερτ για την διασκέδαση, θέλεις ουσιαστικές συνάψεις. Σε έλκουν πολύ οι Αιγόκεροι, το πρόσεξες;

Καρκίνος

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες και για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου και για να φλερτάρεις. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι πολύ κοντά στην Γη κι εσύ επιτέλους είσαι σε επαφή με τους πόθους σου. Είσαι σε καλή επαφή με Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους.

Λέων

Μια πολύ δυνατή ημέρα για τον έρωτα και μια ακόμα πιο δυνατή νύχτα. Είσαι επιτέλους σε κατάσταση συναισθηματικής απελευθέρωσης και σε πλήρη ετοιμότητα να κάνεις εξομολογήσεις που θα κάψουν καρδιές. Σε έλκουν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον χώρο των οραμάτων σε έλκουν άνθρωποι που δεν είναι κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους, που έχουν ανοιχτή αντίληψη. Δες μήπως κάποιο άτομο από τον ευρύ σου κύκλο έχει ερωτικές διαθέσεις απέναντί σου. Δες επίσης τι έχεις να μοιραστείς με Λέοντες, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Ζυγός

Το ξέρεις ότι από τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να βρεθεί ο άνθρωπος εκείνος που θα σου αλλάξει εντελώς τους ερωτικούς σου ορίζοντες; Έτσι κι αλλιώς είσαι από τα ζώδια που φλερτάρουν στην δουλειά, παραδέξου το. Σε έλκουν πολύ οι Λέοντες, αλλά και οι Καρκίνοι.

Σκορπιός

Ο μεταφυσικός – ερωτικός Ωροσκόπος, το Βέρτεξ με το όνομα, ήρθε να κολυμπήσει στην σκοτεινή λίμνη του ζωδίου σου. τέλεια ευκαιρία για πολλαπλά παιχνίδια με την ίδια την μοίρα, όχι απλά τον έρωτα. Δες τι σε ενώνει με Ταύρους κυρίως, αλλά και με Καρκίνους.

Τοξότης

Η Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα σου ανοίγει τις πόρτες ενός τρελού έρωτα. Είτε είσαι σε σχέση είτε σκοπεύεις να μπεις σε μια νέα περιπέτεια, έχεις απέραντη εύνοια και πολύ μεγάλες δόσεις ερωτισμού. Είσαι σε απόσταση φιλιού από Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους.

Αιγόκερως

Η πλανητική δυναμική της ημέρας σε βοηθάει να δεις τον έρωτα με αισιοδοξία. Αν θες να βρεθείς κοντά με έναν Δίδυμο να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Ευνοείσαι πολύ αν ταξιδεύεις, μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Υδροχόος

Στον χώρο ακριβώς της ερωτικής σου ζωής, στον Λέοντα, μια καυτή Σελήνη σε ετοιμάζει για σπουδαίες αλλαγές στον ερωτικό τομέα που θα σε βγάλουν σε αχαρτογράφητα, καυτά και ενδιαφέροντα νερά. Είσαι διψασμένος/η  για έρωτα και πρέπει να το παραδεχτείς για να πιεις από την πηγή της Σελήνης.

Ιχθείς

Είσαι σε μια κατάσταση που μάλλον θα ξαφνιάσει όποιον σε θεωρεί δεδομένο άτομο, αφού χωρίς ανακοινώσεις και τυμπανοκρουσίες έχεις πάρει αποφάσεις που θα αφήσουν εποχή. Πρέπει να δεις πώς θα οργανώσεις την δύναμη αυτή που νιώθεις ώστε να σου φέρει και ένα νέο έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...