Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2017
<p>Είναι ακριβώς οι ώρες πριν από την πολύ θετική Πανσέληνο και την συνακόλουθη Έκλειψη Παρασκιάς στον Λέοντα, που θα συμβεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αν έχετε μια υπόθεση που εκκρεμεί, έναν έρωτα που σας καίει, και ειδικά αν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον Σεπτέμβριο του 2016, κάντε σήμερα ένα ραντεβού επανασύνδεσης, σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε. Η Σελήνη θα βοηθήσει τους ερωτευμένους με κάθε μέσο, με κάθε χάδι, με κάθε λέξη.

Κριός

Η Σελήνη χορεύει με τον Άρη και τον Ουρανό από το ζώδιό σου και σου ανοίγει την πόρτα ενός music hall αστραφτερού. Τώρα, αν θα χορέψεις το ταγκό της ζωής σου με έναν παλιό σύντροφο ή με έναν ολοκαίνουργιο έρωτα, εξαρτάται από εσένα, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Ταύρος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή σε κάνει να μπορείς να λιώσεις και πέτρες, πόσο μάλλον την καρδιά ενός πρώην συντρόφου σου. είσαι σε πολύ καλή επαφή με τον καρμικό σου Υδροχόο αλλά και με Διδύμους και Παρθένους. Εξίσου σε έλκει και ο ερωτικός Κριός.

Δίδυμοι

Η καλή σχέση του Ερμή από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Κριό σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση και σου χαρίζει το δώρο της γοητείας, αλλά και των επιχειρημάτων. Ειδικά Ταύροι, Ζυγοί, Υδροχόοι, δύσκολο να πουν όχι σε μια επανένωση μαζί σου.

Καρκίνος

Θέλεις λοιπόν να γυρίσεις σε μια γνώριμη αγκαλιά; Πολύ καλά, βάλε τα καλά σου, πάρε ένα όμορφο δώρο και τόλμα να κάνεις την πρώτη κίνηση, η Σελήνη όχι απλά στο επιτρέπει αλλά καις το επιβάλλει. Ολάνοιχτες οι πόρτες επιστροφής σε σχέση με έναν Λέοντα, αλλά και Υδροχόο και Κριό.

Λέων

Μέρες ερωτικές δόξες σου χαρίζει η Σελήνη και πρέπει να δεχτείς τα δώρα της. Έχεις την πρωτοβουλία σο θέμα μιας επανασύνδεσης και είναι πολύ καλές οι προοπτικές με ένα πλήθος ζωδίων, όπως ο Υδροχόος, ο Ζυγός, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός, οι Ιχθείς, ο Κριός.  

Παρθένος

Πολύ δυνατές συγκινήσεις σου επιφυλάσσει ο Ερμής από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό. Έχεις μεγάλο ερωτισμό και μπορείς να έχεις σήμερα την επανασύνδεση που θέλεις, ειδικά αν καίγεσαι για Ζυγό, Ταύρο, Κριό.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να προσεγγίζει και σήμερα τον Άρη, με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να παιχνιδίζει και με την φυσική σου κατάσταση να ανακάμπτει, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια επιστροφή στην αγκαλιά σου; Εσύ όμως, πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν όντως θέλεις μια επανένωση, πρόσεξε.

Σκορπιός

Το Βέρτεξ, ένας παράγοντας τρομερά σημαντικός στην ερωτική αστρολογία είναι στο ζώδιό σου και σου δίνει την δυνατότητα να έχεις όποιον θέλεις, άρα και έναν παλιό σου σύντροφο, δέσμιο της γοητείας σου. Διάλεξε έναν καυτό τρόπο να δείξεις την ανάγκη σου για επανένωση και όλα θα πάνε τέλεια.

Τοξότης

Η Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα έχει άριστη σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό, είναι από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της επερχόμενης Έκλειψης. Ναι, μπορείς να ενωθείς πάλι με έναν παλιό σου σύντροφο και η ημέρα είναι κατάλληλη για να σπάσει ο πάγος.

Αιγόκερως

Η άριστη σχέση του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Δία από τον Ζυγό σου ανοίγει την ψυχή και σε κάνει να βλέπεις με πολύ μεγάλη ωριμότητα τα ενδεχόμενα λάθη που οδήγησαν στην παύση μιας σχέσης. Αν με την ίδια ωριμότητα κάνεις και μια ειλικρινή κουβέντα με το πρώην ταίρι σου, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να βρεθείς πάλι σε μια καυτή σχέση με πρώην σύντροφο, σήμερα που η Σελήνη στον πολικό σου Λέοντα θα ετοιμάσει φλογερά παιχνίδια. Έχεις μεγάλη εύνοια για να τα βρεις με Καρκίνο, Λέοντα, Κριό.

Ιχθείς

Είναι τόσο θετική η ημέρα από αστρολογική άποψη, που ουσιαστικά μπορείς να κάνεις όποιο παιχνίδι θέλεις εσύ. Θες να επιστρέψεις σε μια σχέση; Ναι, γίνεται. Το θέμα είναι αν αυτή η επιστροφή είναι αυτό που όντως χρειάζεται ή μήπως το κάρμα σου απαιτεί να πας παρακάτω. Σκέψου το. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Κριός Αν και ο Άρης από τον Ταύρο είναι σε εξαιρετική όψη με την Σελήνη από την Παρθένο, η κάπως δύσκολη σχέση Ουρανού/Κρόνου δίνει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2017

Just make a pray to the moon, ερωτευμένοι! Η χλωμή, κόκκινη σαν φιλί έκλειψη στον Λέοντα θα δώσει την συγκατάθεσή της για μια θεαματική επανένωση,...