Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017
<p>Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και συγκινήσεις για τους ερωτευμένους. Ελάτε να δούμε τι περιμένει το κάθε ζώδιο στον έρωτα, μέσα από την αρχαία αστρολογική Ταρώ.

Κριός – Η Εγκράτεια

Είναι πιθανό να καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις λίγο κράτει και να μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα περιπέτεια. Αν είσαι ήδη σε σχέση φρόντισε να εμβαθύνεις σε αυτήν, αν φλερτάρεις το κάνεις σοβαρά και στοχευμένα.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης (Ανάποδα)

Έρχονται έτσι κι αλλιώς αλλαγές στον ερωτικό τομέα και βαθιά μέσα σου το ξέρεις. Μια σχέση μπορεί να έχει τελειώσει και δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Είναι επίσης πιθανό να δέχεσαι ένα φλερτ που προσπαθείς να το αποκρούσεις, ενώ σε ενδιαφέρει και σε κολακεύει.

Δίδυμοι – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Πρόσεξε να μην δώσεις στον άνθρωπο που είναι κοντά σου ψεύτικες υποσχέσεις, μόνο και μόνο για να κερδίσεις χρόνο. Αν δεν σε ενδιαφέρει σοβαρά μία σχέση, τότε παραδέξου ότι είναι ένα παιχνίδι για να ξέρει και ο άλλος το πλαίσιο.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Σήμερα που η αστρολογικά η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ερωτική πρωτοβουλία, έρχεται και η πραγματικά δική σου κάρτα να επιβεβαιώσει την δύναμή σου. όμως, κοίταξε να μην χειριστείς τις δυνάμεις σου με τρόπο που να εξουθενώνει το ταίρι σου ψυχολογικά, με πλάγιες καταναγκαστικές απαιτήσεις.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Ο Αυτοκράτορας σε αντίστροφη θέση μας λέει ότι χάνεις για κάποιον λόγο την βεβαιότητα μέσα στην σχέση σου. Αν έχει κοντά σου ανθρώπους που έχουν λόγο στην σχέση σου καλό είναι να τους βάλεις όρια και να μην τους αφήνεις να την βλάπτουν.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι  

Πολύ όμορφη επιρροή. Αν φλερτάρεις να ξέρεις ότι σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση. Αν είσαι σε σχέση έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές πάθους, που ίσως και να ξαφνιάσουν και τους δύο σας με την δύναμη των συναισθημάτων.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Είσαι σε ετοιμότητα να υπερασπιστείς τις επιλογές σου, ακόμα κι αν όλοι γύρω σου θα σου πουν ότι ο άνθρωπός σου δεν είναι κατάλληλος για σένα. Εσύ ξέρεις τους νόμους της ψυχής σου, ξέρεις πού θες να πας και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να έχει άποψη για τα ερωτικά σου – και καλά κάνεις.

Σκορπιός – Το Αστέρι

Εχθές το Αστέρι ήταν αντίστροφο, σήμερα ορθό! Κάτι πολύ σημαντικό παίζει στον ερωτικό τομέα, κάτι μεγάλο γεννιέται και σήμερα το βλέπεις κι εσύ και το αποδέχεσαι. Το Αστέρι μιλάει για μια τυχερή και πανέμορφη σχέση.

Τοξότης – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)  

Νιώθεις μια εσωτερική ανασφάλεια και μια αίσθηση ματαιότητας που όμως δεν την εξωτερικεύεις, παριστάνεις ότι όλα πάνε καλά, είτε στην σχέση σου είτε στον φιλικό σου κύκλο. Αυτό θα σε κουράσει και θα σε φθείρει, καλύτερα να δεις με ειλικρίνεια τι δεν πάει καλά.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος

Επιτέλους κάτι όμορφο ανθίζει στον ερωτικό σου τομέα. Η σχέση σου που μπορεί να σε είχε γεμίσει υποψίες ξεκαθαρίζει, ενώ αν είσαι σε κατάσταση αναμονής για κάτι καινούριο, άνοιξε τα κανάλια της ψυχής σου να υποδεχτείς τον έρωτα.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη  (Ανάποδα)

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που η Δικαιοσύνη εμφανίζεται ανάποδα. Υπάρχει κάποιο έντονο στοιχείο υποψιών στην σχέση σου, κάτι δεν πάει καθόλου καλά και πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Νιώθεις αδικημένος/η μέχρι εκεί που δεν πάει!

Ιχθείς – Ο Μάγος (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να βρει τον στόχο της. Κάτι δεν πάει καλά με την επικοινωνία σου, δεν μπορείς να βρεις ούτε τον δικό σου τον σφυγμό ούτε αυτών που σε ενδιαφέρουν ερωτικά, σαν να έχει σιγήσει η εσωτερική σου φωνή και η διαίσθησή σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Κριός – Εννιά των Ράβδων Έχετε φτάσει πρόσφατα σε σημείο σταθερότητας στον ερωτικό τομέα. Εάν αυτό σημαίνει ότι μια ανησυχητική σχέση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...