Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-2-2017
<p>Μέρα γεμάτη θαύματα, μέρα σπαρμένη μάγια! Κυριολεκτούμε όταν λέμε μάγια, μιας και η Έκλειψη της Σελήνης, αυτό το ροδόχροο φαινόμενο που θα μας σπάσει την καρδιά, εκεί στην καυτή χώρα του Λέοντα, είναι η τέλεια ευκαιρία για να πάρουμε την ερωτική μας ζωή από την αρχή. Ανατροπές και καρμικές συναντήσεις θα αλλάξουν μια για πάντα την ερωτική μας ζωή, ετοιμαστείτε.

Κριός

Η Έκλειψη στον φιλικό σου Λέοντα σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία κυριολεκτικά να κάψεις καρδιές. Οι αναστολές πέφτουν και αρχίζει μια ξέφρενη περίοδος με έντονο φλερτ που θα σε κάνει να κατασταλάξεις – όχι αμέσως όμως – σε μια πολύ σημαντική νέα σχέση.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη μεν έχει κάπως κατεβασμένα μούτρα απέναντι στην Σελήνη, αυτή όμως η τελευταία ευνοεί τόσο πολύ τον συναισθηματικό σου κόσμο και για τόσο πολύ διάστημα που δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Σε μια μόνιμη σχέση μπορεί και να σκεφτείς να κάνεις οικογένεια σύντομα.

Δίδυμοι

Η Έκλειψη σου φέρνει έκρηξη γοητείας και τύχης στον ερωτικό τομέα. Ανοίγουν πολλά παράθυρα για να μετατρέψεις μια φιλική σχέση σε ερωτική. Εκεί ανάμεσα στα γέλια και στα πόσο καταλαβαινόμαστε εμείς οι δύο, μπορεί να έρθει και το φιλί που θα σφραγίσει το μέλλον της αγάπης σου.

Καρκίνος

Τέλεια ημέρα, με ένα καινούριο και αισιόδοξο φως να πέφτει επάνω στις μόνιμες σχέσεις σου ή σε ένα φλερτ που θα γίνει τελικά η μόνιμη σχέση σου. Λάμπεις και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το παράξενο μείγμα ηδυπάθειας και μελαγχολίας που εκπέμπεις.

Λέων

Η πανέμορφη Έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου επιτρέψει να έρθεις σε επαφή με τις βαθιές αλήθειες σου και τις πραγματικές σου ανάγκες. Ανοίγει μια περίοδος έντονων συναισθηματικών διεργασιών που θα σου χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.

Παρθένος

Είναι ένα θείο δώρο για την αγάπη και την συναισθηματική σου ζωή αυτή η Έκλειψη. Θα βρεθείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσεις στην ζωή σου, ενώ η ωριμότητά σου σε όλα τα επίπεδα φέρνει κοντά σου πολύ αξιόλογες ευκαιρίες.

Ζυγός

Είναι μια απίστευτα δυνατή στιγμή για την ερωτική σου ζωή. Με αυτήν την Έκλειψη παίρνεις αποφάσεις, περνάς στο επόμενο εξελικτικό ψυχικό σου στάδιο και μπορείς με ηρεμία πια, όχι πετώντας από το ένα σχέδιο στο άλλο, να αποφασίσεις με ποιον θα μοιραστείς την ζωή σου.

Σκορπιός

Η Έκλειψη σε τετράγωνο με το ζώδιό σου θα σου αποκαλύψει την αληθινή φύση της αγάπης. Όλα τα παθήματα που έχεις περάσει στον έρωτα γίνονται κυριολεκτικά μαθήματα και μπορείς να αφεθείς με μεγάλη ασφάλεια στην διαίσθησή σου.

Τοξότης

Η Έκλειψη της Σελήνης στον αδελφικό σου Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να δεις με καλύτερη ματιά την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε σχέση έρχεται μια γλυκιά περίοδος τρυφερότητας, ενώ αν σκοπεύεις να ανοιχτείς σε μια καινούρια περιπέτεια έχεις μεγάλη εύνοια.

Αιγόκερως

Έχεις για πολύ καιρό ταλαιπωρηθεί από λάθος προσκολλήσεις. Η Έκλειψη αυτή θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις την αγάπη σου πρώτα και κύρια για τον εαυτό σου, ώστε να δεις με ποιον τρόπο θα ζήσεις και την αγάπη με έναν επιτέλους αξιόλογο άνθρωπο που δεν θα σε χρησιμοποιεί.

Υδροχόος

Απέναντί σου η Έκλειψη, στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την αλήθεια σου και με τους πραγματικούς σου πόθους. Κλείνει ένας κύκλος λαθών και προβλημάτων και ξεκινάει μια πολύ αισιόδοξη και γεμάτη πάθος εποχή ερωτικών ανταμοιβών.

Ιχθείς

Η δύναμη της ψυχής σου φαίνεται ολοκάθαρα με αυτήν την έκλειψη και επιτρέπει στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν είσαι ένα «παιδί» που μπορούν να του πουλάνε παραμύθια. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου με κριτήριο το συμφέρον σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, θα αισθανθείτε πιο άνετα και λιγότερο άγχος κατά την ερωτική σας προσέγγιση....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε να βγάλετε προς τα έξω το πιο έντονο πρόσωπό σας, Βάλτε μέσα στην ερωτική σας συνταγή και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-2-2017

Κριός Η πανέμορφη και εντυπωσιακή Έκλειψη στον 12ο Οίκο σου θα σου κάνει δώρο μια επαναπροσέγγιση όλων των ερωτικών ζητημάτων σου, ένα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Η σημερινή πλανητική διάθεση είναι τέρμα ερωτική και ευνοεί τις σχέσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους. Με την Σελήνη στον Λέοντα να...