Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 11-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 11-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Ακόμα κι αν είστε νευρικές, είναι πιο αποτελεσματικό για να την αντιμετωπίσετε άμεσα αντί να φλυαρείτε σε ένα βαρετό δωμάτιο. Στην πραγματικότητα, μιλάτε τόσο πολύ που οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να ακούνε. Αυτός δεν είναι τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου.

Ταύρος

Το ταλέντο σας να πιάνετε φιλίες με τους ξένους, θα σας κάνει να λάμψετε στο χώρο εργασίας σας σήμερα. Ποτέ δεν είχατε προβλήματα για να κάνετε φίλους, γιατί ενστικτωδώς γνωρίζετε το σωστό πράγμα που πρέπει να πείτε για να θέσετε νέα πρόσωπα σε ευκολία.

Δίδυμοι

Στο ροντέο, χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς ταύρους που ανεβαίνουν οι αναβάτες και κάνουν αγώνες. Όπως και οι ταύροι αυτοί, που αντιδρούν και χωρίς σκέψη, έτσι και εσείς. Για να ανακτήσετε τον έλεγχο, θα δείξετε κατανόηση.

Καρκίνος

Θεραπεύστε το σώμα σας καλά με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Για την ανακούφιση από το στρες, μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο να βγείτε έξω και να παίξετε το βράδυ, αλλά θα κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα στο τέλος.

Λέων

Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο να φέρετε τους στόχους και τα πάθη σας να αποδώσουν καρπούς. Σκεφτείτε το εξής: οι φίλοι σας να αντικατοπτρίζουν τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας.

Παρθένος

Είστε στη μοναδική θέση του αλλάζετε τον τρόπο που κυλάει η ημέρα σας. Χρειάζεται μόνο να επικεντρωθείτε. Γι 'αυτό αν ξυπνήσατε στη λάθος πλευρά του κρεβατιού μπορεί μερικές φορές να είναι μια ευλογία. Μετά από όλα, θα έχετε πουθενά να πάνε, αλλά μόνο ανοδική πορεία να ακολουθήσετε.

Ζυγός

Αυτή η περίοδος της στασιμότητας θα καταστρέψει όλη τη δουλειά που έχετε κάνει, αν δεν αρχίσετε τη δράση, αποφασιστικά, τώρα. Δυστυχώς, ο φόβος, σας κρατά πίσω, και αν το βρίσκετε πιο εύκολο τώρα είναι άνοστο.

Σκορπιός

Κάποιος θα μιλήσει για την καθημερινή μια κρυφή ατζέντα, αλλά μην φρικάρετε ακόμα. Μπορεί απλά να προσπαθεί να πάρει πληροφορίες. Αν ακούσετε προσεκτικά, μπορείτε να μαζέψετε τις προθέσεις της ανάμεσα στις λέξεις της. Ακόμα κι έτσι, σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο για σας.

Τοξότης

Υπάρχει ένας τεράστιος ελέφαντας στο δωμάτιο, και προσπαθείτε να τον αγνοήσετε. Μέχρι να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και θα βρείτε χώρο για τη θετική δράση που έρχεται στο δρόμο σας.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να πείσετε τους άλλους για να σας βοηθήσουν αυτή τη στιγμή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε. Υπάρχει σίγουρα αρκετή για να σας κρατήσει απασχολημένες για εβδομάδες, και με τη σωστή νοοτροπία, θα είστε σε θέση να τα κάνετε όλα όπως πρέπει να γίνονται.

Υδροχόος

Ακόμα και αν αισθάνεστε λίγο ανασφαλής τώρα, δεν πρέπει να φοβάστε να μοιραστείτε την ιδιοφυΐα σας. Το μυαλό σας είναι μια όμορφη μηχανή. Έχει ισχυρή, φαντασία, περιέργεια και είναι ενδιαφέρον. Κάποιος πρόκειται να πολιορκηθεί από τη διάνοια σας σήμερα.

Ιχθύς

Ανακαλύψτε τι είναι πιο σημαντικό και να επικεντρωθείτε σε αυτό. Όταν το κάνετε, μπορείτε να περάσετε σε κάτι άλλο. Η κατώτατη γραμμή: μην αναλάβετε πάρα πολλά αυτή τη στιγμή. Είναι εύκολο να κάνετε ένα λάθος όταν έχετε πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα  15-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-2-2017

Κριός Δεν χρειάζεται να είστε σεφ για να μπείτε στην κουζίνα. Μπορείτε αν εκπλήξετε κάποιον με ένα πιάτο απόψε, όσο πικάντικο όσο εσείς....

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 7-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 7-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 7-2-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες, ώστε να φέρετε την φλόγα στο δωμάτιο. Ένας από τους λόγους για τους φίλους σας που σας...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Κριός Έχετε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και να μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Να είστε λογικοί εξαρτάται από ένα...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Κριός: Δεν χρειάζεται να χαρτογραφήσετε κάθε κίνησή σας, αλλά μια μικρή προετοιμασία, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε την τάση να μην...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Κριός Αγένεια θα σας προκαλέσουν όλα τα είδη των προβλημάτων σας. Απλά αφήστε την να γνωρίζει ότι έχετε μια παρτίδα σε εξέλιξη και μάλλον...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Κριός: Θέλετε το ok από κάποιον, αλλά είστε ο τύπος που τα κάνετε όλα μόνες σας. Μην πάρετε πολύ σοβαρά όλες τις μικρές λεπτομέρειες αυτή τη...