Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-2-2017
<p>Μια έντονα φορτισμένη ημέρα, που όμως έχει και πολύ θετικά χαρακτηριστικά για τον έρωτα μας αποκαλύφθηκε με το άνοιγμα της Μεγάλης Αρκάνας. Είναι όλα πιθανά σήμερα, όλες οι συμπαντικές ενέργειες κινούνται για να μας φέρουν κοντά με τον άνθρωπο που ποθούμε. Ένα μικρό βήμα είναι, μην δειλιάσετε.

Ο αυτοκράτορας
Πιστεύετε ότι η επιτυχία και το επίτευγμα είναι στο δρόμο σας προς εσάς. Ένας σημαντικός άνθρωπος θα παράσχει την υποστήριξή του, ίσως ο πατέρας σας, ο σύζυγός / σύντροφος ή ο προϊστάμενός σας - όποιος κι αν είναι, θα σας δώσει σταθερή υποστήριξη.

Νιώθετε βέβαιος και ικανός να επηρεάσετε τους ανθρώπους και τα γεγονότα, καθώς έχετε μεγάλη αίσθηση της δικής σας εξουσίας. Αναμείνετε την προώθηση στην εργασία ή την επίτευξη μεγαλύτερης κατάστασης στη ζωή.

Εάν έχετε πέσει θύμα κακής θέλησης, βεβαιωθείτε ότι θα κερδίσετε στο τέλος.

Δύναμη
Κάρτα 2: Τι θέλετε πλέον τώρα »
Δύναμη
Οι κάρτες υποδηλώνουν ότι αυτό που θέλετε περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι να βρείτε τη δύναμη και τη θέληση να σας δούμε και να επιτύχετε αυτό που θέλετε.

Είναι σημαντικό να προέρχεται από έναν τόπο αγάπης και ανοχής, όχι όμως από επιθετικότητα. Βάλτε τους φόβους σας για να ξεκουραστείτε και να αναπτύξετε μια θετική στάση και θα αποκομίσετε πλουσιότερες ανταμοιβές.

Ο μάγος
Κάρτα 3: Οι φόβοι σας »
Ο μάγος
Εάν υπάρχει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σας, πιθανώς να αναρωτηθείτε αν μπορεί να εμπιστευτεί. Ή ίσως ένας άνθρωπος επιρροής στη ζωή σας, ένας προϊστάμενος ή σύμβουλος - φροντίστε σε ποιον τοποθετείτε την εμπιστοσύνη σας.

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι και οι ρομαντικές επιθυμίες σας δεν εκπληρώνονται αυτή τη στιγμή και αναρωτιέστε αν θα είναι ποτέ, μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα διαρκέσει.

Ο κόσμος
Κάρτα 4: Τι θα κάνετε »
Ο κόσμος
Η επιτυχία, η εκπλήρωση και η ολοκλήρωση είναι κοντά - το επιτυχημένο αποτέλεσμα μιας επιχείρησης, η ικανοποίηση σε μια σχέση και οι προσπάθειες που ανταμείβονται.

Αυτή η αποκορύφωση των γεγονότων υποδεικνύει υλικό πλούτο και μεγαλύτερη πνευματική συνειδητοποίηση. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε αυτό το σπίτι ονείρου ή μια θαυμάσια εκπληκτική σχέση είναι στην προσφορά.

Απολαμβάνω!

Τροχός της Τύχης
Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας »
Τροχός της Τύχης
Μια κακή τύχη εδώ, ίσως ήδη εμφανής ή υπάρχουν σίγουρα σημάδια ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας.

Η ευθύνη των σημαντικών αποφάσεων ζυγίζει πολύ μαζί σας όπου υπάρχουν επιλογές. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε την επίπονη απόφαση να παραιτηθείτε από κάτι για να προχωρήσετε, τότε έχετε το θάρρος να το κάνετε.

Εμπιστευθείτε ότι ο τροχός της τύχης συνεχώς μετατρέπεται και ενώ μπορεί να είναι εναντίον σας αυτή τη στιγμή, θα γυρίσει στο χρόνο και θα σας φέρει καλή τύχη.

Ο ερημίτης
Κάρτα 6: Το πιθανό αποτέλεσμα »
Ο ερημίτης
Ήρθε η ώρα να είσαι μόνος ή να μιλάς μια εποχή μοναξιάς. Πάρτε αυτή τη φορά για ήσυχη ενδοσκόπηση και ξεκούραση.

Μην ανησυχείτε, θα βρείτε τις απαντήσεις, αλλά ο Ερημίτης σηματοδοτεί μια προειδοποίηση να μην κάνετε βιαστικές αποφάσεις.

Αν έχετε αδιαθεσία, είναι ώρα για ξεκούραση και ανάκτηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Δεν υπάρχουν περιθώρια για εσάς και τον άνθρωπο σας, για να συνεχίσετε να συγκρούεστε για τα παλιά.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Μια κάποια συναισθηματική απώλεια είναι στο πρόγραμμα. Θα ακούσεις κάποιο νέο που θα σε δυσαρεστήσει στον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...