Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017
<p>Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ για… σοκολατάκια, πάντα μια θεσπισμένη γιορτή κινητοποιεί το δυναμικό της ανθρώπινης ψυχής. Ας δούμε πώς θα περάσει αυτή η ημέρα ερωτικά για το κάθε ζώδιο μέσα από το καλειδοσκόπιο της Μεγάλης Αρκάνας των Ταρώ.

Κάρτα 1: Πώς νιώθεις για τον εαυτό σου »
Ο διάβολος
Αισθάνεστε ότι ο πειρασμός μιας συγκεκριμένης σχέσης, του χόμπι ή άλλης μορφής ευχαρίστησης είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί - είναι σχεδόν εθιστικό. Ερώτηση τα κίνητρά σας, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι γενικά καλά νέα.

Μπορεί επίσης να έχετε μάλλον χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή και να αισθανθείτε ότι δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας - προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί. Σκεφτείτε προσεκτικά, μπορείτε να αλλάξετε κατεύθυνση.

Ο Ιεροφάντης
Κάρτα 2: Τι θέλετε πλέον τώρα »
Ο Ιεροφάντης
Αυτή τη στιγμή θέλετε να έχετε κάποιον γύρω σας ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε και να εμπιστευτείτε μέσα, γνωρίζοντας ότι δεν θα σας αφήσουν κάτω.

Υπάρχουν εδώ τα ηθικά ζητήματα, γνωρίζοντας σωστά από το λάθος και ίσως αισθανθείτε ότι χρειάζεστε κάποια συμβουλή ή σοφή συμβουλή από έναν δάσκαλο, ιερέα, γονέα ή κάποιον με τον οποίο έχετε πολύ σεβασμό, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Η Υψηλή Ιέρεια
Κάρτα 3: Οι φόβοι σας »
Η Υψηλή Ιέρεια
Αισθάνεστε ανήσυχοι και ανασφαλείς, κάτι στο ένστικτό σας λέει «προσέξτε, όλα δεν είναι όπως φαίνεται» - κάτι απλά δεν αισθάνεται σωστό. Απενεργοποιήστε τυχόν αποφάσεις ή ενέργειες μέχρι να απαντήσετε στις ανησυχίες σας.

Εάν είστε άνδρες, αυτή η κάρτα θα μπορούσε να σημάνει μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας που είναι κακή επιρροή αυτή τη στιγμή.

Οι εραστές
Κάρτα 4: Τι θα κάνετε »
Οι εραστές
Η νέα αγάπη και δέσμευση θα τεθεί στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανείς στον ορίζοντα - να είστε προετοιμασμένοι για μια έκπληξη.

Ρίξτε προσοχή στον άνεμο και περιμένετε χαρούμενους και ευτυχισμένους χρόνους μπροστά.

Τροχός της Τύχης
Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας »
Τροχός της Τύχης
Μια κακή τύχη εδώ, ίσως ήδη εμφανής ή υπάρχουν σίγουρα σημάδια ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας.

Η ευθύνη των σημαντικών αποφάσεων ζυγίζει πολύ μαζί σας όπου υπάρχουν επιλογές. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε την επίπονη απόφαση να παραιτηθείτε από κάτι για να προχωρήσετε, τότε έχετε το θάρρος να το κάνετε.

Εμπιστευθείτε ότι ο τροχός της τύχης συνεχώς μετατρέπεται και ενώ μπορεί να είναι εναντίον σας αυτή τη στιγμή, θα γυρίσει στο χρόνο και θα σας φέρει καλή τύχη.

Ο χαζός
Κάρτα 6: Το πιθανό αποτέλεσμα »
Ο χαζός
Ανοίξτε το μυαλό και την ψυχή σας σε νέες δυνατότητες.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας και να δράσετε με τα γεύματα σας - μια στιγμή για αυθορμητισμό, διασκέδαση και εκπλήξεις.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να είστε πάρα πολύ παρορμητικοί. Οι αποφάσεις σας πρέπει να βασίζονται στην εμπειρία και τη γνώση του εαυτού σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι παράλογες ανησυχίες είναι ένα φυσικό στάδιο ώστε να καταφέρετε να εμπιστευτείτε πλήρως το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 10-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-8-2017

Κριός – Η Ιέρεια Αντίστροφα Η ανάποδη στάση της σάς υπενθυμίζει να κρατήσετε τη δική σας ζωή για τον εαυτό σας. Μην εμπιστευτείτε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα Σήμερα η Υψηλή Ιέρεια εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση. Η ανάποδη στάση της σάς υπενθυμίζει να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...