Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32 χρόνια από τότε που ο Άρης ήταν ως εδώ καλά. Στο χαμηλότερο σκαλί της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, είναι σαφές ότι οι ρομαντικές δυνάμεις στέκονται πίσω. Οι ημέρες που μένετε σε ένα ρομαντικό βάλτο είναι αριθμημένες.

Ταύρος

Όταν η Σελήνη φεύγει από τον ρομαντικό τομέα σας χθες, αναδεύεται κάτι που πλέον δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ξεχάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλη η διαφημιστική εκστρατεία, λόγω της ζήτησης, πρέπει να ξέρετε τι πραγματικά θέλουν και χρειάζονται από την αγάπη. Ευτυχώς υπάρχει φιλικός άνεμος να πνέει στα ρομαντικά σας και είναι εδώ για να μείνει.

Δίδυμοι

Έχοντας τη Σελήνη στο ρομαντικό τομέα σας πάνω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να ακούγεται σαν να έχετε κερδίσει το τζακ ποτ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το έχετε ήδη. Με τον τυχερό Δία εδώ για πρώτη φορά στα 12 χρόνια, αυτό δεν είναι μόνο μια τυχερή χρονιά για την αγάπη, τη στιγμή που οι πόρτες είναι ακόμα ανοικτές για το παρελθόν και μια δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Ξεχάσατε τη ρομαντική διαφημιστική εκστρατεία που Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να τροφοδοτήσετε, κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο. Είτε μόνο, σε μια σχέση ή μεταξύ της στήριξης σχέσεων. Ξεχάστε θέματα σχέσεων ή κρατήστε τα στην πραγματικότητα, αυτό είναι για να γνωρίζετε τι θέλετε από μια τρέχουσα ή μελλοντική σχέση.

Λέων

Αν η σεληνιακή έκλειψη του Σαββατοκύριακου έφερε εντάσεις στη σχέση σας, τότε αυτό ήδη αποδεικνύεται και πλεονέκτημα. Τα συνεργεία επισκευής είναι ήδη σε αυτό και είναι όλα σχετικά με την επικοινωνία, την επικοινωνία και περισσότερη επικοινωνία. Δεν μπορείτε να έχετε πατήσει το κουμπί, αν δεν υπάρχει τίποτα εκεί, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεων είναι όλα σχετικά με την επικοινωνία.

Παρθένος

Σε μια εποχή που σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, είναι όλα σχετικά με την ισορροπία, τα πράγματα φυσικά έχουν γίνει πιο ισορροπημένα σε όλη την ρομαντική ζωή σας και τη σχέση σας. Οι ρομαντικές δυνάμεις που θα έπρεπε να κληθούν πίσω ακόμα ταιριάζουν στα θέματα των σχέσεων, φανταστείτε μια αίσθηση του τι είναι δυνατό να συμβεί.

Ζυγός

Θα έχετε πάντα κοσμική φθονία σε αυτή την εποχή του έτους, επειδή για τους Ζυγούς ο Ήλιος θα περνάει πάντα μια εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου στο ρομαντικό τομέα σας. Αυτό δεν εγγυάται μια θετική εμπειρία, αλλά θέτει σίγουρα τις πιθανότητες υπέρ σας.

Σκορπιός

Ο Ήλιος πρόκειται να θέσει στο προσκήνιο τα θέματα της καρδιάς, πρέπει ήδη να ξέρετε τι θέλετε από την αγάπη. Ωστόσο, μόλις τώρα αρχίζετε να παίρνετε μια βαθύτερη και πιο οικεία αίσθηση του τι θέλετε από τις σχέσεις σας, όπως η προσδοκία σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τοξότης

Ενώ έχουν περάσει 32 χρόνια από την Αφροδίτη και τον Άρη, οι πλανήτες του έρωτα και του πάθους, να έχουν μία βδομάδα Αγίου Βαλεντίνου στο ρομαντικό τομέα σας, αυτό είναι μόνο μια γεύση των πραγμάτων που θα έρθουν. Αν δεν ξέρετε ακόμη τι θέλετε από την αγάπη, τότε αγωνιστείτε για αυτό.

Αιγόκερως

Έχετε ποτέ παρατηρήσει πόσο καλή γεύση έχει το φαγητό όταν είστε πραγματικά πεινασμένοι ή πόσο καλό και ζεστό είναι το σπίτι όταν έρχεστε από έξω από το κρύο; Αυτό είναι που κάνουν τώρα οι ρομαντικές δυνάμεις, δημιουργώντας μια πείνα ή μια ώθηση για την αγάπη και το ρομαντισμό, επειδή ξέρουν ότι κάτι το ιδιαίτερο είναι στο δρόμο σας.

Υδροχόος

Οι πιθανότητες είναι είστε ακόμα ξύσιμο το κεφάλι σας μετά τις ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις σε θέματα σχέσεων διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Με ενιαία, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεων σεληνιακή έκλειψη του Σαββατοκύριακου πυροδότησε κάτι που έχει οριστεί να έχουν συνέπειες μοίρα. Προς το παρόν αυτό πρέπει να αφεθεί να συνεχίσει την πορεία του.

Ιχθύς

Όταν η Σελήνη φεύγει από τον κλάδο της σχέσης σας, αυτό μπορεί να τροφοδοτήσει κάποιες ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, αλλά έχει επίσης ξεκλειδωθεί ένα άλλο στρώμα της οικειότητας ή την επιθυμία για οικειότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-7-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-7-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-7-2017

Κριός Ένας ιδιαίτερα χρήσιμος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την παθιασμένη ενέργεια που είναι στη διάθεσή σας είναι να μοιραστείτε...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Κριός Ένα ρομαντικό όνειρο ή σχέση μπορεί να φαίνεται πιο εφικτό και τα βήματα που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα θα μπορούσαν...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-7-2017

Κριός Η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά τη σχέση σας. Ρομαντικές έξοδοι και χαλαρές βόλτες θα ανέβαζαν...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-2-2017

Κριός Το μήνυμα από τις ρομαντικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή, ειδικά αν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν δεν ήταν όπως θα θέλατε, είναι ότι...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Κριός Είστε σε μια πορεία προς μια μοιραία σεληνιακή έκλειψη στο ρομαντικό τομέα σας. Η σημερινή εστίαση είναι στην ισορροπία εργασίας /...