Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-2-2017
<p>Προσοχή στην Σελήνη από τον Ζυγό, κάνει τα τρελά της σήμερα. Πάντως υπάρχουν λύσεις και υπάρχουν και αντίβαρα. Αλλά για να επωφεληθούμε από αυτά πρέπει να αντιπολεμήσουμε την άμεση παλίρροια συναισθημάτων που φέρνει στην επιφάνεια του ερωτικού παιχνιδιού η παντοδύναμη Σελήνη. Κυρίως το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα μπορεί να δώσει την χαριστική βολή σε φθαρμένες σχέσεις. Για τους αδέσμευτους είναι καλά τα νέα, μιας και η καλή σχέση του Ήλιου και της Σελήνης με την Αφροδίτη αυξάνει την διάθεση του φλερτ.

Κριός

Είσαι κάπως θυμωμένος/η με το ταίρι σας και τον εαυτό σου, και αυτό γενικά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. Είναι πολύ καλά τα νέα αν δεν έχεις ήδη μια σχέση, αφού η γενική ψυχική σου κινητοποίηση θα σου επιτρέψει να φλερτάρεις με την καρδιά σου.

Ταύρος

Η παράξενη επίδραση της Σελήνης από τον καρμικό σου Ζυγό ανοίγει πολλά θέματα και θα χρειαστεί γνώση της ψυχολογίας σήμερα για να μην πληγωθείς στον έρωτα. Μπορεί να έχεις θαυμαστές, μπορεί αν έχεις σχέση το ταίρι σου να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει, αλλά σου λείπει το βαθύ νόημα του έρωτα.

Δίδυμοι

Η καλή σχέση της Αφροδίτης από τον Κριό με την Σελήνη από τον φιλικό σου Ζυγό ανοίγει δρόμους για έντονο φλερτ και γενικά θα έχεις πολύ μεγάλη όρεξη για παιχνίδι. Σε μια μόνιμη σχέση όμως ίσως να υπάρξουν τριβές και εγωισμοί.

Καρκίνος

Ο Ζυγός είναι για σένα ο χώρος της οικογένειας και καθώς έχει εγκατασταθεί εκεί η Σελήνη και έχει πολύπλοκες όψεις, ίσως να έχεις κάπως άστατη ψυχολογική διάθεση, που κάνει κακό στις σχέσεις. Ο Δίας όμως σου προσφέρει την δυνατότητα να βρεθείς με ένα παλιό σου ταίρι.

Λέων

Η σχέση του ήλιου με την Σελήνη είναι τρομερά θετική και δεν αποκλείεται να έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες όχι μόνον για ένα επιδερμικό φλερτ αλλά και για μια σημαντική νέα σχέση. Αν είδη είσαι σε δέσμευση αρχίζει για σένα μια γλυκιά μέρα τρυφερότητας.

Παρθένος

Η διάθεσή σου είναι να φροντίσεις με κάθε τρόπο το ταίρι σου, αλλά ίσως οι αντικειμενικές δυσκολίες να σας απομακρύνουν. Στην σχέση σου και γενικά στον ερωτικό τομέα αυτή την εποχή αντιμετωπίζεις θέμα χρόνου, που δεν σου περισσεύει καθόλου.

Ζυγός

Μια παράξενη ημέρα με ένταση δεν θα σου επιτρέψει σήμερα να είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η από τον ερωτικό τομέα. Σαν μια συνταγή για γλυκό, που όλα τα υλικά υπάρχουν, αλλά τελικά δεν βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα. Δεν πειράζει, ξεκουράσου και σύντομα θα έχεις καλύτερη διάθεση.

Σκορπιός

Η δυνατή σχέση τετραγώνου του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με την Σελήνη από τον Ζυγό ταράζει το πεδίο των σχέσεων και μάλιστα σε βάθος χρόνου, σε πιάνει μια συνολική απογοήτευση για όλα όσα έχεις ζήσει. Το καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι άδικο. Κακοκεφιά είναι, θα περάσει.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις το τι θα πεις και τι θα κάνεις, ειδικά στις μόνιμες σχέσεις σου, μιας και ο Πλούτωνας από τον 2ο Οίκο σου θα σου κάνει παιχνίδια με το υποσυνείδητο, τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου. Διάλεξε να περάσεις μια ημέρα χωρίς πολλές βαθιές αναλύσεις.

Αιγόκερως

Θα έχεις πολλά παράπονα σήμερα και μια διάθεση να κάνεις φασαρίες για το παραμικρό. Εκτός αν διαλέξεις να ακούσεις την βαθιά σου ψυχή που έχει άκρως ερωτική διάθεση, ακολουθήσεις τα χνάρια του πάθους και ξεδώσεις, κάτι που θα σε ηρεμήσει σαφέστατα.

Υδροχόος

Έχεις μπροστά σου μια πιεστική ημέρα σε πολλούς τομείς και ίσως να αφήσεις πιο έξω από το οπτικό σου πεδίο τον έρωτα. Είναι πολλά αυτά που σε πιέζουν αλλά δεν πρέπει να απομονωθείς, ζήτα από το ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί, και ηθικά και έμπρακτα.

Ιχθείς

Πιθανόν να νιώθεις σήμερα μια έντονη νοσταλγία. Ακόμα κι αν είσαι με τον άνθρωπο που θέλεις και δεν σου λείπει κάποιος άλλος θα νοσταλγήσεις το πώς ήσασταν στην αρχή της σχέσης. Ωραία λοιπόν, στο χέρι σου είναι να στήσεις ένα όμορφο σκηνικό ανανέωσης όρκων. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Κριός Τα απωθημένα και οι εντάσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, στο κάτω – κάτω η ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-1-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-1-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-1-2017

Υπάρχουν άραγε βοήθειες για κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα σήμερα, ή θα πρέπει να πέσουμε στα πατώματα; Μα, και πότε μας άφησε ο ουράνιος...