Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2017
<p>Μια πάρα πολύ δυνατή σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό, αλλά ακόμα και το δύσκολο τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ανοίγουν χαραμάδες για να βρούμε πάλι την καρδιά ενός ανθρώπου που ακόμα αγαπάμε. Θα υπάρχει όμως συναισθηματική φόρτιση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες εντάσεις. Δεν πειράζει, η ένταση είναι που κάνει τον έρωτα να ζει!

Κριός

Είναι πολύ εύκολο σήμερα να ανοίξουν οι δρόμοι της επιστροφής σε μία προηγούμενη σχέση σου. Χρησιμοποίησε την γοητεία σου, άσε όμως μακριά τον εγωισμό, που όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις ή δεν το παραδέχεσαι αποτελεί δομικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Δοκίμασε μια φορά να ακολουθήσεις το ταίρι σου αντί να ηγείσαι.

Ταύρος

Η σχέση της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό σου δονεί την ψυχή και σίγουρα η νοσταλγία σου για έναν άνθρωπο μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Επειδή υπάρχουν πολλές όμως πιθανότητες να σας χωρίζει απόσταση – πραγματική απόσταση, να είστε μακριά – διάλεξε ευγενικούς τρόπους που θα ευνοήσουν μια συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι

Είναι μια πολύ φορτισμένη ημέρα και δεν αποκλείεται να νιώθεις την ανάγκη να γυρίσεις σε ένα ταίρι που ακόμα δεν το έχεις ξεχάσει. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το αν θα κάνεις μια τέτοια κίνηση, ειδικά τώρα που φαίνεται ότι κάτι νέο μπαίνει στην ζωή σου.

Καρκίνος

Η άριστη σχέση της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό θα σου φέρει την δυνατότητα για μια επανασύνδεση, ακόμα και με αναπάντεχο τρόπο. Ωστόσο δεν είναι ρόδινα τα πράγματα, έχεις ένταση και θα πρέπει να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους αν βρεθείς με κάποιο άτομο από τα παλιά.

Λέων

Ο Ήλιος, αλλά και ο Δίας λένε ναι σε μια επανασύνδεση, ο Άρης από την άλλη κάνει ένα ντελίριο εγωισμού και ίσως όλα να εξελιχθούν εκρηκτικά, αν έχεις ένα ραντεβού με στόχο να τα βρεις με ένα άτομο από το παρελθόν. Κάνε πρόβες και πάρε ανάσες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη αν θες να έχεις επιτυχία.

Παρθένος

Η σύνοδος του Δία με την Σελήνη στον Ζυγό, με δεδομένο ότι ο Δίας είναι ανάδρομος αυξάνει πολύ τις πιθανότητες για μια άκρως επιτυχημένη επανασύνδεση. Προσπάθησε όσο μπορείς όμως να αποφύγεις ατέρμονες αναλύσεις για το πώς και το γιατί φτάσατε στον χωρισμό, είναι ανώφελα αυτά.

Ζυγός

Η σχέση συνόδου της Σελήνης με τον Δία δίνει πολλές ευκαιρίες για μια συγκινητική επανασύνδεση, αλλά πρέπει να το πούμε και πάλι: εσύ είσαι από τα ζώδια που μόνον στην αρχή μιας σχέσης  και μόνον αν είσαι στα πατώματα από έρωτα σε ενδιαφέρει μια πραγματική επανασύνδεση. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βαρεθείς άμεσα.

Σκορπιός

Η σχέση τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει δυσκολίες σε μια υπόθεση αναβίωσης μιας σχέσης. Κάποια άτομα που τα έχεις βάλει να μεσολαβήσουν μάλλον έχουν την δική τους άποψη για την σχέση σου και δεν παίζουν το παιχνίδι καθαρά.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από τον Ζυγό σε σύνοδο με την Σελήνη λέει ναι σε μια επανασύνδεση, αν την θέλεις με όλη σου την καρδιά. Θα σου είναι πολύ εύκολο να κατανικήσεις τις όποιες αναστολές και τις δικές σου και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει μέσα από μια ευγενική και αισιόδοξη προσέγγιση.

Αιγόκερως

Είναι μια παράξενη και δύσκολη ημέρα. Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με την Σελήνη από τον Ζυγό σου δίνει τόσο βαριά και πονεμένη διάθεση που θα ήταν καλύτερο να αφήσεις οποιαδήποτε σκέψη επανένωσης για μια πιο χαλαρή ημέρα.

Υδροχόος

Και βέβαια μπορείς σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Δεν αποκλείεται να χτυπήσει ξαφνικά το τηλέφωνο και να μην πιστεύεις στα μάτια σου όταν δεις τον αριθμό κλήσης. Να φροντίσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και το χιούμορ σου και όλα θα εξελιχθούν τέλεια.

Ιχθείς

Η δύσκολη σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δίνει πολλά νεύρα, την ίδια στιγμή που η σύνοδός της με τον Δία δίνει απέραντη νοσταλγία. Δύσκολη ψυχολογικά ημέρα αν έχεις χωρίσει, δώσε αξία στην αλήθεια των συναισθημάτων σου και δες μπροστά με εμπιστοσύνη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....