Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017
<p>Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να αποχαιρετίσουμε τον συναισθηματικό χειμώνα και να ξανοιχτούμε σε νέους ανθρώπους. Και όλα αυτά, ακριβώς σήμερα. Έτσι μας λέει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ και ας αποκρυπτογραφήσουμε το άνοιγμά της.

Κριός – Η Κρίση

Θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση ξεκαθαρίζεις ότι δεν θα ανεχθείς άλλο να είσαι θύμα, ενώ αν φλερτάρεις βάζεις από την αρχή τους όρους για να μην οδηγηθείς σε λάθη του παρελθόντος.

Ταύρος – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Όλος σου ο συναισθηματικός κόσμος κυριαρχείται από την ανάγκη για έναν μεγάλο και χωρίς όρια έρωτα. Αλλά δεν το λες, δεν το παραδέχεσαι. Και αφήνεις την φθορά να αγγίξει τον έρωτα, δηλαδή όλα σου τον Κόσμο. Ανοίξου με ειλικρίνεια, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την ευτυχία.

Δίδυμοι – Οι Εραστές

Οι Εραστές είναι και η κάρτα του ζωδίου σου, οπότε πολύ όμορφη επιρροή. Έχεις στο μυαλό σου κάτι νέο; Ένα φλερτ; Κάτι συναρπαστικό; Έχει απέραντη εύνοια σήμερα μια σημαντική ερωτική συνάντηση, θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Πρέπει σαφώς να παραδεχτείς ότι κάτι έχει τελειώσει για να περάσεις σε μια επόμενη σχέση. Ακόμα κι αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση που ήδη έχεις, θα πρέπει να κάνεις χώρο για νέα μοτίβα μέσα σε αυτήν. Ό,τι έχει φθαρεί μην φοβηθείς να το πετάξεις.

Λέων – Το Άρμα

Τέλεια επιρροή που δείχνει ότι έχεις απόλυτη ωριμότητα και κρατάς τα ηνία της σχέσης σου με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Ωστόσο είναι και μια κάρτα που μιλάει για εγωισμό. Και αυτό το στοιχείο θα πρέπει να το αποβάλλεις, χωρίς φυσικά να χάσεις την προσωπικότητά σου.

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης  

Είναι πολύ πιθανό να έχει αρχίσει μια κουβέντα με το ταίρι σου για ενδεχόμενο γάμο ή συγκατοίκηση. Ίσως ακόμα να είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά ο σπόρος της ιδέας έχει πέσει. Είναι μια πολύ καλή ιδέα, είσαι από τα ζώδια που ανθίζουν σε μια μόνιμη σχέση.

Ζυγός – Ο Αυτοκράτορας

Δε θες σε καμία περίπτωση αυτήν την στιγμή να έχεις μια τυπική σχέση, αλλά ούτε σε τραβάει μια ερωτική περιπέτεια. Θέλεις να ζήσεις κάτι δυνατό και σταθερό, με μια φιλόδοξη προοπτική. Σε κάθε περίπτωση ο Αυτοκράτορας θα σου χαρίσει έντονες συγκινήσεις.

Σκορπιός – Ο Τρελός (Ανάποδα)

Βαθιά μέσα στην καρδιά σου υπάρχει η ανάγκη για μια έντονη περιπέτεια που θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Αλλά όσο θέλεις να αφεθείς στην περιπέτεια του έρωτα, άλλο τόσο φοβάσαι και κωλυσιεργείς. Μην φοβάσαι, ο έρωτας είναι προνομιακό πεδίο για σένα και θα σε λυτρώσει.

Τοξότης – Ο Ερημίτης

Κάτι έχει πάει στραβά στην ημέρα σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να αφήσεις πίσω τις πολύ έντονες σκέψεις. Όχι ότι είναι κακό να τα βρεις με τον εαυτό σου, αλλά να μην δώσεις πια και όρκο απομόνωσης. Κοίτα να διασκεδάσεις λίγο και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως – Ο Μάγος

Εξαιρετική επιρροή που σου χαρίζει γοητεία και πειθώ. Αν θέλεις να ανοίξεις τον δρόμο για μια νέα σχέση, αν φλερτάρεις, αν έχεις την ανάγκη να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Θα ήθελες να παρατήσεις τα πάντα και να βγεις εκτός ορίων στον έρωτα αλλά κρύβεις αυτήν την ανάγκη σου και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι σημαντικό να ακούς όμως την καρδιά σου, δεν είναι ανάγκη να κάνεις επανάσταση, αλλά μην βυθίζεσαι στην ρουτίνα.

Ιχθείς – Η Μεγάλη Ιέρεια

Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα. Άσε το ένστικτό σου να σε πάει στα βαθιά νερά του έρωτα, στους πραγματικούς σου πόθους και στις ανάγκες. Και θα δεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία στο ερωτικό παιχνίδι. Καταπολέμησε μια μελαγχολία που νιώθεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2017

Αν πούμε ότι σήμερα ο έρωτας περνάει μέσα από τα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής μας, θα έχουμε απόλυτο δίκιο. Η πρώτη ημέρα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...