Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017
<p>Μια εξαιρετικά πολύπλοκη πλανητική χορογραφία, με την Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή, κόβοντας απότομα τις δυνατότητες επικοινωνίας σε βαθύ ερωτικό επίπεδο, αλλά και με τον Δία να επιμένει ότι πρέπει να δώσουμε οπωσδήποτε δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα, κάνει παράξενη την σημερινή ημέρα. Ίσως να έχουμε αντιφατικές διαθέσεις, ίσως μια συνάντηση για επανένωση να τελειώσει εκρηκτικά. Αλλά για να δούμε, τι μπορούμε να καταφέρουμε…

Κριός

Με τον Άρη στην Πύλη της Αρχηγίας σήμερα, στην 15η μοίρα του ζωδίου σου, μπορείς να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον ερωτικό ορίζοντα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Αλλά θα πρέπει να ετοιμαστείς να πατήσεις μετά το εγώ σου, κάνε εντύπωση, κλείσε όμως το όλο θέμα με μια εξίσου εντυπωσιακή μεταστροφή. 

Ταύρος

Θα έχεις πολλές αμφιβολίες σήμερα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να επιστρέψεις σε μια σχέση. Είναι έντονη η συναισθηματική φόρτιση που σου προκαλεί η Σελήνη στον πολικό σου Σκορπιό, φρόντισε να πάρεις λίγο χρόνο και να δεις τις σχέσεις σου με πιο ήπιο τρόπο.

Δίδυμοι

Μια δύσκολη σχέση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση, αλλά και αναπάντεχα γεγονότα – δεν θα ήταν περίεργο αν σήμερα είχες μια έντονη αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο από το παρελθόν και μάλιστα σεε δημόσιο χώρο. Πρόσεξε!

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη σήμερα κάνει έναν άγριο χορό στον Σκορπιό με δύσκολες μάλλον όψεις, αλλά και με ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έχεις μια θολή εικόνα για το αν σε συμφέρει μια επανασύνδεση σε ένα βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο. Ίσως είναι προτιμότερο να συμβουλευτείς φίλους σου που βλέπουν πιο καθαρά.

Λέων

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο δέχεται μια ύπουλη επίθεση από την Λίλιθ στον Σκορπιό. Αποτέλεσμα; Έντονος εγωισμός, βαθιά και πληγωμένα αισθήματα, ακόμα και μια τάση εκδίκησης. Αν μπορείς θα πρέπει να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση σήμερα για επανασύνδεση, περίμενε να ηρεμήσεις πρώτα.

Παρθένος

Η δύσκολη σχέση του Ερμή από τον καρμικό σου Υδροχόο με την Σελήνη από τον Σκορπιό δεν θα σου επιτρέψει σήμερα να έχεις την διαύγεια που χρειάζεται μια απόπειρα επανασύνδεσης. Είσαι επιρρεπής σε έντονο θυμό, σε πιάνουν τα παράπονα, καλύτερα να αφήσεις για αργότερα μια προσπάθεια προσέγγισης ενός παλιού συντρόφου.

Ζυγός

Η όψη χιαστί της Αφροδίτης από τον Κριό με την Σελήνη από τον Σκορπιό σου βάζει παράξενες ιδέες στο μυαλό. Νιώθεις μια υπαρξιακή θα λέγαμε μοναξιά, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ίσως έχει έρθει η ώρα όχι για επανασύνδεση αλλά για ένα βήμα πιο πέρα, στο μέλλον. Σκέψου αν όντως χρειάζεσαι μια επανάληψη ερωτικού μοτίβου, μπορεί να σ καθυστερεί χωρίς λόγο.

Σκορπιός

Η Λίλιθ και η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και κάνουν σήμερα επίδειξη ισχύος. Όμως αυτό εσένα δεν σου κάνει καλό. Θα έχεις αντιφατικά συναισθήματα και μια τάση για εκδικητικότητα, ενώ δεν ξέρεις πώς να πιάσεις το νήμα της επικοινωνίας με τα συναισθήματα γενικά, ούτε τα δικά σου ούτε του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Άσε λίγο την ημέρα να κυλήσει χωρίς προσπάθεια να μιλήσεις άμεσα με όποιον σε έχει πονέσει.

Τοξότης

Είναι μια γενικά παράξενη ημέρα και ενώ ο Δίας σε ανάδρομη πορεία σου δίνει πολλές δυνατότητες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει σημασία και τι ζώδιο είναι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει! Λόγω της πολύπλοκης πλανητικής επιρροής όλοι έχουν κακή μάλλον σχέση με το συναίσθημα, άσε καλύτερα αυτήν την ημέρα να κυλήσει χωρίς ουσιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από τον Τοξότη είναι στο πλευρό σου και είσαι από τα λίγα ζώδια που σήμερα έχουν εύνοια στο θέμα της επανασύνδεσης. Πρέπει όμως να ξέρεις με σιγουριά τι θέλεις, να έχεις και μια σχετική ευγένεια στην προσέγγιση του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Μην σε βάλει κάτω από τις φτερούγες του ο εγωισμός.

Υδροχόος

Η Λίλιθ από τον Σκορπιό σε δύσκολη σχέση τετραγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιό σου θα σε κάνει σήμερα να έχεις τρομερές ανάγκες, αλλά όχι σωστό τρόπο για να τις προσεγγίσεις. Ενώ λόγω Ουρανού ευνοούνται οι καινούριες σχέσεις, η επανασύνδεση δεν έχει ανάλογη εύνοια.

Ιχθείς

Ο άρχοντας των ονείρων Ποσειδώνας από το ζώδιό σου σε καταπληκτική σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον Σκορπιό σε κάνει να έχεις προβάδισμα σε θέματα ερωτικής φύσης γενικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις και την επανασύνδεση που ποθείς, αρκεί να ξέρεις σε τι πλανητική επιρροή βρίσκεται και ο άνθρωπος που σε νοιάζει!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Έχουμε ζήσει και καλύτερες ημέρες στον έρωτα… Και σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, καθώς τριγωνίζει μεν τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...