Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Οι εγκόσμιες ευθύνες έχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, και θα βαρεθείτε να δακρύζετε. Είναι στιγμές σαν αυτή, που όταν λείπουν τα μικρά πράγματα μπορεί να είναι η τρικλοποδιά σας. Μην αφήνετε την απογοήτευση να πάρει το καλύτερο από εσάς σήμερα. Είστε αναγκασμένοι να παραβλέψετε κάτι αν πάτε πιο γρήγορα.

Ταύρος

Δείχνει την αγάπη του για σας με γλυκά λόγια, χάδια και φιλιά. Αυτή είναι μια ερωτοτροπία του ντεμοντέ είδους, όπως ακριβώς σας αρέσει. Σήμερα μπορεί ένα καλό αποτέλεσμα για να κάνετε ακριβώς αυτό που νιώθετε στην αγάπη σας γι 'αυτόν δυναμώστε τη μέρα.

Δίδυμοι

Έχετε μια φυσική εικόνα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, έτσι μοιραστείτε το με τους συναδέλφους σας. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα μπορούσε να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις πληροφορίες που ήταν προηγουμένως πέρα από τον έλεγχό τους. Καλύτερα ακόμα, να ξεκινήσει ένα blog εργασίας όπου μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις πληροφορίες για όλους να διαβάσουν και να μάθουν από αυτό.

Καρκίνος

Συνδεθείτε με κάποιον σήμερα προσκαλώντας τον στο σπίτι σας, και να μαγειρέψετε γι'αυτόν. Δεν είστε αδέξιοι όταν πρόκειται για τις μαγειρικές τέχνες. Επιλέξτε ένα μενού με λεπτές γεύσεις και πλούσια αρώματα. Η μυρωδιά του δείπνου θα τον κάνει να νιώσει αμέσως άνετα, όπως επίσης και ένα-δυο ποτήρια κρασιού. Μην ανησυχείτε για τον καθαρισμό. Εσείς οι δύο μπορείτε να το κάνετε το πρωί.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσετε μια στρατηγική δαπανών σήμερα εφόσον, υπερβολικές δαπάνες έχουν μειώσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας σε χαμηλά επίπεδα. Μερική πειθαρχία μπορεί να είναι εντάξει εάν πρόκειται να ξεπεράσετε αυτή την καταιγίδα, και θα πρέπει να περιορίσετε επιπόλαιες δαπάνες για πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Παρθένος

Πάρτε κάποιο χρόνο για να τακτοποιήσει τη ζωή σας πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα, ένα τρέξιμο των νέων έργων. Μπορείτε να ευδοκιμήσete στην οργάνωση, και να αισθάνεστε άβολα όταν τα πράγματα είναι στραβά. Γνωρίζοντας ότι η προσωπική σας ζωή είναι εκεί για να σας δώσει την ειρήνη του μυαλού για να βγάλετε νόημα.

Ζυγός

Μια συνάντηση με έναν πρώην φίλο σας, σας δημιουργεί νευρικότητα καθώς ανησυχείτε για την υποδοχή που θα λάβετε. Έχετε μάθει να στέκεστε στα δικά σας πόδια μετά τη διάσπαση. Αφήστε τον να δει ότι είστε ευτυχείς και υγιείς, και είστε χαρούμενοι χωρίς αυτόν.

Σκορπιός

Έχετε κρύψει ένα σκοτεινό μυστικό για τον εαυτό σας, και αυτό είναι που σας τρώει. Μπορεί να είναι κάτι που δεν θέλετε να γνωρίζει ο κόσμος. Γυρίστε σε ένα έμπιστο φίλο σήμερα και μιλήστε. Ο φίλος σας θα γνωρίζει τη σημασία της ευχέρειας, και θα κερδίσετε την ειρήνη του μυαλού σας.

Τοξότης

Οι άνθρωποι θα σας τρελάνουν σήμερα, και αυτό μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα για να εμποτίσετε το πνεύμα σας με κάποια πνευματικότητα. Η βαθιά εσωτερική ειρήνη που θα κερδίσετε θα σας ενισχύσει τη στιγμή που θα μπείτε και πάλι στον κόσμο με τα ενοχλητικά άτομα.

Αιγόκερως

Έχετε τη μοναδική ικανότητα να τέμνεται την αλήθεια με χειρουργική ακρίβεια, ένα ταλέντο που θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σήμερα. Κρυμμένα μηνύματα και μυστικοί κωδικοί θα είναι παντού, και στην αρχή μπορεί να μην ξέρετε από πού να αρχίσετε. Αλλά μόλις αποκαλύπτονται τα γεγονότα, θα δείτε πώς να προχωρήσετε, και πώς να γίνουν τα πράγματα.

Υδροχόος

Οι συναλλαγές στην επιχείρηση θα είναι σαν να περπατάτε σε ένα ναρκοπέδιο σήμερα, έτσι ώστε να παρακολουθήσετε κάθε βήμα που κάνετε με προσοχή. Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες και η έξυπνη διαίσθηση θα σας πάει με ασφάλεια στην άλλη πλευρά.

Ιχθύς

Μερική ανάλυση θα σας δείξει πόσο καλά λειτουργεί η σχέση σας πραγματικά, και δεν σας αρέσει αυτό που έχετε ανακαλύψει. Τέλος να πάρετε όλα τα γεγονότα, μπορεί να σας δώσουν μια σαφέστερη εικόνα. Θα μπορείτε να καταλάβετε πώς να προχωρήσετε. Παρουσιάστε τα γεγονότα σε αυτόν, κατά τρόπο σαφή και συνοπτικό. Η αντίδρασή του θα σας πει αν είχατε δίκιο.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Κριός Τα μικροσκοπικά σας ζυγίζουν σήμερα καθώς οι λεπτομέρειες σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Κοιτάξτε το ως ένα θετικό πράγμα, και...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-6-2017

Κριός Αναζητήστε τη σιωπή σήμερα - στο σπίτι σας απόψε, απενεργοποιήστε την τηλεόραση και το στερεοφωνικό σύστημα και αφήστε το μυαλό...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-4-2017

Κριός Μην μπείτε σε οποιεσδήποτε συμφωνίες σήμερα. Είτε επαγγελματικά ή προσωπικά. Πάρτε το χρόνο σας και να κάνετε την έρευνά σας αν...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Κριός Τα πράγματα θα είναι λίγο τρελά σήμερα, και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αφηρημένο να ονειρεύεστε καταρράκτες και τα κύματα...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-3-2017

Κριός Σκέφτεστε σε ευρεία κλίμακα σήμερα, αλλά οι μικροσκοπικές λεπτομέρειες θα σας κρατήσουν στη μεγάλη εικόνα. Δεν θα μπορούσατε να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Κριός Αναζητήστε το φως και τη θερμότητα σήμερα. Οι φυσικές δραστηριότητες και τα σπορ ευνοούν, μπορείτε επίσης να περιμένετε λίγο...