Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-2-2017
<p>Αν αγαπάς να το λες, αν το λες να το εννοείς, αν το εννοείς να το ζεις. Αυτά. Τι είναι αυτά; Τα τελεσίγραφα από την Σελήνη στον Σκορπιό που σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θέλει τίποτα λιγότερο από τα πάντα σήμερα στον έρωτα. Αντέχετε; Είναι παιχνίδι για ώριμες ψυχές…

Κριός

Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το ταίρι σου. Αν δεν παίρνεις πια το πάθος που σου αξίζει θα πεις σκληρά λόγια όμως και αυτό δεν είναι σωστό, πρώτα για σένα και μετά για τον άνθρωπο που αγαπάς.

Ταύρος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο βάζει ξεκάθαρα στο τραπέζι όλα τα θέματα των σχέσεών σου πολύ επιτακτικά. Αν κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου δεν δίνεις άλλα περιθώρια, θέλεις αποκλειστικότητα και το ζητάς με έντονους τρόπους αυτό που θες.

Δίδυμοι

Πιθανόν να έχεις όχι καλή κατάληξη σε μια καινούρια σχέση ή ένα νέο δυνατό φλερτ που σε απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες. Όσο κι αν έχεις ανοιχτό μυαλό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις και συγκεκριμένες ανάγκες, ότι δεν θέλεις προσοχή και σεβασμό. Αν δεν τα πάρεις αυτά, και σε μεγάλες ποσότητες, θα το λήξεις το θέμα.

Καρκίνος

Ο πολύ δυνατός αναιρετικός Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με την κυβερνήτη σου την Σελήνη θα σου δώσει την έντονη ανάγκη να ξεκαθαρίσεις όλο το πλέγμα των σχέσεών σου. Επειδή έχεις αρχίσει να κάνεις σχέδια για το μέλλον θέλεις ο σύντροφός σου να δείξει σοβαρότητα, το απαιτείς.

Λέων

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με την Σελήνη ανοίγει σήμερα οικογενειακά ζητήματα που για καιρό ήταν κάτω από το χαλί. Γίνεται μια σαρωτική αλλαγή στις σχέσεις σου, θέλεις να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το τι συμβαίνει, δεν αντέχεις μισόλογα και μισά αισθήματα.

Παρθένος

Πρέπει να προσέξεις μήπως κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο θέλει να σπείρει ζιζάνια στις σχέσεις σου. Αν ανακαλύψεις κάτι τέτοιο φρόντισε να έχεις μεν διπλωματική προσέγγιση, αλλά με τρόπο που να μην σηκώνει καμία αμφιβολία ότι δεν θα επιτρέψεις να συνεχιστεί τέτοια συμπεριφορά.

Ζυγός

Είναι μια ημέρα φορτωμένη με πολύ συναίσθημα. Κάνεις μια προσπάθεια να θερμάνεις την σχέση σου και θέλεις να καταλάβει ο σύντροφός σου ότι δεν θα ανεχθείς κάποιες συμπεριφορές που σε έχουν κουράσει. Να βάλεις όρους, αλλά να σκεφτείς και αν θα αντέξεις όντως έναν χωρισμό, μην τον βάλεις στο τραπέζι αλλιώς.

Σκορπιός

Μια πολύ έντονη ημέρα με βαθιά συναισθήματα είναι μπροστά σου. θέλεις να έχεις ξεκάθαρα το πάνω χέρι στον έρωτα. Θα φτάσεις μέχρι και σε χωρισμό, έστω και εικονικό, για να το καταφέρεις. Θέλεις απλά τα πάντα, δεν σου αρκεί να είσαι με κάποιον μόνον για την ασφάλεια και την ρουτίνα.

Τοξότης

Η δυνατή σχέση του ανάδρομου Δία με την Αφροδίτη θα σου επιτρέψει να έχεις μια όμορφη και τρυφερή ημέρα. Είσαι σε μια έντονη κατάσταση, σε μια ψυχική διέγερση υψηλή και το ταίρι σου θα πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεσαι το πάθος στην σχέση σας.

Αιγόκερως

Στον 2ο Οίκο σου ο Ήλιος, άρα στις μόνιμες σχέσεις, δονείται σήμερα από την Σελήνη. Την ίδια στιγμή ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου συμμαχεί μαζί της για να έχεις μια συνταρακτική εξομολόγηση συναισθημάτων και σωματικών αναγκών.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σε δύσκολη σχέση με τον Ήλιο από το ζώδιό σου θα φέρει ανάφλεξη στις σχέσεις σου. Θέλεις αποκλειστικότητα, έχεις κουραστεί από τα παιχνίδια, ενώ δεν αποκλείεται και το ταίρι σου να περνάει μια περίοδο έντονης κτητικότητας. Μια μέρα είναι – κοίτα να μην φτάσεις στα άκρα.

Ιχθείς

Η παράξενη δυναμική της Σελήνης  σε φέρνει σήμερα απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Πράγματα που για καιρό τα έκρυβες ώστε να μην βλάψεις τις σχέσεις σου έχουν πια ανέλθει στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις. Καλό είναι να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον άνθρωπο που αγαπάς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη τώρα, από τον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επίσης εβρισκόμενος στον Σκορπιό,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-2-2017

Η αργυρή Σελήνη στον παθιασμένο Ταύρο σήμερα κάνει ένα εντυπωσιακό τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θυμίζοντάς του ότι δεν...