Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017
<p>Καθώς ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η Σελήνη από τον Τοξότη παιχνιδίζει με τον Ερμή και τον ανάδρομο Δία, αλλά και τον Ουρανό και τον Κρόνο η ημέρα είναι εξαιρετική για τον έρωτα. Τολμήστε να πάρετε ένα ρεπό από τις υποχρεώσεις σας, αφεθείτε με εμπιστοσύνη στον έρωτα και θα κερδίσετε!

Κριός

Με την Σελήνη στον φιλικό σου Τοξότη να φλερτάρει με τον Ουρανό από το ζώδιό σου έχεις αυξημένες πιθανότητες για ένα ολοκαίνουργιο φλερτ που θα σε συναρπάζει. Ειδικά αν ταξιδεύεις έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Ταύρος

Η γλυκιά Σελήνη στον καρμικό σου Τοξότη σε ευνοεί πολύ και σήμερα. Είσαι έτοιμος/η να περάσεις σε σημαντικό επίπεδο την σχέση σου ενώ αν δεν έχεις σχέση θα σε περιμένει μια όμορφη έκπληξη το βράδυ. Αρκεί να βγεις βέβαια, να μην κάτσεις σπίτι.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική δράση του Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να είσαι σε άκρως ερωτική ημέρα. Η διάθεσή σου είναι καλή, ενώ το δυνατό σου όπλο είναι το χιούμορ και ο έξυπνος τρόπος να μιλάς. Ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σε βλέπει με ερωτικό τρόπο.

Καρκίνος

Είναι μια πανέμορφη ημέρα για τα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται καθόλου να γνωρίσεις ένα νέο άτομο με ερωτική διάθεση, ενώ είναι ανοιχτοί οι δρόμοι και για επανασύνδεση και για μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου, αν είσαι σε σχέση. Μην χάσεις αυτό το βράδυ, θα είναι υπέροχο.

Λέων

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους καρμικούς σου Ιχθείς θα σου ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο βράδυ, γεμάτο ρομαντισμό. Πήγαινε σε μια όμορφη αίθουσα τέχνης με το ταίρι σου, πήγαινε ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος/η, γιατί θα έχεις μια σημαντική γνωριμία.

Παρθένος

Ο Ερμής θα σε βοηθήσει σήμερα να έχεις μια εντελώς ερωτική ημέρα. Το ταίρι σου στηρίζεται συναισθηματικά και υλικά σε σένα και βγάζεις ένα πολύ ώριμο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού να συγκατοικήσετε αν δεν το κάνετε ήδη. Πολλές οι ευκαιρίες και αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου.

Ζυγός

Η καταπληκτική σχέση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Δία σε κάνει να γεμίζεις συναίσθημα. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου ενώ αν είσαι μόνος/η σε τραβάει το να επιστρέψεις σε ένα παλιό σου ταίρι. Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις κινητικότητα, μην μείνεις μέσα.

Σκορπιός

Η εκπληκτική Σελήνη από τον 2ο Οίκο σου, τον Τοξότη, ενδυναμώνει τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να φτιάξεις πάλι μια ερωτική σχέση που κάποια στιγμή ράγισε, ενώ γενικά μπορείς να δεις με μεγάλη σοβαρότητα όλο το πλέγμα της αγάπης.

Τοξότης

Η παντοδύναμη Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει πολλές επιτυχίες και χαρές στον ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να χτυπήσει το τηλέφωνό σου για να συναντήσεις ένα παλιό σου ταίρι, ενώ αν έχεις μόνιμη σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.  

Αιγόκερως

Ο Κρόνος σε σύνοδο με την Σελήνη στον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να έχεις μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα. Μπορεί το ταίρι σου να σου κάνει μια πρόταση δέσμευσης που ούτε μπορείς ούτε θέλεις να αρνηθείς. Αν δεν έχεις σχέση και γνωρίσεις σήμερα κάποιο άτομο θα το πάτε πολύ σοβαρά.

Υδροχόος

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 2ο Οίκο σου και η δυνατή σχέση της Σελήνης από τον Κριό και τον 3ο Οίκο σου με την Σελήνη από τον Τοξότη θα σου δώσουν μια τέλεια ημέρα για φλερτ. Οι μόνιμες σχέσεις σου ενδυναμώνονται πολύ.

Ιχθείς

Η πανέμορφη σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Ήλιο από σήμερα θα σου κάνει δώρο και γοητεία και ρομαντισμό. Είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις μια σοβαρή πρόταση στο ταίρι σου ενώ το να διαλέξεις να «χτίσεις» ένα όμορφο βράδυ με εκπλήξεις θα σου φέρει την θετική ένταση που αποζητάς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-2-2017

Μέρα γεμάτη θαύματα, μέρα σπαρμένη μάγια! Κυριολεκτούμε όταν λέμε μάγια, μιας και η Έκλειψη της Σελήνης, αυτό το ροδόχροο φαινόμενο που...