Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-2-2017
<p>Με την κορύφωση σήμερα ακριβώς του θετικότατου εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό η ατμόσφαιρα δονείται θετικά και μας παροτρύνει να φλερτάρουμε άγρια! Χιούμορ και αισιοδοξία, πρωτοτυπία και πειραματισμός, ενώ η Σελήνη θα κάνει επίσης από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Ήλιο, τονίζοντας τον ρομαντικό εαυτό μας, χωρίς να χάσουμε επαφή με την λογική.

Κριός

Ο Ουρανός με τον Ερμή σε προτρέπουν να αγγίξεις τον έρωτα με ανοιξιάτικη διάθεση. Σε έλκει ένας Υδροχόος, ένας Παρθένος ή ένας Δίδυμος και έχεις πολύ έξυπνους τρόπους να κάνεις μία πρώτη προσέγγιση. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και αυτό σου χαρίζει γοητεία.

Ταύρος

Πρέπει να προσέξεις λίγο σήμερα το θέμα της αυτοπεποίθησης, μιας και στην τσαλακώνει λίγο η Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου, τον Κριό. Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου και ζήτα από αυτούς που σε αγαπούν να σου κάνουν τα χατίρια, δεν είναι κακό να σε περιποιηθούν οι άλλο μια φορά.

Δίδυμοι

Είναι μια τέλεια ημέρα για τα ερωτικά σου θέματα. Ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει με την τέλεια σχέση που έχει με τον Ουρανό να αφήσεις πίσω σου την απαισιοδοξία και να δεις με χαμόγελο την ερωτική σου ζωή. Ειδικά με Υδροχόους έχεις τρομερή χημεία, αλλά και με Κριούς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, άρα στον 7ο Οίκο των σχέσεων για σένα, σου προσφέρει την δύναμή της και με ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Ήλιο από τους φιλικούς σου Ιχθείς στρώνει το έδαφος για ένα ρομαντικό βράδυ, γεμάτο εκπλήξεις.

Λέων

Ο Ήλιος φλερτάρει με την Σελήνη κι εσύ φλερτάρεις με Ιχθείς, Αιγόκερους και Καρκίνους. Ξέρεις τι θέλεις στον έρωτα και βάζεις δυνατά στην υπηρεσία σου την αυξημένη γοητεία και τον δυναμισμό σου, σε καλή αναλογία με την ρομαντική έξαρση.

Παρθένος

Η κορύφωση του εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, αλλά και η σχέση τριγώνου της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέους τρόπους να προσεγγίσεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Μια νέα γνωριμία σήμερα έχει πολύ καλές προοπτικές σε βάθος χρόνου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σου τα χαλάει σήμερα λίγο, παρά το γεγονός ότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Ουρανός σε ευνοούν. Ενώ θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις επικρατεί μια κούραση. Θέλεις λίγο να τα βρεις με τον εαυτό σου, ξεκουράσου αφού το έχεις ανάγκη.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας και η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν πολύ, το ίδιο και ο Ήλιος στους Ιχθείς. Σε έλκουν άτομα από το υγρό στοιχείο, Καρκίνοι, Ιχθείς και άλλοι Σκορπιοί. Έχεις πολύ ισχυρό μαγνητισμό και είναι ημέρα αποπλάνησης, με όπλο τον έντονο ερωτισμό σου.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη από τον Κριό μπορεί λίγο να σε προβληματίσει σήμερα. Έχεις μια τάση απομόνωσης και αυξημένα νεύρα, ενώ δεν αποκλείεται για τεχνικούς λόγους να μην μπορείς να έχεις αγκαλιά τον άνθρωπο που αγαπάς, γεγονός που σεε αγχώνει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τέλεια σχέση με τον Ήλιο από τους Ιχθείς φροντίζει να έρθεις κοντά σε έναν Ιχθύ ή έναν Λέοντα, με πολύ θερμό τρόπο. Έχεις έντονα συναισθήματα και αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μια εκπληκτική συνάντηση σήμερα με θετική εξέλιξη.

Υδροχόος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου ολοκληρώνει σήμερα το εξάγωνό του με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό από τον Κριό. Τέλεια ημέρα για να περάσεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτικό επίπεδο. Το χιούμορ και η ανάλαφρη διάθεση σε βοηθάνε πολύ τόσο στο φλερτ όσο και στις υπάρχουσες σχέσεις.

Ιχθείς

Η πανέμορφη σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να εκπέμπεις γοητεία και συναισθηματισμό που κερδίζουν τιε εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν σου, αλλά και οι νέες γνωριμίες έχουν εύνοια. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...