Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017
<p>Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα που χαρίζει το εξάγωνο Σελήνης/Ήλιου. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για μια επανασύνδεση, για ένα ραντεβού προσέγγισης. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Κριός

Η ημέρα έχει για σένα πολύ θετικά χαρακτηριστικά, αν και ο Άρης από το ζώδιό σου είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Είναι τόσο καλή η επίδραση του Ουρανού και του Ερμή που μπορείς να έχεις μια θεαματική επιτυχία στο θέμα της επανασύνδεσης.

Ταύρος

Η Σελήνη στον φιλικό σου Αιγόκερω σε βοηθάει να έχεις πειστικά και φορτισμένα συναισθηματικά επιχειρήματα για να καταφέρεις να λιώσεις τον πάγο σε μια σχέση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Κάνε μια πρώτη κίνηση και θα έχεις επιτυχία, αρκεί βέβαια να πας σιγά – σιγά το πράγμα, κοίτα μην πλαντάξεις σε κλάματα!

Δίδυμοι

Ο Ουρανός σε τέλεια σχέση με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή σου δίνουν θάρρος, πειστικό λόγο, χιούμορ και έξυπνους τρόπους να προσεγγίζεις τους άλλους, άρα κι έναν/μία πρώην σύντροφο. Είναι μια πολλά υποσχόμενη ημέρα, οπότε κάνε μια κίνηση για ένα διερευνητικό ραντεβού.

Καρκίνος

Ο Αιγόκερως υποδέχεται σήμερα την Σελήνη και ο Αιγόκερως είναι για ένα ο 7ος Οίκος των σχέσεων. Αυτό το διήμερο θα έχεις μια τέλεια ευκαιρία να προσεγγίσεις πάλι ένα άνθρωπο που εξακολουθείς να αγαπάς. Φρόντισε να είναι ισορροπημένη η στάση σου, με εστίαση στα θετικά της σχέσης σας και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Ο Ήλιος στους Ιχθείς κάνει σήμερα μια πολύ όμορφη όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω, προσφέροντας σου την ευκαιρία να λύσεις με τον πιο όμορφο τρόπο προβλήματα που σε χώρισαν από τον άνθρωπο που αγαπάς. Διάλεξε έναν ρομαντικό τρόπο προσέγγισης και δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Παρθένος

Καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σου Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από το ζώδιό σου έχεις την ιδανικότερη ευκαιρία για μια επανασύνδεση. Είναι και ο Ερμής πολύ υποστηρικτικός, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Μην περιμένεις κίνηση από την άλλη πλευρά, πάρε εσύ πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό επιτρέπει επανασύνδεση αλλά εσύ δεν ξέρεις αν την θέλεις. Κάπου χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς με ψυχραιμία αν θέλεις να αφήσεις ένα πρόσωπο να μπει πάλι στην ζωή σου. Αφού δεν ξέρεις εκατό τα εκατό αν σε ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, άσε τον χρόνο να δείξει.

Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη περνώντας στον συμβατό σου Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο από τους υγρούς και ρομαντικούς Ιχθείς. Μια όμορφη κίνηση, μια συμβολική χειρονομία αγάπης θα ανοίξει τον δρόμο για την αγκαλιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε δύσκολη αντίθεση με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις εγκατάλειψη, να σε πιάσει το παράπονο. Επειδή όμως υπάρχει ένα πολύ σύνθετο πλανητικό σκηνικό και μια εξαιρετική βοήθεια από τον Ερμή και τον Ουρανό, δεν είναι απίθανο να έχεις μια επανασύνδεση, αν και όχι ακριβώς ρόδινη.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να τα βρεις με ένα παλιό σου ταίρι. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε αρμονία με τον Ήλιο από τους Ιχθείς σου χαρίζει έντονο ερωτισμό που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Να τολμήσεις να κάνεις εσύ ένα πρώτο βήμα, έχεις μεγάλη εύνοια.

Υδροχόος

Ο Ουρανός από τον Κριό ολοκληρώνει σήμερα το εξάγωνό του με τον Ερμή από το ζώδιό σου. Βάλε τα καλά σου και εξωτερικά και στην ψυχή σου και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις ουσιαστικά αυτό που εσύ θέλεις, μπορείς να επιβάλλεις μια επανασύνδεση. Έχεις για όπλα στο το χιούμορ και την αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Ιχθείς

Ο Ήλιος σήμερα σε εξάγωνο με την Σελήνη σου χαρίζει την ιδανική ευκαιρία για μια πανέμορφη επανένωση. Η ψυχική σου διάθεση είναι μεν πολύ ερωτική αλλά και με έναν όμορφο δυναμισμό που θα σε κάνει να δείξεις έναν αναπάντεχο οίστρο. Όλα σε ευνοούν, κάνε κίνηση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Κριός Εξαιρετική ημέρα για μια επανασύνδεση, καθώς ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Κριός Αν και υπάρχει μια εξαιρετική εύνοια σήμερα, με τον Άρη από τον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, και φυσικά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...