Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-2-2017
<p>Είναι βαθιά ερωτική η σημερινή ημέρα, με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και συντροφικότητα. Όλα τα ζώδια έχουν να παίρνουν δώρα και ανταμοιβές, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι παγίδες. Αν αφήσουμε κατά μέρος τον εγωισμό όλα μπορούν να γίνουν θετικά, όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα με μια αγκαλιά κι ένα φιλί.

Κριός – Η Εγκράτεια

Εχθές ο Ιεροφάντης και σήμερα η Εγκράτεια, κάρτες σοβαρότητας και ωριμότητας. Έχεις πάρει τις αποφάσεις σου στο ερωτικό πεδίο και θέλεις να έχεις μια ισορροπημένη και μεστή σχέση. Προσφέρεις στο ταίρι σου αφοσίωση και υποστήριξη, πολύ θετικό αυτό.

Ταύρος – Η Κρίση

Παίρνεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και επιδιώκεις απόλυτη ειλικρίνεια στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μόνο μια κάποια σκληρότητα που κρύβει αυτή η ειλικρίνεια. Μπορεί να έχεις δίκιο στα ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις, διάλεξε όμως ένα τρυφερό τρόπο που να μην πληγώνει ούτε το ταίρι σου ούτε εσένα.

Δίδυμοι – Ο Μάγος

Πολύ λογικό να εκπέμπεις αφόρητη και μαγική γοητεία, μιας και ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σου την προσφέρει σήμερα. Έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και κατακτάς όποιον θέλεις με απέραντη ευκολία. Η χαρισματική σου προσωπικότητα αναδεικνύεται με έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους.

Καρκίνος – Το Αστέρι

Δεύτερη ημέρα που έρχεται στο Αστέρι στο ζώδιό σου! Τέλεια επιρροή που δίνει εύνοια σε μια νέα ερωτική σχέση ή ενδυναμώνει την ήδη υπάρχουσα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε και μια αύξηση της τύχης με το ταίρι σου σε οικονομικό επίπεδο.

Λέων – Η Αρχιέρεια

Μια κάρτα που ενδυναμώνει την διαίσθηση, απόλυτα ταιριαστή με τα αστρολογικά δεδομένα, καθώς ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με την Σελήνη σου χαρίζει, τι άλλο, διαίσθηση. Μπορείς να ερευνήσεις σε βάθος την ψυχή του ανθρώπου που αγαπάς και να του κάνεις όμορφες και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης είναι η κάρτα του ζωδίου σου και ενώ όλοι οι άλλοι μπορεί να δυσκολεύονται με τις ενέργειές του εσύ τα πας εξαιρετικά μαζί του. Η διάθεσή σου σήμερα είναι κάπως πιο κλειστή από συνήθως, αλλά όχι με τρόπο που να παγώνει τους άλλους. Μάλλον βγάζεις μια σοβαρότητα που σου προσθέτει γοητεία.

Ζυγός – Οι Ερωτευμένοι (Ανάποδα)

Είναι μια μέρα που θα την στιγματίσει η ζήλια. Έχεις πολλές αμφιβολίες για την πίστη που σου δείχνει το ταίρι σου, όσες διαβεβαιώσεις και αν σου παρέχει. Και εσύ είσαι άτομο που την απιστία την ξεπληρώνεις άμεσα με απιστία, οπότε δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε πειρασμούς.

Σκορπιός – Ο Τρελός

Πολύ όμορφη μεν κάρτα, αλλά με μια παγίδα, ότι μπορεί να χάσεις τελείως τις άμυνές σου. Θέλεις να ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να έχεις ένα εκπληκτικό φλερτ που θα σε ξεσηκώσει, αλλά δεν θα έχεις καθόλου τον νου σου να προστατευτείς από ενδεχόμενες λάθος επιλογές.

Τοξότης – Ο Πύργος (Ανάποδα)

Ο Πύργος είναι η μοναδική κάρτα που χαιρόμαστε να την βλέπουμε ανάποδα. Φοβίες για το μέλλον της σχέσης σου θα σε προβληματίσουν πολύ, ενώ δεν υπάρχει καμία αφορμή. Μπορεί το ταίρι σου να έχει κάποιες υποχρεώσεις που το κρατάνε μακριά σου, δεν έχει έρθει και το τέλος του κόσμου.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Πολύ δυνατή και θετική επιρροή. Ο στιβαρός σου και θετικός χαρακτήρας εντυπωσιάζει τους ανθρώπους που αγαπάς, με αποτέλεσμα να κερδίζεις την αγάπη τους και τον σεβασμό τους. Πρέπει να προσέξεις βέβαια να κρατάς μεν τον έλεγχο αλλά όχι με άκρατο εγωισμό.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη σηματοδοτεί μια μέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης στον ερωτικό τομέα. Ο άνθρωπος που αγαπάς σου δίνει τον σεβασμό του ενώ αν έχει υπάρξει κάποιου είδους παρεξήγηση λύνεται με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι βέβαιος/η για τα αισθήματα και τα δικά σου και του συντρόφου σου.

Ιχθείς – Η Σελήνη

Πολύ συχνά βγαίνει η Σελήνη στο ζώδιό σου. Πρέπει λοιπόν να προσέξεις την τάση σου να χειραγωγείς αυτούς που αγαπάς. Έχεις μεν αυξημένη διαίσθηση, αλλά έχεις και μια ανάγκη να δημιουργείς πλέγμα ενοχών σε όσους είναι κοντά σου. θα πρέπει να την χαλιναγωγήσεις αυτήν την τάση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Κριός – Ο Διάβολος Αυτή η κάρτα απεικονίζει κάποιες παγίδες. Η σχέση σας είναι σαν μια φυλακή. Δεν βλέπετε καμία πιθανότητα αλλαγής ή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Κριός – Επτά των Σπαθιών Νευράκια, παραπονάκια και ένταση! Θέλετε την προσοχή του συντρόφου σας και απαιτείτε να ρίξει τον εγωισμό του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...