Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Η συνήθης σειρά σας μάλλον θα αναστατωθεί σήμερα. Μάθετε να βλέπετε τα πράγματα από μέσα προς τα έξω και προς τα πίσω. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι αστείο. Δύσκολες ώρες μπορεί να κάνει τους ανθρώπους υπαινικτικούς και τσιγκούνηδες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μέρος του προβλήματος. Ίσως να γνωρίζετε ήδη πώς να το λύσετε. Δώστε με χάρη και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Ταύρος

Ορισμένες αιτίες είναι πιο σημαντικές από άλλες. Πλέον, έχετε μια ωραία κατανόηση της εσωτερικής δύναμης σας, καθώς και τη θρυλική φυσική αντοχή σας. Σήμερα μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες προσπάθειες προς τους στόχους σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε μια σταθερή ηθική στάση, γιατί ξέρετε ακριβώς ποιες είναι οι αξίες σας και είστε πολύ πειστικοί. Είναι ευκολότερο από ποτέ να πείσετε τους άλλους να σταθούν δίπλα σας.

Δίδυμοι

Νιώθετε κάπως περίεργα, και είστε στη διάθεση να καταλάβαιτε ότι κάτι μεγάλο θα συμβεί. Δεν θα αισθάνεστε καλά, αν κάποια ένταση στο σπίτι ή στη δουλειά απλά ανατιναχτεί. Στη συνέχεια, θα υπάρξει ένα χάος για να καθαρίσετε, συμπεριλαμβανομένων τα πληγωμένα συναισθήματά σας. Σήμερα, θα είναι λυπηρό το γεγονός ότι τα πράγματα δεν αποδεικνύονται διαφορετικά. Αλλά είναι η αλήθεια, απλά δεν αξίζει ο αγώνας. Πάρτε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τα πράγματα όπως κυλάνε.

Καρκίνος

Θα ήσασταν απόλυτα ευχαριστημένοι εάν το σύνολο των σχέσεων σας - με όλους - παρέμεινε ακριβώς το ίδιο, μέρα με τη μέρα. Τουλάχιστον, νομίζετε ότι θα ήταν. Δεν έχει ο καθένας παραμένει ο ίδιος, μετά από όλα, ακόμη και εσείς. Ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε, είναι λίγο οι μετατοπίσεις που συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια της ζωής σας. Μην αφήσετε να σας τρομάξει. Αλλά μην εκπλαγείτε όταν ενδιαφέροντα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν.

Λέων

Οι αξίες σας είναι άψογες, αλλά η αλήθεια είναι, είστε λίγο πολύ αυτάρεσκοι. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι οι άνθρωποι που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε - το αφεντικό σας, ή ένα νέο πελάτη- είναι πιθανό να απενεργοποιήσουν από τη στάση σας, ακόμη και αν τους αρέσουν οι αρχές και η ηθική σας. Κάθε υπόδειξη του ελιτισμού από την πλευρά σας θα μπορούσε να κλείσει τις πόρτες σήμερα.

Παρθένος

Άλλοι άνθρωποι πραγματικά εκτιμούν τη λογική και τη σαφήνεια σας - ειδικά τώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μέθοδοι σας προσφέρουν μια τέτοια αναζωογονητική έλλειψη της τρέλας. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα, ακόμη καλύτερα, ξέρετε τους συγκεκριμένους στόχους σας και είναι στην πρώτη θέση.

Ζυγός

Η αυτο-ικανοποίηση είναι πολύ εύκολο μέσα σε σύγχρονες ανέσεις. Μην αφήνετε εύκολα χρήματα ή φιλική προς το χρήστη τεχνολογία που παραπλανούν μια ρηχή ποιότητας. Μπορεί να δυσανασχετίτε για τη σκληρή δουλειά και την προχειρότητα της φύσης, αλλά θα μπορούσατε επίσης να απολαύσετε την ευκαιρία να φέρετε πιο κοντά τον όμορφο ατελή εαυτό σας.

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός είναι απολύτως εντάξει εφόσον τα πράγματα δεν περνάνε από το χέρι σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε το καθήκον σας, χωρίς υπερβολική δύναμη. Μπορεί να φαίνεται σαν μια επίδειξη δύναμης για σας, αλλά άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδέες για το τι είναι πραγματικά σωστό για αυτή την κατάσταση. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της λεπτότητας. Θα μπορούσε να σας κάνει να μοιάζετε με το πιο cool ον σε δύο πόδια.

Τοξότης

Πάντα αναζητάτε την ευρεία, καθολική αλήθεια, και σήμερα κάποιες πόρτες μπορεί να ανοίξουν αλλά ίσως όχι με τον τρόπο που θα περιμένατε. Νηφάλιος και εργατικός είναι ο τρόπος της ημέρας που αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας στην εργασία και στο σπίτι, εστιάστε την προσοχή σας. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μελαγχολήσετε γι 'αυτό. Αντίθετα, προσπαθήστε να αναγνωρίσει ότι η ωριμότητα φέρνει την αλήθεια.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ψηλά στην εξουσία από το δική σας ιδιοφυΐα, αλλά τότε τι; Αν είστε τόσο πρόθυμοι να δείτε τα αποτελέσματα σήμερα, να κάνουμε κάτι γι 'αυτό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τον καθαρισμό της εικόνας σας στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είστε μόνο για διασκέδαση και για τίποτα άλλο. Ίσως να είχατε δίκιο στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά να τους αφήσουμε να ξέρετε τι εννοείτε επιχείρηση.

Υδροχόος

Η ελεύθερη βούληση παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα, η οποία θα πρέπει να έρθει ως ανακούφιση. Αντιμετωπίζοντας τις ευθύνες σας φέρνετε το καλύτερο και των δύο κόσμων, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας όπως σας αρέσει. Αποθηκεύστε τις καλύτερες προσπάθειές σας για τα υφιστάμενα έργα. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κάτι νέο και συναρπαστικό σε λίγες ημέρες.

Ιχθύς

Η συνέπεια δουλεύει για εσάς. Αν οι άλλοι τρέχουν πιο αργά, μην θυμώνεις. Σκεφτείτε ότι είναι δώρο ο επιπλέον χρόνος. Μελετήστε το πρόβλημα από κάθε γωνία. Λυγίστε τους δημιουργικούς μυς, ενώ είστε σε αναμονή. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν σε αυτό το σημείο, αλλά  αυτό θα είναι το ελάττωμά τους για να μην κολλήσουν στο πρόγραμμα.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Κριός Με το πνεύμα σας υψηλό, βρείτε δραστηριότητες σε ομάδα που μπορείτε να συμμετέχετε σε ότι δεν απαιτεί πολύ στενή συνεργασία....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου: Αυτό το έτος θα μπορούσε να φλέγεται για εσάς! Κάνετε τον εαυτό σας και να αντισταθεί στο...