Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-2-2017
<p>Μπορεί η Σελήνη να μας έκανε άνω – κάτω, έρχεται όμως ένας αποφασιστικός και αέρινος ταυτόχρονα Ερμής, που σήμερα ολοκληρώνει το εξάγωνό του με τον Κρόνο από τον Τοξότη να φέρει στον έρωτα μια διάθεση τακτοποίησης, αλλά και μια αυτοπεποίθηση που πάντα κάνει καλό. Όλα τα ερωτικά ραντεβού, please, από τις 8 το βράδυ και μετά μιας και η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας μέχρι τις επτά και κάτι ψιλά, γεγονός που δεν δίνει καλές συνδέσεις μεταξύ ψυχών. Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε… Μετά που περνάει η Σελήνη στον Υδροχόο, όλα είναι πολύ καλύτερα.

Κριός

Έχεις περάσει και καλύτερες ημέρες. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε όψη χιαστί με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό σου κόβει την προσήλωσή σου στον ερωτικό τομέα και σου βάζει εμπόδια στην λίμπιντο. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πραγματικά τι θέλεις και να κάνεις οικονομία δυνάμεων.

Ταύρος

Η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης – πλανήτης σου θα έχει σήμερα μια δύσκολη όψη με το Βέρτεξ στον Σκορπιό, ο οποίος Σκορπιός είναι για σένα ο χώρος των σχέσεων και των συνεργασιών. Σου φαίνεται ότι όλες σου οι σχέσεις, από την αρχή της ερωτικής σου ζωής, είναι λάθος και σε πνίγουν. Χαλάρωσε. Κάνε μεν απολογισμό, αλλά όχι με μαύρες πλερέζες.

Δίδυμοι

Πολύ καλή ημέρα για τα ερωτικά σου, με τον Ερμή να κάνει εξάγωνο από τον Υδροχόο που βρίσκεται με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών. Όλα μπαίνουν στην θέση τους, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις με βεβαιότητα τι θέλεις στον έρωτα.

Καρκίνος

Θα νιώσεις λίγο ότι χάνεις τον προσανατολισμό σου, με την Σελήνη να εγκαταλείπει μεν τον Αιγόκερω τα ξημερώματα αλλά να μην μπαίνει στον Υδροχόο πριν τις 7 το απόγευμα. Αυτές οι πολλές ώρες που θα είναι όμως Κενή Πορείας θα σου επιτρέψουν να συνέλθεις από τις δύσκολες προηγούμενες επιρροές της και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και με ποιον μπορείς όντως να συνεννοηθείς.

Λέων

Η καλή σχέση του Ερμή από τον Υδροχόο που είναι η χώρα των σχέσεων για σένα με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου. Δυναμισμός, έξυπνος τρόπος να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους αλλά και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου αν είσαι σε σχέση είναι τα δώρα αυτής της όψης.

Παρθένος

Με τον Ερμή να συναντάει θετικά τον Κρόνο στον Τοξότη ευνοείται πολύ το ερωτικό σου πεδίο. Δείχνεις μεγάλη ωριμότητα, οι άνθρωποι που αγαπάς μπορούν να στηριχτούν επάνω σου, έχεις επιτέλους διάθεση να αφεθείς στην αγάπη με εμπιστοσύνη.

Ζυγός

Αν και η δύσκολη επίδραση του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με την Σελήνη λήγει σήμερα, θα σου πάρει κάποιες ώρες, το λιγότερο, να συνέλθεις. Πρέπει να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς πρώτα με τον εαυτό σου για να έχεις επιτυχία και στο ερωτικό παιχνίδι. Δες τι σε ευχαριστεί και μετά ξανοίξου.

Σκορπιός

Το Βέρτεξ, ο Μεταφυσικός Ωροσκόπος που είναι υπεύθυνος για τον καρμικό έρωτα είναι στο ζώδιό σου. Έχει όμως σήμερα μια όψη χιαστί με την Αφροδίτη που σου δίνει έναν θυμό, μια αναποφασιστικότητα και μια δύσκολη ψυχική διάθεση. Αφέσου σε ασφαλείς επιλογές, δες ανθρώπους που ξέρουν να μιλάνε στην ψυχή σου για να πάρεις συμβουλές και δυνάμεις.

Τοξότης

Επιτέλους καλά νέα. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ερμή από τον συμβατό σου Υδροχόο ξεκαθαρίζει τις σχέσεις σου και σου δίνει ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Αν δεν έχεις σχέση και επιχειρείς μια προσέγγιση ερωτικού τύπου με φιλικό σου άτομο έχεις εύνοια.

Αιγόκερως

Καθώς έχεις περάσει δύσκολα με την Σελήνη να κάνει επί ένα διήμερο πόλεμο από το ζώδιό σου με όλους τους πλανήτες είναι η ευκαιρία σου σήμερα που σε εγκαταλείπει να ξεκουραστείς και να ανασυνταχθείς. Κάνε μια βόλτα, δες ανθρώπους που αγαπάς, χαλάρωσε και μετά να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου με καθαρό μυαλό

Υδροχόος

Η σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιό σου και τον Κρόνο από τον Τοξότη ολοκληρώνεται σήμερα και σου δίνει πολύ καλή επαφή με το ερωτικό πεδίο. Μπορεί ένας άνθρωπος συναρπαστικός να μπει στον ορίζοντά σου και η γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Αν έχεις ήδη σχέση εξομαλύνονται οι παρεξηγήσεις.

Ιχθείς

Η καλή σχέση του Ερμή από τον 12ο Οίκο σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη ξεκαθαρίζει σήμερα όλα τα ερωτικά σου θέματα. Το μυαλό σου καθαρίζει και παίρνεις αποφάσεις που θα έχουν θετική επίδραση γενικά στην ερωτική σου ζωή. Φλερτάρεις έξυπνα αλλά δεν δίνεις τα πάντα μόνο και μόνο για να βρεθείς με κάποιον. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...