Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017
<p>Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής μας για να ανακαλύψουμε μέσω της συγχρονικότητας και της έλξης των ομοίων ποια είναι η ερωτική διάθεση της ημέρας.

Κριός – Ο Ιεροφάντης

Πολύ καλή κάρτα που σε μυεί στην σοβαρότητα του έρωτα. Παίρνεις αποφάσεις για την συνέχιση ή το ξεκίνημα μιας σχέσης με κριτήριο όχι απλά να παίξεις αλλά να χορτάσεις την ψυχή σου από εμπειρίες υψηλού επιπέδου.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Πολύ θετικές αλλαγές έρχονται στον ερωτικό τομέα. Αγκάλιασε αυτήν την ανοιξιάτικη διάθεση που σε σπρώχνει σε νέες περιπέτειες, μακριά από τα κλισέ και από τις ανασφάλειες. Ένα καινούριο φλερτ μπαίνει στην ζωή σου ή μια νέα δυναμική με πρωτόγνωρους τρόπους εμβαθύνει την υπάρχουσα σχέση σου.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Από τις πιο καλές κάρτες των Ταρώ, το Αστέρι σε συνδέει όχι μόνο με τον έρωτα αλλά και την τύχη. Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ένας έρωτας ζωής με καλούς οιωνούς που θα σου αλλάξει εκθαμβωτικά την ζωή.

Καρκίνος – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Και σήμερα μια αντίστροφη κάρτα, όπως εχθές ήταν ο Τρελός αντίστροφα ριγμένος. Η Σελήνη είναι η κάρτα του ζωδίου σου. σήμερα αποσύρετε η ψυχική σου δύναμη σε μια ενδοσκόπηση, έχεις ανάγκη να κοιμηθείς, να χαλαρώσεις, να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Λέων – Ο Θάνατος

Μπορεί ένα στάδιο στην σχέση να έχεις τελειώσει, μπορεί να έχει τελειώσει ολόκληρη η σχέση ή αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τελειώνει η περίοδος της μοναξιάς. Πρέπει να αποχαιρετίσεις ό,τι συναίσθημα έχει τελειώσει για να ανθίσουν καινούρια.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Πάλι σε πολιορκεί ο Ερημίτης, όπως προχθές. Και είναι η κάρτα του ζωδίου σου. Δεν θέλεις πολλές συναναστροφές, θέλεις να έχεις μια εποπτεία επάνω στον έρωτα, να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Όμως αν είσαι σε σχέση μην αφήνεις το ταίρι σου έξω από αυτή τη διαδικασία, μην το αποξενώνεις.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Ενώ έχεις την διάθεση να αφεθείς στον έρωτα, οι αντικειμενικές συνθήκες σε εμποδίζουν, ενώ σε ενδιαφέρει και το κοινωνικό κομμάτι του έρωτα, δεν θέλεις να εκτεθείς σε ανθρώπους επικίνδυνους, που θα σε κάνουν να χάσεις τα όσα έχεις χτίσει.

Σκορπιός – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Ενώ ο Κόσμος είναι μια πολύ θετική και γενναιόδωρη κάρτα, η δυναμική της σήμερα για σένα είναι κρυμμένη και αφανής. Δεν έχεις καλή επικοινωνία ούτε με τους άλλους ούτε με τις δικές σου ανάγκες. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ανασυνταχθείς.

Τοξότης – Η Εγκράτεια

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που εμφανίζεται η Εγκράτεια για σένα. Ο Κρόνος φαίνεται, στο αστρολογικό κλειδί, που είναι στο ζώδιό σου, σε ωριμάζει συναισθηματικά. Δεν θέλεις να παίξεις με τον έρωτα, θέλεις νηφάλιες και σίγουρες σχέσεις.

Αιγόκερως – Ο Αυτοκράτορας

Ο πολύ θετικός Αυτοκράτορας σου υποδεικνύει ότι η σχέση σου βαδίζει σε καλό και νόμιμο και παραγωγικό δρόμο. Αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή σχέση θα αποκτήσεις σύντομα την προσοχή ενός ανθρώπου με έντονη προσωπικότητα και ίσως και θεσμική θέση υψηλή.

Υδροχόος – Η Αρχιέρεια

Θέλεις να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου. έχεις πολύ υψηλή διαίσθηση που σου επιτρέπει να βλέπεις βαθιά μέσα στην ψυχή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Έχεις όμως μια τάση να κρύβεις τα συναισθήματά σου.

Ιχθείς – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Έχεις πολλά απωθημένα και παράπονα. Άνθρωποι στους οποίους έχεις δώσει πολλά θεωρείς τώρα ότι σε έχουν αφήσει χωρίς υποστήριξη, γεγονός που σε ενοχλεί και σε κάνει να αισθάνεσαι μοναξιά και απογοήτευση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις την αισιόδοξη πλευρά του έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...