Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017
<p class="Standard">Κριός

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εντάσεις στη σχέση σας αυξάνονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι κακό πράγμα. Με τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν για μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση, η ευκαιρία είναι μπροστά.

Ταύρος

Αντιμετωπίζετε κάποια ένταση και πίεση στην εργασία σας. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το πνεύμα του ρομαντισμού που είναι απρόσβλητος από αυτό, αλλά η αίσθηση της περιπέτειας. Η εντονότερη ζωή φέρνει τόσο περισσότερο την πείνα για ρομαντική απόδραση.

Δίδυμοι

Εάν αντιμετωπίζετε οδοφράγματα ή προκλήσεις στο ρομαντικό τομέα, αυτό που αισθάνεστε είναι μια μάχη που διεξάγεται για λογαριασμό σας. Αυτές είναι οι προκλήσεις που πρέπει να υπάρχουν, γιατί δεν έχετε συνήθως ρομαντικές ευκαιρίες σε αυτή την εποχή του έτους. Αυτό είναι απλά το πνεύμα του ρομαντισμού απαιτώντας να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Καρκίνος

Όταν η ζωή γίνεται αγχωτική, οι σχέσεις σας μπορεί συχνά να είναι το πρώτο θύμα. Οι εντάσεις ισορροπίας εργασίας / ζωής αυξάνεται, με τη Σελήνη στον τομέα της σχέσης σας θα πρέπει να σημάνει κίνδυνο. Αντ 'αυτού αποκαλύπτεται μια νέα αίσθηση της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης.

Λέων

Δεν έχει σημασία τι εμπόδια αντιμετωπίζετε ή τα εμπόδια στο δρόμο σας, οι θεοί της επικοινωνίας είναι αποφασισμένοι να περάσετε τα εμπόδια. Ενώ οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από αυτό, αυτό ωθείται από τις ίδιες των δυνάμεων της επικοινωνίας.

Παρθένος

Τα σημερινά ρομαντικά χρεώνονται στα σεληνιακά vibes, είναι πιθανό να αποκαλύψετε ότι τα ρομαντικά θέματα δεν επιστρέφουν ως συνήθως με την ίδια μορφή. Υπάρχει ένας ισχυρός συνδυασμός του ρομαντισμού και της περιπέτειας που έχει χτιστεί για μερικές εβδομάδες τώρα.

Ζυγός

Οι τελευταίες ημέρες του Ερμή στο ρομαντικό τομέα σας είναι όλα σχετικά με την προετοιμασία για τη ζωή τη στιγμή που οι θεοί της αγάπης θα προχωρήσουν. Σε περίπτωση που θα υπάρξουν περισσότερες ρομαντικές εξελίξεις το Μάιο, η ώθηση για να εδραιωθούν οι ρομαντικές προσδοκίες σας συμβαίνει τώρα. Ενώ αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε μια πιο αντικειμενική προσέγγιση στα θέματα της καρδιάς.

Σκορπιός

Ο ήλιος θα είναι πάντα στο ρομαντικό τομέα σας σε αυτή την εποχή του έτους, οπότε θα έχετε πάντα έναν αγώνα στα χέρια σας. Υπάρχει μια εκπληκτική στήριξη στη σχέση σας, ειδικά αν οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές.

Τοξότης

Ανάμεσά τους, η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν κάποιες έκτακτες ρομαντικές ευκαιρίες, αλλά έχουν μια πολύ διαφορετική ανάγνωση για το πώς προσεγγίζουν την αγάπη. Ο Άρης θέλει να βιαστείτε, ενώ η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης θέλει πιο χαλαρά. Ποτέ δεν θα συμφωνήσουν και δεν πρέπει, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε, ανά πάσα στιγμή.

Αιγόκερως

Ξαφνικά μια αίσθηση ρομαντικής εμπιστοσύνης και της πρόβλεψης βάζει μια νέα ολόκληρη εκδοχή σχετικά με θέματα ισορροπία εργασίας / ζωής ή εντάσεις. Ξαφνικά αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, αλλά μια ευκαιρία για να κάνετε τη ζωή σας. Οι θεοί της αγάπης ήδη προετοιμάζουν μερικά ρομαντικά τους επόμενους μήνες.

Υδροχόος

Ενώ ο μήνας γενεθλίων σας έληξε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ερμής διαμένει στη θέση του για να μετατρέψει τις προσδοκίες σας για το επόμενο έτος. Αυτό περιλαμβάνει τις ρομαντικές επιθυμίες και τις προσδοκίες σας να μετακομίζουν στον επόμενο χρόνο.

Ιχθύς

Επειδή η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει ήδη μεταφερθεί μέσω των Ιχθύων, ήξερε τι θέλετε από την αγάπη πριν από το μήνα γενεθλίων σας. Ωστόσο, μόνο σε περίπτωση που ξεχάσετε ότι θα επιστρέψει σε λίγους μήνες, διώξτε μακριά την πίεση που χρειάζεται να θυμάστε ή χρειάζεται να το κάνετε σωστά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Κριός Η ημέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσετε με σαφήνεια τι είναι αυτό που νοιώθετε ότι σας περιορίζει, στη σχέση σας με ένα...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2009 μια σεληνιακή έκλειψη πέφτει στο ρομαντικό τομέα σας και είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Καθώς, κάποια...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Κριός Είστε σε μια πορεία προς μια μοιραία σεληνιακή έκλειψη στο ρομαντικό τομέα σας. Η σημερινή εστίαση είναι στην ισορροπία εργασίας /...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Κριός: Μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας έχει αναλάβει ένα νέο είδος μαγείας και μια ένταση από το Σαββατοκύριακο. Με τον Άρη έξω από το...