Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017
<p>Κριός

Πολύ όμορφη ημέρα, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με την Σελήνη από τον Υδροχόο. Σε έλκουν οι Υδροχόοι και οι Καρκίνοι και έχεις πολύ έντονη την επιθυμία να φλερτάρεις. Πολύ πιθανόν να έχεις επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από μια ενδιαφέρουσα ασχολία, πχ από χώρους εθελοντισμού.

Ταύρος

Η Αφροδίτη επιτέλους σε αποζημιώνει. Η καλή της σχέση με την Σελήνη από τον καρμικό για σένα Υδροχόο σου ξεκλειδώνει τα τσάκρας του ερωτισμού. Μπορείς και να φλερτάρεις πολύ δυνατά αλλά και να ενδυναμώσεις την σχέση σου αν είσαι σε δέσμευση ήδη.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σχέση του Ερμή με τον Δία, τον Ουρανό και τον Κρόνο ενδυναμώνει την ψυχή σου και σε κάνει πολύ γοητευτικό/ή. Μπορείς να πείσεις όποιον σε ενδιαφέρει για τα αισθήματά σου. Σε επίπεδο μόνιμων σχέσεων υπάρχει μια πολύ θετική ανανέωση που την χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Το χρειαζόσουν να έχεις μια θετική ανάπαυλα, και να που σου την χαρίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο με πολύ καλή σχέση με την Αφροδίτη από τον Κριό. Ζυγός, Ταύρος, Κριός και Υδροχόος είναι τα ζώδια με τα οποία έχεις πολύ καλή επικοινωνία είτε είσαι σε σχέση μαζί τους είτε φλερτάρεις.

Λέων

Η εξαιρετική σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα η οποία αφήνετε επιτέλους να βγάλει την δυναμική της σου επιτρέπει να έχεις όλο το ρομαντισμό που σου είχε λείψει. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί σου σε ερωτικό επίπεδο.

Παρθένος

Η εξαιρετική διάθεση του Ερμή που συναντάει θετικά και τον Κρόνο και τον Ουρανό και τον ανάδρομο Δία κάνει πολύ καλό στην ψυχή σου. Βρίσκεις όλο τον δυναμισμό που χρειάζεσαι στις σχέσεις σου, είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου και σε ετοιμότητα για να συμπαρασταθείς πολύ πρακτικά και άμεσα στο ταίρι σου σε θέματα καθημερινότητας.

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη από τον Κριό που είναι για σένα ο Οίκος των σχέσεων σε σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον φιλικό σου Υδροχόο ανοίγει δρόμους και για το φλερτ και για να ενδυναμώσεις την σχέση σου. Επιτέλους, έρωτας ανοιξιάτικος και τον έχεις πολύ ανάγκη.

Σκορπιός

Η δυναμική της Σελήνης που είναι σε τετράγωνο με το Βέρτεξ από το ζώδιό σου, αλλά τέλεια σχέση εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει το κίνητρο να διεκδικήσεις τον έρωτα. Σε ενδιαφέρει πιθανόν να μετατρέψεις μια σχέση φιλίας σε κάτι παραπάνω και έχεις εύνοια για να το επιτύχεις.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από τον συμβατό σου Ζυγό σε εξαιρετική σχέση και με τον Ερμή και με τον Ουρανό σου ανοίγει την διάθεση για να ασκήσεις την γοητεία σου. Παλιοί σου σύντροφοι μπορεί να επιχειρήσουν ένα comeback αλλά δεν είναι σίγουρο ότι εσύ θα έχεις διάθεση επιστροφών. Αν έχεις, θα υπάρχει εύνοια.

Αιγόκερως

Με την πολύ καλή σχέση του Κρόνου με τον Ερμή στον άξονα 12ου – 2ου Οίκου αποκαθίστανται οι σχέσεις σου και επιτέλους ζεις την δικαίωση που για καιρό σε έκαιγε. Ζητήματα του παρελθόντος λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ζωή σου αποκτά το νόημα που της έλειπε.

Υδροχόος

Η εξαιρετική δράση του Ερμή από το ζώδιό σου αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό στον 3ο Οίκο σου θα σου κάνουν δώρο μια πολύ ερωτική ημέρα. Έχεις πολλές δυνατότητες για φλερτ, ειδικά με Κριούς και σε ενδιαφέρει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από νέες εμπειρίες.

Ιχθείς

Η εξαιρετική από πλανητική άποψη ημέρα, με πολλαπλές όψεις, θα σε βοηθήσει να αντικρίσεις όλο το βάθος των συναισθημάτων σου και να αφεθείς στο όνειρο του έρωτα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές στην σχέση σου με έναν Λέοντα, έναν Τοξότη ή έναν Κριό. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Κριός Ο Άρης από τον Ταύρο αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε βοηθάνε πολύ να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Είναι μια σκέτη γλύκα για τον έρωτα η σημερινή ημέρα. Ο Δίας στον Ζυγό γυρίζει ανάδρομος θέτοντας σε προτεραιότητα τις πραγματικές...