Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Μια συζήτηση καρδιά με καρδιά με το φίλο σας δεν πάει όπως έχει προγραμματιστεί, και ο δυναμικός τρόπος σας μπορεί να βλάψει τα συναισθήματά του. Αισθάνεται ότι επηρεάζεστε από τα συναισθήματά του, και μπορεί να έχει δίκιο. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά περισσότερο μπορεί να επιτευχθεί με ένα απαλό άγγιγμα. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας σήμερα.

Ταύρος

Αυτός ο τύπος που κυνηγούσατε είναι τελικά δικός σας, και θα είστε απογοητευμένοι εφόσον διαπιστώσετε ότι δεν είναι το πρόσωπο που νομίζατε ότι είναι. Σήμερα μπορεί ένα καλό αποτέλεσμα να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης, και να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. 

Δίδυμοι

Κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει επάνω σε μια συνομιλία όπως εσείς, και οι άνθρωποι έλκονται από τη πνευματώδης ετοιμολογία σας. Θέλετε να κρατήσετε το φως και τη διασκέδαση, αλλά λαχταράτε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να πάτε πιο βαθιά. Σήμερα αναζητάτε τη συντροφιά ατόμων με βαθύτερη σκέψη. Δεν χρειάζεται να είναι μια δεξαμενή σκέψης,  να είναι εκεί ακριβώς όπου η συνομιλία είναι προσεκτική και έξυπνη.

Καρκίνος

Αγαπάτε τη συντροφικότητα από τους φίλους σας, αλλά σας αρέσει να φωλιάζουν στο σπίτι με τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Οι φίλοι σας σας ξέρουν αρκετά καλά, και δεν θα βλάψει όταν εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Λέων

Ασήμαντοι άνθρωποι σας ενοχλούν σήμερα, δεδομένου ότι υπερβάλλουν σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα με μικρή σημασία. Πάρτε τους τον αέρα σήμερα, λέγοντάς τους με σαφήνεια, απλά ότι δεν έχετε χρόνο γι 'αυτούς.

Παρθένος

Δεν είστε να παίρνετε ρίσκα από τη φύση, αλλά θα αναγκαστείτε να φτάσετε στα άκρα σήμερα, αν θέλετε να σκαλώσετε τον άνθρωπο των ονείρων σας. Ο φόβος για τα ύψη δεν βοηθά, και αυτό είναι μια μεγάλη πτώση προς τα κάτω. Θα θαυμάσετε την επιμονή σας καθώς εργάζεστε στο δρόμο σας προς την κορυφή. Κρατήστε την αναρρίχηση, και μπορεί να μην είναι πολύ μακριά ο στόχος σας.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τον εαυτό σας σε ευφυή και πολύχρωμους τρόπους. Είτε πρόκειται να εκφράσετε τις απόψεις σας για παγκόσμια ζητήματα, να πείτε να φύγει μακριά σε ένα ενοχλητικό συνάδελφο ή να αφήσετε το σύντροφό σας να ξέρει πόσο τον αγαπάτε, τα λόγια σας θα είναι πραγματικά και αληθινά. Οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν θετικά σε ότι έχετε να πείτε, και θα ήθελαν να ακούσουν περισσότερα.

Σκορπιός

Άλλοι θα προσπαθήσουν να σας κοροϊδεύψουν σήμερα, και θα μπορούσαν να το κάνουν, αν τους αφήσετε. Μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας με ψευδείς φιλοφρονήσεις και διπλής όψης λέξεις. Το μόνο που θέλουν είναι να σας χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές θα δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα τους.

Τοξότης

Να περιμένετε το απροσδόκητο σήμερα, καθώς οι πυρκαγιές έμπνευσης καίνε σήμερα. Μια υψηλή αίσθηση περιπέτειας θα έχετε ανοίγοντας τις πόρτες που ήταν προηγουμένως κλειδωμένες. Μέσα θα βρείτε άλλους που μοιράζονται την αίσθηση του δέους και της καλής θέλησης σας. Συνολικά, θα έχετε μια διασκεδαστική και χαρούμενη μέρα.

Αιγόκερως

Τρέχετε μέσα από τη ζωή με ταχύτητα αστραπής σήμερα, και δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα οδηγάτε. Φυσικά, δεν βλέπετε καν όλα τα όμορφα τοπία που περνάτε. Τι χρειάζεται για να επιβραδύνετε; Ίσως εκείνον το μεγάλο, εύσωμο τροχονόμο που τελικά θα σε σταματήσει για ένα διάλειμμα.

Υδροχόος

Είστε ο πρόεδρος της αποκλειστικής λέσχης σας, και σήμερα ψάχνετε για νέο μέλος. Δεν είναι ένα συνηθισμένο μέλος που πρέπει να υποβάλει αίτηση - ψάχνετε για κάποιον επί της ουσίας. Είστε επιλεκτικοί, και θα λάβετε το χρόνο σας.

Ιχθύς

Μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό φίλο οδήγησε σε ένα νέο ειδύλλιο. Ποτέ δεν είδατε να έρχεται, αλλά είστε ευτυχείς, και θα στοχεύετε να μείνετε για λίγο. Να είστε ενήμεροι για τα συναισθήματά του, όπως μπορείτε να απολαύσετε και τα δικά σας. Δίνοντας προσοχή στις ανάγκες του θα βοηθήσετε στην εκπλήρωση των δικών σας. Ακόμα, δεν μπορείτε να πιστέψετε την απροσδόκητη καλή τύχη σας.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Κριός Αναστολές και δισταγμοί αρχίζουν να φθίνουν όσον αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Μπορείτε πλέον να μιλήσετε ελεύθερα, να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Κριός Για τις επόμενες δύο ημέρες, τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια. Επομένως, προσέξτε την ψυχραιμία σας και...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 29-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 29-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 29-4-2017

Κριός Οι διαθέσεις σας θα μοιάζουν σήμερα με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα και μια επικείμενη κρίση. Αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν,...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Κριός Τα πράγματα θα είναι λίγο τρελά σήμερα, και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αφηρημένο να ονειρεύεστε καταρράκτες και τα κύματα...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-3-2017

Κριός Κάντε μια μινιμαλιστική ημέρα, σε όλα αυτά που κάνετε, να κρατήσετε τα πράγματα όσο το δυνατόν απλούστερα. Ντύσου καθημερινά. Μίλα...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Κριός Αναζητήστε το φως και τη θερμότητα σήμερα. Οι φυσικές δραστηριότητες και τα σπορ ευνοούν, μπορείτε επίσης να περιμένετε λίγο...