Σημάδια του Ήλιου

Σημάδια του Ήλιου
<p>Κριός

Ψάχνετε για κάποιον του οποίου η ενέργεια μπορεί να ταιριάζει με το δική σας. Θέλετε κάποιον που είναι πρόθυμος να πηδήξει βαθιά στην αγάπη. Έχετε μια φλογερή ενέργεια που καίει. Χρειάζεστε κάποιον ο οποίος είναι χοντρόπετσος, ο οποίος δεν θα παίρνει από προσβολές εύκολα και ο οποίος είναι πάντα έτοιμος για μια νέα συγκίνηση.

Ταύρος

Ταύρος ψάχνει για κάποιον που είναι σοβαρός όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Δεν ενδιαφέρονται για παιχνίδι ή περιστασιακές υποθέσεις είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ψάχνουν για ένα σύντροφο ο οποίος είναι αξιόπιστος. Ο Ταύρος θέλει ένα καλό φίλο, καθώς και εραστής, και θα επιστρέψει την αγάπη και τη γενναιοδωρία δέκα φορές.

Δίδυμοι

Χρειάζεται έναν εραστή που είναι πνευματικά ταιριαστοί, κάποιος που είναι τόσο έξυπνο και διασκεδαστικός όπως είστε. Θα πρέπει, επίσης, να είναι κάποιος που πραγματικά κατανοεί τη φύση σας, που σημαίνει έναν σύντροφο ο οποίος ξέρει πώς να χειριστεί την έμφυτη γοητεία σας!

Καρκίνος

Θέλετε να ερωτευτείτε με κάποιον που θα εκτιμήσουν το συναισθηματικό βάθος σας, και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να φτάσουν σε αυτά τα βάθη μαζί. Μπορείτε να κάνετε μια σταθερή σχέση που λαχταρά για την ασφάλεια, και δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να δημιουργήσει μια σχέση που είναι ένα ασφαλές λιμάνι για τους δύο ανθρώπους. Μια μακροπρόθεσμη δέσμευση είναι δεύτερη φύση, έτσι ώστε να αναζητήσει έναν πιστό και αληθινό σύντροφο που κατέχει τα ίδια ιδανικά για το γάμο και την οικογένεια.

Λέων

Μπορείτε να ψάχνετε για έναν εραστή που είναι κάθε κομμάτι τόσο ένθερμος και δραματικός όσο εσείς. Με μια απέραντη όρεξη για διασκέδαση, θέλετε να ζήσετε το πάθος και το μεγαλείο ότι η αγάπη έχει να προσφέρει - και θέλετε κάποιον που θα εκτιμήσει τη στοργική, γενναιόδωρη φύση σας.

Παρθένος

Ο Παρθένος αναζητά την τελειότητα στην αγάπη, και θα τον δούμε για αυτό με ένα εκλεπτυσμένο, έξυπνο σύντροφο ο οποίος πνευματικά του ταιριάζει. Ήσυχο, παθιασμένο και αισθησιακό, θα αναζητήσει έναν εραστή που είναι αληθινός, δεν είναι φανταχτερός. Κάποιον αξιόπιστο που μπορεί να εξαρτώνται από αυτόν, κάποιον που θα βοηθήσει να χαλαρώσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί ψάχνουν για έναν εραστή που είναι τόσο εκλεπτυσμένος και διακριτικός όπως οι ίδιοι. Οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν την τάση να έχουν εξαιρετική αίσθηση στυλ, και έλκονται από άτομα με παρόμοιες ιδιότητες. Αλλά αυτό που πραγματικά θέλετε, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, είναι μια μόνιμη αγάπη που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Μπορείτε επιθυμείτε έναν εταίρο ο οποίος είναι γλυκομίλητος και μπορείτε να δημιουργήσετε την αρμονία που επιδιώκετε.

Σκορπιός

Ψάχνετε για έναν εραστή που μοιράζεται την ένταση σας - κάποιος που μπορεί να πάει μαζί σας σε μεγάλο συναισθηματικό βάθος. Κάθε εραστής σου πρέπει να είναι σε θέση να βιώσει τη ζωή πλήρως και να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Τοξότης

Είσαι πρόθυμος να δώσει σχεδόν όλους την ευκαιρία, που απλά θέλουν να βιώσουν τι σημαίνει να είναι μαζί του. Πάρα πολύ συναισθηματισμός, συναρπαστική ρομαντική σύνδεση που θα πρέπει να γίνει με το να μιλάτε όλη τη νύχτα για φιλοσοφίες και τις αξίες σας. Έλκεστε από την εξωτική και μοναδική περιπέτεια στο παιχνίδι του έρωτα.

Αιγόκερως

Μπορεί αναζητήσει εταίρο στην αγάπη και τη ζωή που θα μοιραστούν μακροπρόθεσμα τα όνειρά τους και να εργαστούν για την εκπλήρωσή τους. Θέλετε έναν εραστή που είναι οργανωμένος και με κατεύθυνση, τόσο στη δική τους ζωή και στο πλαίσιο της σχέσης. Αναζητούν μια πιο επιφυλακτική στάση, συναισθηματικά ώριμο εραστή που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους.

Υδροχόος

Ψάχνεις έναν εραστή που τολμά να είναι διαφορετικός, κάποιος που έχει τις δικές του ιδέες και δεν ακολουθεί το πλήθος. Πνευματική διέγερση είναι υψίστης σημασίας για σας, όπως είναι η πνευματική ελευθερία. Μπορείτε πιθανότατα να πέσετε στην αγάπη με κάποιον με λαμπρό μυαλό ή εκκεντρική προοπτική.

Ιχθύες

Αναζητάς την αγάπη και την αρμονία. Θέλεις να μην είναι ενθουσιασμένος ή να εντυπωσιαστεί. Χρειάζεται έναν εταίρο ο οποίος θα συνδεθεί σε ένα διαισθητικό επίπεδο και να είναι τόσο συναισθηματικά προσβάσιμος όπως αυτός. Θα αναζητήσουν κάποιον που μπορεί να υποστηρίξει και να επιστρέψει την ανιδιοτελή αφοσίωση που του προσφέρουν τόσο φυσικά.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σημαντικά σημάδια για αδελφή ψυχή

Σημαντικά σημάδια για αδελφή ψυχή

Σημαντικά σημάδια για αδελφή ψυχή

Αυτό είναι που ονομάζεται συγχρονικότητα. Μπορείτε να πείτε ότι είστε σε ραντεβού με κάποιον και ξαφνικά από το πουθενά παρατηρείτε...

Μυστικά σημάδια

Μυστικά σημάδια

Μυστικά σημάδια

Κριός Τα σημάδια του Κριού δεν είναι γνωστά για την λεπτότητα του. Αν ένας Κριός είναι σε σας, αυτός θα καταστήσει πολύ σαφές από το...

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

Έχεις βάλει τα καλά σου, και έξω, και μέσα. Είναι το πρώτο ραντεβού με κάποιον που σου σύστησαν, που γνώρισες, που τον ξέρεις από παλιά αλλά...

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας – αλλά και το χρήμα – δεν κρύβονται. Πάντως ο έρωτας, πολλές φορές, κάνει γενναίες προσπάθειες να κρυφτεί,...

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Πώς θα καταλάβεις ότι ο άντρας που βγαίνεις μαζί του δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση; Μπορεί να είναι γοητευτικός, να σου κάνει κλικ,...

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

Είναι η κολλητή σου λεσβία; Πώς μπορείς να το ξέρεις; Υπάρχουν σημάδια; Εννοείται πως ό,τι θέλει ας είναι η κοπέλα. Εμείς εδώ λέμε αν...