Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017
<p>Κριός – Ο Μάγος (Ανάποδα)

Θέλεις να φλερτάρεις, αλλά είναι μειωμένη η αυτοπεποίθησή σου, πράγμα παράξενο για έναν Κριό. Ίσως το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι έξω από το συνηθισμένα σου πλαίσια και να πρέπει να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης. Δοκίμασε να μάθεις τα ενδιαφέροντά του, κάνε κάτι για να έρθετε πιο κοντά.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα

Πολύ καλή κάρτα που σου δίνει σιγουριά ότι είσαι στην κατάλληλη σχέση αν έχεις δέσμευση ενώ σου ανοίγει τους δρόμους για ένα πολύ επιτυχημένο νέο πλαίσιο αν φλερτάρεις. Η Αυτοκράτειρα προσφέρει τύχη, γονιμότητα, υλική εύνοια σε μια σχέση και σηματοδοτεί ότι έχει έρθει ο καιρός να απολαύσεις όλα όσα αξίζεις.

Δίδυμοι – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Δεύτερη ημέρα που η Σελήνη σε επισκέπτεται και μάλιστα σε αντίστροφη θέση, όπως και εχθές. Μοιάζει να υπάρχει μια υπόγεια και ύπουλη ταραχή στην ψυχή σου. Δεν ξέρεις αν πατάς σε στέρεο έδαφος μιας και η διαίσθησή σου φαίνεται να έχει σιγήσει. Δοκίμασε την ειλικρίνεια, είναι το μόνο αντίδοτο.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη

Πολύ καλή και σταθερή κάρτα, η οποία σηματοδοτεί το τέλος μιας συνεχιζόμενης περιόδου ανασφάλειας. Είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, παίρνεις διαβεβαιώσεις αγάπης και φαίνεται ότι κάτι έχει πάει πολύ καλά μέσα στην σχέση σου ή το φλερτ σου. Αποδέξου αυτήν την όμορφη κατάσταση και νιώσε την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Λέων – Η Κρίση (Ανάποδα)

Η ψυχή σου βράζει. Ίσως νιώθεις ότι μέσα στην σχέση σου αδικείσαι. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα, αλλά υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που δεν μπορείς να το κάνεις. Προσπαθείς να κρατήσεις τους τύπους και να δείξεις υπευθυνότητα, πράγμα καλό, αλλά να μην το κάνεις αυτό εις βάρος της αξιοπρέπειάς σου.

Παρθένος – Το Αστέρι

Εξαιρετική επιρροή. Είτε είσαι σε σχέση είτε έχεις κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Η ένωση που έχεις ή σκέφτεσαι να κάνεις έχει τρομερή εύνοια και θα σου χαρίσει πληρότητα, συναισθηματικό πλούτο και αίσθηση ότι είσαι σαν το ψάρι μέσα στο νερό, καλά τοποθετημένος/η στον έρωτα.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Μα, είναι η Τρίτη ημέρα που έρχεται ο Ερημίτης στο ρίξιμο των καρτών σου. Είναι φανερό ότι κάτι σε απασχολεί πολύ έντονα. Νιώθεις αποξένωση μέσα στην σχέση σου ή αισθάνεσαι ότι έχει περάσει πολύς καιρός που είσαι μόνος/η. Ναι, αλλά κάτι πρέπει να κάνεις. Η αδράνεια δεν θα σου φέρει ερωτική επιτυχία.

Σκορπιός – Ο Κόσμος

Δεύτερη ημέρα που ο Κόσμος εμφανίζεται στις κάρτες σου, πολύ καλό σημάδι. Η σχέση σου θα σου δώσει αίσθηση πληρότητας και επιτυχίας. Εσύ και το ταίρι σου ή ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είστε μια ακατανίκητη ενότητα, με πολύ μεγάλη εύνοια από τα ταμεία του σύμπαντος.

Τοξότης – Το Άρμα

Το Άρμα εμφανίζεται όπως και εχθές στο ρίξιμό σου, αλλά σήμερα σε ορθή φορά, εξαιρετικό αυτό. Η ψυχή σου βρίσκει γαλήνη, παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες για να ελέγξεις την σχέση σου και να την κάνεις τρυφερή αλλά και παραγωγική. Είσαι σε μια πολύ καλή ημέρα συναισθηματικά, κοίτα να το απολαύσεις.

Αιγόκερως – Ο Θάνατος

Εχθές ο Τρελός έδειχνε ότι έχεις διάθεση για φλερτ, σήμερα ο Θάνατος μας λέει ότι μάλλον δεν πήγε αυτό το φλερτάκι και τόσο καλά. Δεν πειράζει, πήγαινε παρακάτω. Αν είσαι σε σχέση αυτή μπορεί και να περάσει ταραχή, τέτοια που θα πρέπει να πάρεις σύντομα αποφάσεις αν θα την συνεχίσεις ή όχι.

Υδροχόος – Η Εγκράτεια

Καλή κάρτα που θέλει να σου δώσει ώριμη αντιμετώπιση των σχέσεών σου. Είσαι σε μια φάση που ξέρεις τι να κάνεις για να κρατήσεις τις σχέσεις σου σε καλό επίπεδο. Δεν σε παρασύρουν οι πειρασμοί, δεν θέλεις να κάνεις εφήμερα πράγματα.

Ιχθείς – Η Αρχιέρεια

Η έντονη διαίσθηση και η καλή σχέση με τον εαυτό σου είναι το σημαντικό σου χαρτί σήμερα στον έρωτα. Η ψυχή σου αναπτύσσει έντονες δυνάμεις που μπορεί να κάνουν όσους αγαπάς να παραξενευτούν, μοιάζει σαν να ξέρεις από πριν τι θα πουν και τι θα κάνουν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη Πολύ ωραία κάρτα που σου φέρνει θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν για κάποιον λόγο βρέθηκες σε αμήχανη στιγμή με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-2-2017

Ο έρωτας είναι ένα πεδίο πολλά υποσχόμενο σήμερα. Μπορούμε να αγγίξουμε τα όνειρά μας, τα περισσότερα ζώδια έχουν αυτοπεποίθηση μα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...