Μυστικά σημάδια

Μυστικά σημάδια
<p class="Standard">Κριός

Τα σημάδια του Κριού δεν είναι γνωστά για την λεπτότητα του. Αν ένας Κριός είναι σε σας, αυτός θα καταστήσει πολύ σαφές από το δυνάμωμα της φωτιάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ταύρος

Αν το σημάδι του Ταύρου ενδιαφέρεται για σας, αυτός θα το κάνει γνωστό με φιλοφρονήσεις, δώρα, γλυκά χειρονομίες και ήπια επιμονή για τις επιθυμίες του. Ο Ταύρος είναι γνωστός για τον αισθησιασμό του, και ο Ταύρος σίγουρα ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το αντικείμενο των επιθυμιών του.

Δίδυμοι

Όταν πρόκειται για ειδύλλιο, το ζώδιο των διδύμων μπορεί να είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί. Από τη μία πλευρά, ίσως να αισθάνονται σίγουροι ότι αυτός είναι σε σας: Είναι ερωτύλος, περίεργος και ενδιαφέρεται σαφώς να μάθει περισσότερα σχετικά με το ποιος είστε και τι σας αρέσει.

Καρκίνος

Το σημάδι του Καρκίνου είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για να καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για ρομαντισμό. Καρκίνοι είναι διάσημοι για την αυτο-προστασία στην επιθυμία τους, για να μην αναφέρουμε το βάθος των συναισθημάτων τους. Μέχρι που αισθάνεται απολύτως και εντελώς εμπιστοσύνη σας, τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας.

Λέων

Το σημάδι του Λέοντα το καθιστά εύκολο για σας να μαντέψετε αν είναι προσελκύθηκε από σας ή όχι. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει σχεδόν καμία εικασία που συμμετέχουν: Ως ένα από τα πιο παθιασμένα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, ο Λέων αποδεικνύει την αγάπη του σε μια ποικιλία από τρόπους που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε. Σκεφτείτε grand χειρονομίες.

Παρθένος

Υπολογίζοντας αν ένας Παρθένος ενδιαφέρεται για σας μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια - αλλά αυτό αξίζει την αναμονή, εάν καταλήξει σε μια ρομαντική επαφή. Αν υπάρχει κάποιος άλλος, που επίσης ενδιαφέρεται, συναγωνίζονται για την προσοχή σας.

Ζυγός

Κυβερνάται από την Αφροδίτη , η ένδειξη της ζυγαριάς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία του ζωδιακού κύκλου. Οι Ζυγοί φορούν πραγματικά τις καρδιές τους στα μανίκια τους, για να τις δουν όλοι. Αν ενδιαφέρεται για σας, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά θα το γνωρίζουν όλοι.

Σκορπιός

Το σημάδι του Σκορπιού είναι ένα από τα πιο σέξι και πιο βαθιά συναισθηματικά ζώδια. Ο Σκορπιός δεν φλερτάρει είναι πάρα πολύ σοβαρός για στενή σύνδεση και όχι για κάτι τόσο επιπόλαια. Αν είναι σε σας, θα τον βρείτε να σας παρακολουθεί με προσήλωση, και μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δημιουργεί λόγους για να είναι γύρω σας.

Τοξότης

Ξέρετε ότι έχετε πιαστείστο μάτι του Τοξότη όταν αρχίζει να βγαίνει από το δρόμο του για να σας κάνει να γελάσετε. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που τείνει να φυσήξει όπου ο άνεμος τον παίρνει, μια μέρα θα μπορούσε να σας φέρει μια χούφτα λουλούδια, και η επόμενη, θα μπορούσε να ξεχάσει τελείως να σας καλέσει.

Αιγόκερως

Το σύμβολο της αίγας τείνει να εκφράζει άμεσα τον ρομαντικό ενδιαφέρον του. Το μέλλον του είναι γεμάτο με μεγάλα, σημαντικά πράγματα, έτσι μπορεί να φαίνεται λίγο έξαλλος ή δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί - ακόμα και όταν, σας φλερτάρει πλήρως με τις καλύτερες ελπίδες και τις προθέσεις. Το καλό πράγμα έχει μια γήινη, αισθησιακή πλευρά.

Υδροχόος

Όταν πρόκειται για την έλξη και την επιθυμία του Υδροχόου πραγματικά σας κρατάει την περιέργεια. Ένας Υδροχόος μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του σε σας προσκαλώντας σας σε μια έκθεση τέχνης ή ένα ράλι για τον τερματισμό της παγκόσμιας πείνας - δεν είναι ακριβώς τα πιο παραδοσιακά ρομαντικά ραντεβού. Στο μυαλό του, ξέρει ότι ενδιαφέρεται. Έτσι, απλά δεν βλέπει κανένα λόγο να πάει στα βαθειά δείχνοντάς σας τι αισθάνεται.

Ιχθύες

Το σημάδι του ψαριού δείχνει το ενδιαφέρον του μέσω της δημιουργικής έκφρασης και το διαισθητικό, καλλιεργώντας την προσοχή σας. Πρώτα απ 'όλα, αν είναι σε σας, αυτός θα περάσετε αρκετό χρόνο κάνοντας αισθαντική επαφή με τα μάτια. Μετά από όλα, για τους Ιχθείς , τα μάτια είναι τα παράθυρα στην ψυχή.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;

Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;

Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν θα ήταν πρέπον να παραλείψουμε τον σχολιασμό του πότε ξέρεις πως ένας/μία Αιγόκερως...

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Παράξενα σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας – αλλά και το χρήμα – δεν κρύβονται. Πάντως ο έρωτας, πολλές φορές, κάνει γενναίες προσπάθειες να κρυφτεί,...

Εύκολα Ερωτεύεται μια Γυναίκα…

Εύκολα Ερωτεύεται μια Γυναίκα…

Εύκολα Ερωτεύεται μια Γυναίκα…

Αν οι γυναίκες ήταν τόσο δύσκολο να ερωτευτούν όσο θέλει ο μύθος δεν θα είχαμε τόσες πολλές γυναίκες να είναι με την καρδιά τους...

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Άντρας: Σημάδια Κινδύνου!

Πώς θα καταλάβεις ότι ο άντρας που βγαίνεις μαζί του δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση; Μπορεί να είναι γοητευτικός, να σου κάνει κλικ,...

Πώς Θα Σε Φλερτάρει!

Πώς Θα Σε Φλερτάρει!

Πώς Θα Σε Φλερτάρει!

Πώς θα το καταλάβεις ότι ο άντρας που γνώρισες, ενδιαφέρεται για σένα; Είναι τέτοιες οι μέρες, που θα παίξει τρελό παιχνίδι ο έρωτας!...

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

Είναι η κολλητή σου λεσβία; Πώς μπορείς να το ξέρεις; Υπάρχουν σημάδια; Εννοείται πως ό,τι θέλει ας είναι η κοπέλα. Εμείς εδώ λέμε αν...