Αγάπες και χωρισμοί Μαρτίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Μαρτίου 2017
<p>Ο Μάρτιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε με αγάπη από την αρχή. Ή κάπως έτσι. Είναι ένας θετικός μήνας αυτός ο Μάρτιος, συμπίπτει εφέτος και με την καρδιά της προ του πρώιμου Πάσχα εποχής και θα δονήσει για τα καλά τις καρδιές μας. Ωστόσο θέλει προσοχή, μπορεί να είναι σπαρμένος με ρόδα, όπως ορίζει η άνοιξη, αλλά τα ρόδα έχουν και αγκάθια… Για να δούμε τι μας επιφέρει και ποιες προκλήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στον έρωτα.

Στις 2 Μάρτη ο Ήλιος σε σύνοδος με τον Ποσειδώνα φέρνει κοντά τους Λέοντες και τους Ιχθείς, που έχουν πολλά να μοιραστούν, αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί και Τοξότες, έλκονται από τα υδάτινα ζώδια, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Στις 3 του μήνα ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στις σχέσεις ανάμεσα σε Κριούς και Ζυγούς, αλλά και Υδροχόους και Τοξότες, αυτοί οι δύο συνδυασμοί να προσέξουν τα νεύρα τους.

Στις 4 Μαρτίου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εκπληκτικά κύματα ενέργειας σε όλο το ζωδιακό. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις ανάμεσα σε Δίδυμους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, Ζυγούς Υδροχόους με όλα τα υδάτινα ζώδια, Ιχθείς, Σκορπιούς και Καρκίνους.

Στις 5 Μαρτίου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει τέλεια νέα σε όλες τις σχέσεις. Μπορεί να φτάσουν κοντά σε συγκατοίκηση ή και γάμο οι Κριοί με τους Αιγόκερους, αλλά και οι Κριοί με τους Τοξότες.

Στις 7 του μηνός ο  Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθείς σηματοδοτεί μια γενναία ευκαιρία να τα βρουν Δίδυμοι και παρθένοι με το ηγεμονικό ζώδιο του Λέοντα, ενώ και η ένωση Λέοντα/Ιχθύ και Ιχθύ/Δίδυμου ή Ιχθύ/Παρθένου είναι εξαιρετική.

Στις 8 Μαρτίου ο Ερμής σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί εκρηκτικό πάθος ανάμεσα σε Διδύμους και Παρθένους με Σκορπιούς και Αιγόκερους, αν έχετε μια τέτοια σχέση στο μυαλό σας να η ευκαιρία του πρώτου ραντεβού.

Στις 9 Μαρτίου ο Ήλιος σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει κοντά δύο πολύ δυνατά ζευγάρια, αυτό των Ιχθύων/Αιγόκερου και αυτό του Λέοντα με τον Σκορπιό. Περίεργοι συνδυασμοί, αλλά πολύ ερωτικοί.

Στις 10 Μαρτίου ο Άρης κάνει είσοδο στον Ταύρο και ανάβει το πάθος κυρίως ανάμεσα σε Κριούς και Ταύρους, αλλά γενικά ευνοεί την σύνδεση ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) με ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Παραδοσιακά αυτός ο συνδυασμός Φωτιάς – Γης δεν θεωρείται ιδανικός, αλλά αυτό είναι παρωχημένη άποψη.

Μεγάλη προσοχή στις 11 Μαρτίου για κάποια ζώδια – ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει αναταραχή και πολύ μεγάλη ένταση σε Διδύμους, Ιχθείς και Παρθένους που σχετίζονται με Τοξότες ή Αιγόκερους σε οποιονδήποτε συνδυασμό.  

Στις 13 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και ανοίγει ένα μεγάλο πλήθος από ευκαιρίες. Τα ζώδια ης Γης και του Αέρα που έχουν τον Ερμή ως κυβερνήτη κάποιου δεκαημέρου τους έλκονται από τα ζώδια της Φωτιάς και αρχίζει ένα τεράστιο πανηγύρι!

Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει έξαρση, νεύρα, έως και χωρισμό σε ζευγάρια από τους συνδυασμούς Λέων/Αιγόκερως και Τοξότης/Ιχθείς.

Στις 18 Μαρτίου ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ευνοεί όλο το ζωδιακό αλλά κατά κύριο λόγο δίνει την έγκρισή του για ζευγάρια με τους συνδυασμούς Δίδυμοι/Ζυγός, Παρθένος/Ταύρος και σε όλα τα ζώδια της Γης και του Αέρα με αυτά της Φωτιάς, Κριούς, Τοξότες και Λέοντες.

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και όλα τα ζώδια της Φωτιάς παίρνουν… φωτιά! Γίνονται πολύ ερωτικά και έλκονται μεταξύ τους, έτσι κι αλλιώς τα ζώδια του κάθε στοιχείου τα πάνε τέλεια με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ίδιου στοιχείου.

Στις 24 του μήνα ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και Αντίθεση με τον ανάδρομο Δία δυσκολεύει όλο το ζωδιακό πάρα πολύ, οπότε βάλτε ένα κόκκινο σημάδι όποια κι αν είναι η δυναμική αστρολογικά στη σχέση σας.

Στις 25 Μαρτίου ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη λέει ένα μεγάλο ναι σε ένωση Ζυγού/Λέοντα, που έτσι κι αλλιώς είναι από τις πολύ επιτυχημένες του ζωδιακού χορού. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Μαρτίου 2018

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Μαρτίου 2018

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Μαρτίου 2018

01.03.2018 h.04: 42: Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας Πολύ καλή έναρξη του ανοιξιάτικου φλερτ για όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως ευκαιρίες – και ειδικά μέσα...

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

01.12.2017 h.09:13: Αφροδίτη Είσοδος στον Τοξότη Η Αγάπη γίνεται υπόθεση μεταξύ φίλων, εύκολα μετατρέπεται μια φιλική σχέση σε ερωτική. Οι...

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

03.11.2017 h.01:02: Ερμής Όψη χιαστί Ουρανός Τα ζευγάρια από τα ζώδια του Διδύμου ή του Παρθένου με τον Υδροχόο και του Σκορπιού με τον Κριό...

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

02.09.2017 h.12:13: Άρης Τρίγωνο Ουρανός Η τέλεια επιρροή για να τα βρουν με πολύ συναίσθημα οι Κριοί με τον Υδροχόο. 03.09.2017 h.09:37: Ερμής Σύνοδος...

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

04.08.2017 h.18:48: Δίας Τετράγωνο Πλούτων Είστε Τοξότες ερωτευμένοι με Σκορπιούς ή Ζυγοί ερωτευμένοι με Αιγόκερους; Αν ναι. γύρω στις 4 του μήνα...

Αγάπες και χωρισμοί Ιουλίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Ιουλίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Ιουλίου 2017

04.07.2017 h.18:48: Δίας Τετράγωνο Πλούτων - Δύσκολος συνδυασμός που φέρνει ένταση στα ζευγάρια Ζυγός/Αιγόκερως και Τοξότης/Σκορπιός, που θα...