Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017
<p class="Standard">Κριός

Στην τελευταία πλήρη ημέρα σε απευθείας κίνηση στον Κριό η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει έρθει σε πλήρη ακινησία. Ενεργοποίηση ανάδρομης αύριο αυτό θα ανοίξει τις πόρτες στο παρελθόν και μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό θα φέρει επίσης μια ώθηση στην ρομαντική νοσταλγία, κάτι που πρόκειται να τεθεί ως θεραπευτικό βάλσαμο για το τι υπήρξε σε μια αγχωτική εβδομάδα.

Ταύρος

Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου φέρνουν ήδη την αίσθηση από κάποιες στρεσογόνες συνθήκες χαλάρωσης είναι πίσω. Μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας εξακολουθεί να είναι μια απόδραση από την πραγματικότητα της ζωής και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι για σας αγκαλιάζει.

Δίδυμοι

Στην τελευταία πλήρη ημέρα της στην άμεση κίνηση η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης ζητά να μείνετε σε αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη δεν μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός και οι πόρτες δεν έχουν ανοίξει ακόμη για το παρελθόν και δεύτερες ευκαιρίες, έτσι ώστε η διαμονή σε αυτή τη στιγμή είναι η μόνη επιλογή. Ευτυχώς όταν υπάρχουν τυχαίες στιγμές είναι πιο πιθανό, να είστε σε θέση να εμπιστεύεστε μόνο ό τι σας λέει η καρδιά σας.

Καρκίνος

Τα κοινωνικά και αναπάντεχα σεληνιακά vibes φέρνουν την τέλεια ευκαιρία να ακούσετε και να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε το χρόνο ή το θάρρος να λάβετε τα άλματα της πίστης αυτό είναι ενθαρρυντικό. Σε μια εβδομάδα από σήμερα δεν θα έχετε μόνο το θάρρος, αλλά οι πόρτες θα ανοίξουν στους πιο αναπάντεχους μήνες του 2017.

Λέων

Στην τελευταία πλήρη ημέρα της στην άμεση κίνηση σε ένα περιπετειώδη μέρος του γραφήματος της Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης είναι να σας ενθαρρύνει να μείνετε στη στιγμή. Αυτή δεν κινείται προς τα εμπρός, αλλά οι πόρτες δεν θα ανοίξουν στο παρελθόν και σε μια δεύτερη ευκαιρία μέχρι αύριο.

Παρθένος

Καθώς ξοδεύει την τελευταία πλήρη ημέρα της στην άμεση κίνηση σε ένα παθιασμένο μέρος του γραφήματος σας η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει έρθει σε αδιέξοδο, καθιστώντας τα ρομαντικά πάθη σας να αισθανθούν πολύ πιο ισχυρό. Για μόλις επτά ημέρες στον Άρη, οι πόρτες προετοιμάζονται να ανοίξουν στο παρελθόν και μια δεύτερη ευκαιρία, ξέρετε ότι έχετε την υποστήριξη για να αγωνιστείτε για ότι θέλετε.

Ζυγός

Είτε μόνο, ή σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεων οι επόμενες ημέρες αντιπροσωπεύουν μια σημαντική καμπή. Ό, τι χρειάζεστε για το μέτωπο της σχέσης υπάρχουν δυνάμεις εκεί για να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε.

Σκορπιός

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις πιο σημαντικές σχέσεις για τους μήνες του 2017 εναρκτήριο λάκτισμα, η Σελήνη έχει προκαλέσει ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις σε θέματα σχέσεων. Είσαι μόλις επτά ημέρες μακριά από την ευκαιρία να αρχίσετε αγωνίζεστε για ότι θέλετε από τις σχέσεις σας, με την ευκαιρία σήμερα να φτάσετε στην καρδιά του τι είναι αυτό.

Τοξότης

Υπάρχει μια νέα αίσθηση του επείγοντος για τα ρομαντικά, αλλά την ίδια στιγμή μια σταγόνα στον επείγοντα χαρακτήρα. Αν αυτό ακούγεται αντιφατικό δεν είναι, με τον Άρη τροφοδοτώντας μια αίσθηση του επείγοντος και της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης επιβράδυνση και τη λήψη του χρόνου της.

Αιγόκερως

Υπάρχει κάτι σχετικά με τα σημερινά ρομαντικά σεληνιακά vibes που δείχνει ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία να πάρετε μια φορά το μήνα για να αξιοποιήσει το πνεύμα του ρομαντισμού. Είναι μια αίσθηση ρομαντική εμπιστοσύνη ότι η καρδιά σας έχει πάρει επάνω.

Υδροχόος

Μια σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της σχέσης σας κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης και του Άρη τις πρώτες εβδομάδες στον τομέα της επικοινωνίας σας έχει προκαλέσει την ανάγκη να συνδεθείτε και να διασφαλίσετε ότι οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές και ότι δεν μπορεί να πάει πίσω ακόμη και αν ήθελε. Προς το παρόν αυτό είναι περισσότερο για την ώθηση μέσω των παλαιών φραγμών επικοινωνίας, θα έχετε σύντομα πρόσβαση σε ότι βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

Ιχθύς

Μόλις 10 ημέρες έξω από την Πανσέληνο στον τομέα της σχέσης σας, είναι το φεγγάρι που φέρνει μια ευκαιρία σε συναισθηματικές αντιδράσεις και φωνή στις σχέσεις σας. Ενώ θα υπάρχει έλλειψη υποστήριξης επικοινωνίας κατά τη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι είναι η Σελήνη θα πιέζει τα κουμπιά, θα υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να διασφαλιστεί ότι οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές μπροστά από το χρόνο.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Κριός Καθώς γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σήμερα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει μια σπάνια ευκαιρία. Οι πόρτες δεν μένουν...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-2-2017

Κριός Ακόμα κι αν οι δυνάμεις της σχέσης είναι υπό πίεση, είναι αδύνατο να μην δείτε τα πλεονεκτήματα. Είτε μόνοι, σε μια σχέση είτε...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά στα 12 χρόνια τυχερός ο Δίας κρατά τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν για μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Είναι να...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Κριός Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εντάσεις στη σχέση σας αυξάνονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι κακό πράγμα. Με τις πόρτες...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Κριός: Μόλις επτά ημέρες πριν οπισθοδρομήσετε στο τομέα της σχέσης σας, όπου θα ανοίξετε την πόρτα στο παρελθόν για να δώσετε μια δεύτερη...