Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017
<p>Κριός

Καθώς ξεκινάει σήμερα το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέξεις πώς να κατανέμεις μέσα στην ημέρα τον χρόνο σου για να απολαύσεις και τον έρωτα, αφού ο Πλούτωνας θα σου φέρει ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο. Χαλάρωσε, αλλά ετοιμάσου κιόλας, θα χρειαστείς συμπαράσταση.

Ταύρος

Η Σελήνη σε τέλεια σχέση με τον Ερμή και τον Ήλιο από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να επικοινωνήσεις με πολύ σωστό τρόπο τα συναισθήματά σου. Έχεις προτάσεις να κάνεις, προτάσεις που ο άνθρωπος που αγαπάς δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ένα όμορφο βράδυ σε περιμένει.

Δίδυμοι

Η όμορφη όψη του Ερμή με την Σελήνη από τον 12ο Οίκο σου θα σου ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα που αφορούν την σχέση σου και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο θα λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Έχεις αυξημένη διαίσθηση και αυτό είναι γερό χαρτί και για μια υπάρχουσα σχέση και για ένα φλερτ.

Καρκίνος

Οι θετικές ενέργειες που έρχονται μέσω της Σελήνης από τον Ερμή και τον Ήλιο έχουν αυξήσει σήμερα την δημιουργικότητά σου και σε βγάζουν από παγίδες συναισθηματικού χαρακτήρα. Μπορείς να δεις με καθαρότητα και αισιοδοξία το ερωτικό παιχνίδι, τέλεια επιρροή για να χαλαρώσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Λέων

Η πανέμορφη σχέση της Σελήνης από τον 12ο Οίκο σου με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο θα σου χαρίσει ένα πολύ συναισθηματικό πλαίσιο σήμερα. Μπορείς να συγχωρήσεις λάθη, να αφεθείς στην δύναμη των συναισθημάτων σου, να χαρείς με γενναιοδωρία απλές και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν.

Παρθένος

Η πανέμορφη σχέση ανάμεσα στον Ερμή και την Σελήνη θα σου κάνει δώρο μια εξαιρετικά θετική ημέρα στον ερωτικό τομέα. Πιθανόν να πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου, αν δεν έχεις σχέση, και να δεις ποιο άτομο από τον ευρύτερο κύκλο σου θα σου δώσει σημάδια ότι σε θέλει.

Ζυγός

Από σήμερα αρχίζει ένα δίλλημα να διαφαίνεται. Η Αφροδίτη από τον χώρο των σχέσεων, τον Κριό, αντιτίθεται μέσω τετραγώνου στον Πλούτωνα από τον 4ο Οίκο σου, τον Αιγόκερω. Οικογένεια και έρωτας έρχονται σε αντίθεση, θα πρέπει να κινηθείς σοφά για να έχεις αυτά που χρειάζεσαι χωρίς να πληγώσεις κανέναν.

Σκορπιός

Η σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα από τον 3ο Οίκο σου και την Αφροδίτη από τον 8ο, σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης ψυχικής διαμάχης, ζήλιας, δύσκολης λίμπιντο και πολλαπλών επιλογών που θα σε προβληματίσουν. Απομόνωσε τους «φίλους» και μην δίνεις σημασία σεε λόγια, θα σε βλάψουν.

Τοξότης

Το εξάγωνο του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα σου επιτρέψει σήμερα να νιώσεις ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σου. Μπορεί να μην είναι ιδανικά τα πράγματα, γιατί δεν έχεις πολύ χρόνο, ενώ σε πιέζει και η καθημερινότητα, αλλά θα βρεις τρόπο να ξεκλέψεις στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αιγόκερως

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τον 4ο Οίκο σου θα φέρει σύννεφα στον οικογενειακό τομέα, σύννεφα που θα επηρεάσουν και τον έρωτα. Θέλεις να απαγκιστρωθείς από όλους και από όλα και επειδή δεν γίνεται σε πιάνουν παράπονα και νεύρα. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

Υδροχόος

Η μάλλον δύσκολη ενέργεια που κομίζει ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις απόλυτη ανασφάλεια, καθώς άνθρωποι από τον ευρύτερο κύκλο σου θα έχουν γνώμη για τις σχέσεις σου και θα ζήσεις για λίγο καιρό μια αίσθηση αδιακρισίας από τους γύρω σου. Προφυλάξου.

Ιχθείς

Η σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Ταύρο ανοίγει δυνατότητες για νέα πεδία αγάπης μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο σε συνδέουν τρυφεροί και ερωτικοί δεσμοί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...