Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017
<p class="Standard">Κριός

Καθώς γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σήμερα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει μια σπάνια ευκαιρία. Οι πόρτες δεν μένουν ανοιχτές μόνο για το παρελθόν και για μια δεύτερη ευκαιρία σήμερα, αλλά για ένα μήνα, νοσταλγικά ταξίδια μνήμης της αγάπης. Αυτό έρχεται ακριβώς όπως την υποστήριξη για οποιαδήποτε εντάσεις.

Ταύρος

Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος σε ένα νοσταλγικό μέρος του χάρτη σας, λαμβάνοντας μια ήδη ισχυρή αίσθηση της ρομαντικής νοσταλγίας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι πόρτες που ανοίγουν σε περιοχές της αγάπης, δεν τις έχετε δει σε οκτώ χρόνια.

Δίδυμοι

Μετά από ένα μήνα σε ένα κοινωνικό μέρος του διαγράμματος, θα έπρεπε να είχατε προχωρήσει όπως η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος εδώ σήμερα. Αυτό παίρνει αυτά τα μοιραία και τυχαία κεφάλαια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να εργάζεται για να σας βάλει στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, αυτή τη φορά να επανασυνδεθείτε με τα φαντάσματα από το παρελθόν.

Καρκίνος

Οι πιθανότητες είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της οπισθοδρόμησης στην αγάπης δεν θα έχει άμεσες συνέπειες, εκτός από το να σπάσει τον ασφυκτικό κλοιό του ότι έχει μια πολυσύχναστη και αγχωτική εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό έχει οριστεί να έχουν μεγάλες συνέπειες κάτω από τη διαδρομή. Για τώρα να δώσετε προσοχή σε αυτό το skip στην καρδιά σας, για να ξέρετε τι έρχεται, ακόμη και αν δεν το κάνετε.

Λέων

Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος σε περιπετειώδη μέρος του γραφήματος σας σήμερα, ανοίγοντας τις πόρτες στο παρελθόν και μια δεύτερη ευκαιρία. Και η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Με ένα μείγμα από ρομαντισμό, πάθος και περιπέτεια εξακολουθεί να είναι ισχυρό.

Παρθένος

Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος σε μια παθιασμένη αλλαγή του γραφήματος σας. Αυτό όχι μόνο ανοίγει τις πόρτες στο παρελθόν, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ή να προσθέσετε μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας για τα ρομαντικά πάθη σας.

Ζυγός

Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της σχέσης σας, ανοίγοντας τις πόρτες με το παρελθόν, δεύτερες ευκαιρίες, μια ευκαιρία για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Όποιο και αν είναι το λεωφορείο έχει ήδη φύγει, κάνει μια στροφή U και επιστρέφει. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για μια δεύτερη ευκαιρία.

Σκορπιός

Στις τελευταίες ώρες της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας, να δώσετε προσοχή σε ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μαζί τους, εκτός από να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση του τι χρειάζεστε από τις σχέσεις σας. Είναι μια ευκαιρία για να δώσει στην καρδιά σας μια φωνή.

Τοξότης

Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια οι θεοί της αγάπης παρέδωσαν το πιο ιδιαίτερο δώρο, μια ευκαιρία, δεύτερες ευκαιρίες και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Ανάδρομος στο ρομαντικό τομέα σας σήμερα η Αφροδίτη φέρνει όχι μόνο μια ευκαιρία για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, αλλά μια δέσμευση ότι θα είναι εδώ για να μείνει.

Αιγόκερως

Κρατήστε, αγκαλιάστε και αξιοποιήστε στο έπακρο τα σημερινά ρομαντικά σεληνιακά vibes. Λίγες μέρες πριν από την Αφροδίτη, θα πρέπει να οφείλεται στην επιστροφή στο ρομαντικό τομέα σας. Ωστόσο, αντί για λύπη, τα σημερινά ρομαντικά σεληνιακά vibes φέρνουν μια αναμονή. Γιατί, ενώ η Αφροδίτη δεν μπορεί να το κάνει ακόμα, μια αντικατάσταση είναι πλέον μόλις λίγες μέρες μακριά.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι σήμερα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της επικοινωνίας σας. Η Αφροδίτη θα έχει πάντα ένα έννομο συμφέρον στην παροχή φωνής στις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Ένα μήνα μετά την Αφροδίτη που φεύγει από τους Ιχθείς έχει μια αλλαγή του μυαλού, με την οπισθοδρομική σειρά σήμερα βλέποντας τον πλανήτη της αγάπης να κάνει μια στροφή U και το κεφάλι πίσω για μια σπάνια διπλή επίσκεψη βουτιάς. Αν και θα χρειαστεί άλλο μήνα η Αφροδίτη για τα βήματά της.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-11-2017

Κριός Μπορείτε πράγματι σήμερα να έχετε μία πιο ήπια προσέγγιση επάνω στα πράγματα, αν δώσετε και στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Κριός Η ημέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσετε με σαφήνεια τι είναι αυτό που νοιώθετε ότι σας περιορίζει, στη σχέση σας με ένα...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Κριός Στην τελευταία πλήρη ημέρα σε απευθείας κίνηση στον Κριό η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει έρθει σε πλήρη ακινησία....

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Κριός Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εντάσεις στη σχέση σας αυξάνονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι κακό πράγμα. Με τις πόρτες...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-1-2017

Κριός Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον Κριό η Αφροδίτη την επόμενη εβδομάδα, ο πλανήτης της αγάπης ετοιμάζεται να κλείσει παλιές πόρτες....