Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-3-2017
<p>Κριός

Η πολύ θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιό σου και τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις με σοβαρό τρόπο τις σχέσεις σου αλλά και να εξασφαλίσεις ότι και τα άτομα που είναι κοντά σου σε βλέπουν σοβαρά. Εξαιρετική η ημέρα για να δεις την προοπτική ακόμα κι ενός γάμου.

Ταύρος

Καθώς ο Κρόνος στον καρμικό σου Τοξότη ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Άρη από τον 12ο Οίκο συ είναι ιδανική ημέρα για να θέσεις όρους στις σχέσεις σου και στον έρωτα. Μόνον που δεν πρέπει να πάρεις και καμιά μεζούρα και να αρχίσεις να ράβεις στενά κοστούμια, θέλει λίγη διαλλακτικότητα το θέμα.

Δίδυμοι

Η δράση του Ερμή μαζί με το εξάγωνο που έχει η Σελήνη από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σου χαρίσουν μία πολύ ερωτική ημέρα. Μπορείς να φλερτάρεις και να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι «κατέχεις» την τέχνη. Από την άλλη δεν αποκλείεται καθόλου μια τρυφερή επανασύνδεση.

Καρκίνος

Η Σελήνη μέσω του εξαγώνου που έχει από τους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό σου επιτρέπει να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου. Έχεις γλύκα, τρυφερότητα, ξέρεις τι θέλεις, όλα θα σου είναι σήμερα εύκολα στον έρωτα.

Λέων

Η πανέμορφη σχέση του Άρη από τον φιλικό σου Κριό με τον Κρόνο από τον επίσης φιλικό σου Τοξότη δίνει σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς, άρα και σε εσένα, κύρος και δυναμισμό στον έρωτα. Αν κάποιος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έδειχνε για καιρό απροσπέλαστος, σήμερα δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Παρθένος

Η εξαιρετική σχέση του Κρόνου ο οποίος σχετίζεται με όλα τα ζώδια της Γης, άρα και με την Παρθένο, με τον Άρη από τον καρμικό σου Κριό δίνει μια γενναία δόση ταχύτητας στις εξελίξεις που αφορούν τον ερωτικό σου τομέα. Μπορεί το ταίρι σου να δεχτεί από εσένα σήμερα προτάσεις για πολύ σοβαρή δέσμευση.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όμορφη σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τους φιλικούς σου Διδύμους σου επιτρέπει να έχεις τρυφερότητα, όμορφες εξελίξεις και θετικό κλίμα μέσα στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να σου λείψει το πολύ πάθος – θα το αντικαταστήσει η μεγάλη τρυφερότητα και αφοσίωση.

Σκορπιός

Παρά το γεγονός ότι Πλούτωνας εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, το όμορφο ραντεβού που έχει η Σελήνη μαζί της θα σου κάνει δώρο μια μέρα πάθους και ομορφιάς. Έχεις πολλά να πεις με ανθρώπους από το παρελθόν σου ενδεχομένως.

Τοξότης

Ο Κρόνος από το ζώδιό σου σε σχέση τριγώνου με τον Άρη από τον Κριό θα σε κάνει σήμερα να βρίσκεις κατευθείαν και με ευκολία τον ερωτικό σου στόχο. Έχεις ωριμάσει και αυτό φαίνεται και σου κάνει καλό, οι άνθρωποι που σε αγαπούν ξέρουν ότι μπορούν να στηρίζονται επάνω σου.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από. Τον 12ο Οίκο σου, τον Τοξότη, σε σχέση τριγώνου με τον Άρη από τον Κριό σε κάνει να θέλεις γρηγοράδα στις ερωτικές αποφάσεις. Δεν έχεις καθόλου χρόνο για χάσιμο. Αν ο άνθρωπος που αγαπάς κάνει άσκοπους κύκλους θα τον επαναφέρεις στην τάξη, δηλαδή στο τώρα τρέχουμε!

Υδροχόος

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον 3ο Οίκο σου και τον Κριό με την Σελήνη αγκαλιά από τους φιλικούς σου Διδύμους μιλάει για φλερτ, επαναπροσέγγιση παλιών συντρόφων, είτε εκ μέρους σου είτε από δική τους θέληση, αλλά φέρνει και απρόσμενες συγκινητικές στιγμές σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

Ιχθείς

Η Σελήνη από τον 4ο Οίκο σου, τους Διδύμους, με πολύ καλή προσέγγιση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον 2ο Οίκο σου και τον Κριό θα σου δώσει σήμερα μια πολύ τρυφερή ερωτική ατμόσφαιρα. Έχεις διάθεση να συγχωρήσεις το ταίρι σου για μικρά – ή και μεγάλα – λάθη, με σκοπό την μεταξύ σας επικοινωνία σε ένα βαθύτερο επίπεδο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...