Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017
<p>Κριός

Η δυναμική της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε κάνει να δεις όλη την εικόνα των σχέσεών σου. Είναι γενικά περίοδος αποφάσεων και μπορεί το ταίρι σου ή γενικά οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι να ξαφνιαστούν από το πόσο γρήγορα παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου ή αλλάζεις την στάση σου απέναντί τους.

Ταύρος

Θα σε προβληματίσει σήμερα η σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Κριό που είναι σε αντίθεση με τον επίσης ανάδρομο Δία από τον καρμικό σου Ζυγό. Θέλεις κάτι εντελώς νέο, αλλιώτικο και παθιασμένο στις σχέσεις σου, δεν συμβιβάζεσαι, δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση μόνο και μόνο γιατί έτσι πρέπει.

Δίδυμοι

Μέχρι το πρωί η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ευνοεί και μπορείς να φλερτάρεις με την καρδιά σου. Από το μεσημέρι όμως και μετά που περνάει στον Καρκίνο και στον Οίκο των μόνιμων σχέσεων θα έχεις μια διάθεση για τρυφερότητα και αποκλειστικότητα, έχεις κι εσύ ανάγκες, ο έρωτας για κανέναν δεν είναι μόνον παιχνίδι, παραδέξου το.

Καρκίνος

Καθώς από το μεσημέρι και μετά θα σε επισκεφθεί για ένα διήμερο η Σελήνη η καρδιά σου γεμίζει τρυφερότητα. Έχεις την δυνατότητα να είσαι πολύ γοητευτικός/η, αρκεί βέβαια να κάνεις και χρήση αυτής της γοητείας, γιατί συνήθως αυτό το κομμάτι, το να κουνήσεις που λέμε λίγο το δαχτυλάκι σου, τείνεις να το ξεχνάς.

Λέων

Η δυναμική της Σελήνης στον 12ο Οίκο σου τον Καρκίνο, επιτείνει την σύνοδο Ήλιου/Ερμή/Ποσειδώνα στους Ιχθείς και σου χαρίζει ακραία ρομαντικά συναισθήματα. Είναι η τέλεια ημέρα για να πείσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς ότι μόνον μαζί σου θα νιώθει καλά!

Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι θα έχεις κάπως αντιφατικές ψυχολογικές επιρροές, ενώ από εκεί και μετά ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα στις σχέσεις σου. Το βράδυ σου μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό και αισθησιακό αν το θελήσεις, καθώς έχεις και γοητεία και διάθεση να αφιερωθείς στον έρωτα.

Ζυγός

Η δυναμική της Αφροδίτης τροφοδοτεί την μεγάλη δεξαμενή των συναισθημάτων όλη αυτήν την περίοδο. Πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους τι θέλεις, οι άλλοι περιμένουν από εσένα μια σίγουρη κίνηση αγάπης – ή μη αποδοχής – για να ξέρουν τι θα κάνουν. Μην αφήνεσαι άλλο στην ροή των πραγμάτων, κάνε κάτι.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα θα σου θυμίσει σήμερα και όλο αυτό το διάστημα ότι ο έρωτας για σένα είναι στην πραγματικότητα η ουσία της ίδιας σου της ζωής. Δεν μπορείς άλλο να παριστάνεις ότι όλα είναι καλά, γιατί δεν είναι. Θέλει αλήθεια η αγάπη για να σε λυτρώσει.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον επίσης ανάδρομο Δία σου δίνει την δυνατότητα να δεις καθαρά όλο το πεδίο των σχέσεών σου. Έχει έρθει η στιγμή να παραδεχτείς και τις ανάγκες σου και τα λάθη σου και να μιλήσεις με το ταίρι σου με ειλικρίνεια, δεν γίνεται να κρύβεις πράγματα κάτω από το χαλί.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου εξακολουθεί να θέλει να ανατρέψει όλη σου την βεβαιότητα και να σε πάει σε μεγαλύτερη σφαίρα κατανόησης και στα ερωτικά σου. Η δύσκολη σχέση του με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι η ευκαιρία σου να δεις την αλήθεια των σχέσεων και να πάρεις ακόμα και δύσκολες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις.

Υδροχόος

Η σχέση συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό, την ίδια στιγμή που είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει όλο αυτό το διάστημα μια αίσθηση ότι για καιρό ξέχασες τις δικές σου ανάγκες στον έρωτα. Είναι ώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε πρώτο πλάνο, κάτι που θα σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις επιτέλους την αγάπη που σου αξίζει.

Ιχθείς

Η όμορφη σύνοδος Ήλιου/Ερμή/Ποσειδώνα σου δίνει σήμερα, μαζί με την Σελήνη στον Καρκίνο, τα όπλα για να πολεμήσεις μια εσωτερική μελαγχολία. Έχεις ανάγκη από παιχνιδίσματα και τρυφερότητα, αλλά περιμένεις από τους άλλους να το καταλάβουν, δεν ανοίγεσαι. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Κριός Καθώς η πολύ δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Κριός Η ημέρα είναι πολύ θετική, θεαματική θα λέγαμε, για τον έρωτα. Οι καλές ενέργειες του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την σύνοδο Ερμή/ανάδρομης Αφροδίτης απογειώνει τον έρωτα για σένα. Έχεις όλα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...