Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2017
<p>Κριός

Είναι μια παράξενη εποχή για το θέμα μιας επανασύνδεσης. Ενώ το θέλεις με όλη σου την καρδιά, ενώ μπορεί να το θέλει και το ταίρι σου, κάτι σας σταματάει. Υπάρχουν ζητήματα που σας πονάνε και έχει έρθει η ώρα να τα δείτε με ειλικρίνεια, πριν κάνετε το βήμα να είστε μαζί ξανά.

Ταύρος

Υπάρχει μια διάχυτη νοσταλγία και μια γενική εμμονή σε θέματα που έχουν να κάνουν όχι μόνον με μια άμεση σχέση που τέλειωσε, αλλά με όλες σου τις σχέσεις, όλη σου την ερωτική ζωή. Είναι μια περίοδος που η ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις γενική επισκόπηση και μετά με ωριμότητα να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι

Καθώς από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και στον 2ο γενικό σου Οίκο των μόνιμων σχέσεων θα έχεις οπωσδήποτε την τάση να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις με ένα ταίρι που ακόμα είναι στην καρδιά σου. Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να έχεις επιτυχία σε μια τέτοια συνάντηση σήμερα.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Σελήνης σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει τα ψυχολογικά όπλα που χρειάζονται για να πείσεις έναν άνθρωπο να μην βγει από την ζωή σου. Έχεις αυξημένη γοητεία και διαίσθηση και αυτό είναι καλό. Άσε όμως πίσω την μεγάλη ένταση, δες λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, χωρίς να θεωρείς ότι από ένα ραντεβού κρίνεται όλη σου η ζωή.

Λέων

Η πολύπλοκη και βαθιά συναισθηματική πλανητική επιρροή από τους ανάδρομους Δία και Αφροδίτη και η εξαιρετική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή δίνουν και σήμερα μια διάθεση κατάλληλη για επανασύνδεση με κάποιο άτομο που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Δώσε προτεραιότητα στο τι πραγματικά θέλεις, μην βρεθείς με κάποιο άτομο μόνον και μόνον για να θρέψεις τον εγωισμό σου.

Παρθένος

Αν και μέχρι το μεσημέρι η δύσκολη σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε προβληματίσει, από το απόγευμα και μετά λύνονται οι κόμποι στην ψυχή σου αλλά κινείται και θετικά το πλανητικό ρολόι για να σημάνει την ώρα μιας επανασύνδεσης. Την συνταγή ουσιαστικά την ξέρεις: ειλικρίνεια και παραδοχή ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άνθρωπό σου και όλα τα μάγια θα λυθούν.

Ζυγός

Η δύσκολη αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιό σου μεγεθύνει όλα σου τα παράπονα και όλη σου την ανάγκη για δικαίωση. Θα είναι μια βαθιά συναισθηματική ημέρα που μπορεί να σε φέρει στα όριά σου. Αν θέλεις να βρεθείς όμως με κάποιο άτομο που σε νοιάζει ακόμα πρέπει να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου.

Σκορπιός

Το πέρασμα της Σελήνης από το μεσημέρι και μετά στον φιλικό σου Καρκίνο θα απαλύνει την δύσκολη επιρροή από το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα. Θα νιώσεις την καρδιά σου να ελαφραίνει και θα μπορείς να δεις πολύ πιο καθαρά αν όντως χρειάζεσαι μια επανασύνδεση.

Τοξότης

Η αντίθεση του ανάδρομου Δία με την ανάδρομη Αφροδίτη μιλάει την γλώσσα της αλήθειας και το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ. Θες μια επανασύνδεση; Μην κρύβεσαι σε εγωιστικούς τοίχους. Από την άλλη μεριά αν θες να προχωρήσεις παρακάτω μην υποχωρείς απλά και μόνον από οίκτο για κάποιον πρώην σύντροφο, δεν θα αντέξεις για πολύ.

Αιγόκερως

Η σχέση τετραγώνου του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη ενώ κάνει επιτακτική την επίλυση ερωτικών θεμάτων, σου δίνει τόσο μεγάλη ένταση που δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις. Είναι κάπως διαστρεβλωμένο το φίλτρο της οπτικής σου, μην πάρεις τελειωτικές αποφάσεις σήμερα.  

Υδροχόος

Η εξαιρετικά δυναμική σχέση συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό σε κάνει να έχεις σχεδόν βίαια συναισθήματα. Μπορεί να θέλεις να γυρίσεις να γυρίσεις σε μια προηγούμενη σχέση σου αλλά υπάρχει τόση δόση μνησικακίας και τάσης για εκδίκησης που πρέπει να προσέξεις πολύ.

Ιχθείς

Ο Ερμής, ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος σε συμμαχία στο ζώδιό σου και η γλυκιά Σελήνη στον φιλικό σου Καρκίνο σου δίνουν τόση τρυφερότητα που μάλλον δεν θα κρατηθείς από το να κάνεις εσύ μια πρώτη κίνηση επανασύνδεσης. Όμως πρέπει να φροντίσεις να έχεις αντοχές και κόκκινες γραμμές, δεν πρέπει να γίνεις θύμα των συναισθημάτων σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Κριός Μια κακή σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ στον 8ο Οίκο σου στον Σκορπιό δεν επιτρέπει σήμερα πολλές ιδέες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Είναι μια μάλλον δύσκολη ημέρα για το μεγάλο εγχείρημα μιας επανασύνδεσης, η Σελήνη στον Καρκίνο διακόπτει σχέσεις με τον ανάδρομο Δία,...