Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017
<p>Κριός

Θα ήταν καλύτερο σήμερα να μην κάνεις κάποια κίνηση για συνάντηση με πρώην σύντροφο, μιας και υπάρχει μια μάλλον αρνητική ενέργεια. Γενικά άνθρωποι που δεν τους πέφτει λόγος θα εκφράσουν άποψη για τις σχέσεις σου. Απέκοψε αυτές τις παρεμβολές και μετά δες τις θα κάνεις με μια σχέση που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Η διάθεση της ανάδρομης Αφροδίτης σε παράξενη και δύσκολη σχέση με την Σελήνη θα σου φέρει κακά μαντάτα για μια πρώην σχέση σου, με αποκαλύψεις που θα σε ταράξουν. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Η πολύ γλυκιά διάθεση του Ερμή από την μία σε φέρνει σε κατάσταση νοσταλγίας, η Σελήνη από τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων όμως έχει αντιφατική διάθεση, ειδικά για μια επανασύνδεση. Δες με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου πριν κάνεις μια οποιαδήποτε κίνηση.

Καρκίνος

Η σχέση τριγώνου της Σελήνης με τον Ερμή, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο σου δίνει τρομερή διαίσθηση που βοηθάει μια επανασύνδεση, την ίδια στιγμή όμως προκύπτουν προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο που θα απαιτήσουν την προσοχή σου και ίσως δεν σου επιτρέψουν μια συνάντηση ερωτικού περιεχομένου.

Λέων

Η εξαιρετική επενέργεια του συναισθηματικού Ήλιου από τον καρμικό χώρο των Ιχθύων θα σου δώσει τα όπλα που χρειάζεσαι για να καταφέρεις μια επανένωση. Έχεις βαθιά συναισθήματα και αν αυτό το επικοινωνήσεις σωστά όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για μια σχέση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Στους πολικούς σου Ιχθείς ο Ήλιος συμμαχεί με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή και σε κάνει να αισθάνεσαι παντοδυναμία. Πράγματι αν αυτό που θέλεις είναι μια γνώριμη αγκαλιά ο ουράνιος θόλος δεν θα σου κόψει το δρόμο, κάθε άλλο. Δες με ποιον τρόπο θα ξεκλέψεις χρόνο για ένα σημαντικό ραντεβού με το πρώην ταίρι σου.

Ζυγός

Μια δύσκολη σχέση ανάμεσα στην Σελήνη από τον Καρκίνο και την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό που είναι για σένα ο χώρος των σχέσεων σου δημιουργεί εσωτερική ταραχή και οπωσδήποτε δεν ξέρεις ξεκάθαρα αν θες να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς.

Σκορπιός

Η εξαιρετική δράση της Λίλιθ στο ζώδιό σου θα σε κάνει να έχεις αυξημένο ερωτισμό, ενώ ο Πλούτωνας ξεκινάει από σήμερα μια όμορφη σχέση με τον Ήλιο που γενικά θα ευνοήσει τον ερωτικό τομέα, άρα και μια επανασύνδεση αν αυτό είναι που έχεις ανάγκη.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε δύσκολη διάθεση και αντιφατικές όψεις σε κάνει να έχεις παράξενες επιδράσεις στον ερωτικό τομέα. Το ζήτημα μιας επανασύνδεσης περνάει από την διάθεσή σου να αλλάξεις πράγματα που ξέρεις ότι βλάπτουν πάγια τις σχέσεις σου. Μην δίνεις τόσο βάρος σε ένα και μόνο ραντεβού, δες συνολικά πώς θα βελτιωθεί το κλίμα με το πρώην ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή διάθεση του Κρόνου, που έχει γενικά εξαιρετικές όψεις, σου χαρίζει σήμερα και γενικά όλον αυτόν τον καιρό μια σημαντική βοήθεια στον ερωτικό τομέα. Έχεις την ευκαιρία να δικαιωθείς στα μάτια ενός πρώην συντρόφου σου και να αποδείξεις πόσο σωστή στάση έχεις κρατήσει.

Υδροχόος

Ο παράξενος Ουρανός με τις αντιφατικές του όψεις θα σου δώσει πολλές προκλήσεις και γενικά, και ειδικά στον έρωτα και ακόμα ειδικότερα στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Θα πρέπει να έχεις έτοιμες απαντήσεις για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ουσία της σχέσης που διαταράχθηκε.

Ιχθείς

Ο Ερμής, καθώς ολοκλήρωσε την σχέση του με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, σου χαρίζει πολλά όπλα για να καταφέρεις μια επανασύνδεση, αν αυτό είναι που θέλεις. Ταυτόχρονα όμως σου χαρίζει και απόλυτη διαύγεια για να γλιτώσεις από παγίδες και επαναλήψεις και για να πας παρακάτω στα ερωτικά σου. Εσύ διαλέγεις.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Μια εξαιρετικά πολύπλοκη πλανητική χορογραφία, με την Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή, κόβοντας απότομα τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...