Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-3-2017
<p>Κριός

Η αγάπη θα είναι ένα περίπλοκο και παθιασμένο θέμα σήμερα. Η οικογένειά σου με πολλούς τρόπους θα είναι σημαντική για σένα και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σφαίρα. Προσπάθησε να κρατήσεις μια ψύχραιμη στάση όσες εντάσεις και αν υπάρξουν. Δεν έχει νόημα το να αφεθείς σε αφόρητα συναισθήματα, η λογική θα σε βοηθήσει.

Ταύρος

Καθώς ο Ερμής από τον συμβατό σου χώρο των Ιχθύων θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σε ένα ταξίδι ή να ανανεώσεις την σχέση σου ταξιδεύοντας. Οι πόθοι που για καιρό καταπίεζες έρχονται στην επιφάνεια δυναμικά, ακολούθησέ τους.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τους Ιχθείς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε βρίσκει κατευθείαν στην λίμπιντο και σε ξεσηκώνει. Θέλεις να ακούσεις το σώμα σου, που σου ψιθυρίζει τρόπους για να λυτρώσεις τον ερωτισμό σου. πολύ καυτό το βράδυ σου!

Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνα με τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Ερμή σε ξεσηκώνει και σε κάνει να έχεις μια κυριολεκτική θύελλα συναισθημάτων, που θα πρέπει να την δαμάσεις. Μην αφεθείς σε υποψίες μέσα στην σχέση σου και μην αφεθείς επίσης σε σκληρά λόγια που θα σε κάνουν να μετανιώσεις.

Λέων

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς εκτός από την συνολικά θετική του δράση είναι και σε σύνοδο με τον μεγάλο θεραπευτή των ψυχών, τον Χείρωνα. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να την περάσεις με το ταίρι σου ή για να πείσεις έναν άνθρωπο για τα αισθήματά σου. έχεις πολλές ανάγκες και σωματικές και ψυχικές, διεκδίκησε την πλήρωσή τους.

Παρθένος

Η θαυμάσια σχέση του Ερμή από τους Ιχθείς με την Σελήνη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει συναισθήματα και πόθους. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξεις την μοναξιά σήμερα. Ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση βγες έξω γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσεις έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο.

Ζυγός

Ο Ερμής από τον καρμικό για σένα χώρο των Ιχθύων σε άψογη σχέση με τον Πλούτωνα αφήνει το σημάδι του στην ερωτική σου διάθεση σήμερα. Θέλεις να έχεις την πρωτοβουλία στον έρωτα, θέλεις να αποπλανήσεις είτε το ταίρι σου είτε κάποιον άνθρωπο που σε νοιάζει και τον θέλεις δίπλα σου. Και μπορείς κάλλιστα να επιτύχεις σε κάθε σχέδιο αποπλάνησης σήμερα.

Σκορπιός

Με την ευνοϊκή δράση του Πλούτωνα, που είναι σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθείς, μπορείς να πολεμήσεις μια μάλλον δύσκολη ενέργεια που σου προκαλεί η αντίθεσή του με την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Κλείσε τα αυτιά σου σε φήμες και λόγια γύρω από την σχέση σου, εσύ ξέρεις τι συμβαίνει, μην αφήνεσαι σε υποψίες.

Τοξότης

Αρχίζει μια πολύ σημαντική περίοδος στην ερωτική σου ζωή, μιας και επισκέπτεται το ζώδιό σου η σκοτεινή κυρία των πόθων, η Λίλιθ. Θα ανακαλύψεις ότι έχεις τρομερά ποσά γοητείας ενώ ταυτόχρονα βαθαίνει η αίσθησή σου για τον έρωτα και οι σωματικές σου ανάγκες για ηδονή.

Αιγόκερως

Η σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ερμή και τον Ήλιο σε ευνοεί, αλλά η δύσκολη επενέργεια της Σελήνης θα σε κάνει να έχεις αρκετά παράπονα μέσα στις σχέσεις σου. Φρόντισε να τα εκφράσεις ήπια, γιατί το συναίσθημα σε πνίγει με μια αίσθηση αδικίας.

Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα, όπως και όλη αυτήν την περίοδο, να μην αφήνεις τα προβλήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς να εμπλέκονται στην σφαίρα της αγάπης και των προσωπικών σχέσεων. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον χαμήλωνε τους τόνους, δεν λύνονται τα προβλήματα με το να τα κουβαλάς μέσα στην σχέση σου.

Ιχθείς

Η πολύ καλή σχέση του Ερμή και του Ήλιου με τον Πλούτωνα βαθαίνει πολύ την διαίσθησή σου αλλά και την ανάγκη σου να εκφράσεις τους ερωτικούς σου πόθους. Το ταίρι σου θα εκπλαγεί σήμερα από την επινοητικότητά σου στο ερωτικό παιχνίδι. Απόλαυσε αυτήν την έκρηξη της λίμπιντο, θα σου αποκαλύψει αλήθειες για τον εαυτό σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω εισερχόμαστε σε μία περίοδο σημαντική, από την πλευρά σας συνεχίστε να έχετε για...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...