Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-3-2017
<p class="Standard">Κριός

Είσαι μια περίεργη πάπια, το ξέρεις αυτό; Ανακατεύεις όλα τα είδη των πραγμάτων σε ένα μείγμα, αλλά σήμερα θα λειτουργήσουν όλα για σας. Θα κολυμπήσετε ενάντια στο ρεύμα, ενώ προσφέρετε μια κρουαζιέρα ευχαρίστησης σε όποιον θέλει να σας οδηγήσει. Θα οικοδομήσετε νέες, βελτιωμένες γέφυρες για να αντικαταστήσουν αυτές που μόλις κάηκαν. Ζείτε και στις δύο όχθες του ποταμού. Δεν είστε ούτε ψάρια ούτε όρνιθες, αλλά θα αναδείξατε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του καθενός. Μπορείτε άνετα να κατοικήσετε και τους δύο πλανήτες.

Ταύρος

Οι διαφωνίες και οι κρίσεις ξεσπάνε δεξιά και αριστερά. Αν υπάρχει ακόμα κάποιο κοινό έδαφος, μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε μέσα από όλη αυτήν την τρελή δράση μάχης. Θα μπορούσατε να διώξετε όλο τον αυταρχισμό αν θέλατε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Αντί να ενισχύσετε τα επάνω, γιατί να μην πάρετε τα πράγματα προς την άλλη κατεύθυνση; Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και φιλικοί σήμερα. Ίσως θα περάσετε μέσα από αυτό το χάος αλώβητοι.

Δίδυμοι

Οι καλές ιδέες που διαλέγονται από τις κακές στιγμές, και αυτές που είναι εντάξει για να λάβετε δύσκολες αποφάσεις. Μην γίνεταο συναισθηματικοί σχετικά με θέματα τα χρημάτων.

Καρκίνος

Είναι ένα δυναμικό, αγχωτικό, πρωινό. Μην εμπλακείτε σε φιλονικίες με τα αφεντικά. Απόψε είναι μια καλή στιγμή να επιδοθούν απολαύσεις και να απολαμβάνετε τη ζωή.

Λέων

Το φεγγάρι κινείται στο ζώδιό σας αργότερα σήμερα, και γνωρίζετε ότι ένα σημαντικό μεταβατικό στάδιο βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από αδύναμους κρίκους.

Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για την εξάλειψη των αδύναμων κρίκων στις σχέσεις σας. Σε ορισμένες φιλίες φαίνεται ότι οι άνθρωποι είχαν αφήσει τα συναισθήματά τους να πάρουν τον έλεγχο.

Ζυγός

Μπορεί να φαίνεται ότι έχει φύγει η εκμετάλλευση στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας. Οι φίλοι δείχνουν κατανόηση και μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί τους απόψε.

Σκορπιός

Τα επίπεδα του άγχους είναι υψηλά στην εργασία, όπως μπορείτε να ολοκληρώσετε μια δυναμική διαδικασία της εργασίας. Κινείστε σε νέα πράγματα, και μπορείτε σύντομα να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Αν έχετε παιδιά, μπορεί να είναι λίγο ανήσυχα σήμερα το πρωί, και τα συναισθήματα τρέχουν σε υψηλά επίπεδα. Είναι μια καλή ιδέα να κόψει περιττές εγχώριες δαπάνες.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αποφύγετε οικογενειακές διενέξεις σήμερα το πρωί. Είναι ΟΚ για τους ανθρώπους να λαμβάνουν μια δύσκολη απόφαση και αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη σαφήνεια. Τα όνειρα πρέπει να είναι εφικτά.

Υδροχόος

Μην αγχώνεστε σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσετε σήμερα, τα υψηλά επίπεδα νευρικής ένταση δεν είναι καλές. Απόψε είναι η ώρα για να απολαύσετε τις χαρές της σχέσης σας.

Ιχθύς

Τώρα είναι η ώρα να ταξινομήσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας και να επικεντρωθείτε σε ότι είναι απλώς εφικτό. Αυτή είναι μια ημέρα που μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Για όσους γεννήθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου: Τα όνειρά σας θα είναι σημαντικά αυτό το έτος. Ίσως μπορείτε να κάνετε μερικά από αυτά να γίνουν...