Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου
<p>Κριός

Παθιασμένες και ενθουσιώδεις σεξουαλικές συνευρέσεις και δεν φοβάστε να ζητήσετε ότι θέλετε. Θα έχετε μια εξαιρετικά ενεργή σεξουαλική ζωή και οι βαθύτερες ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν μέσα από τις σεξουαλικές συνευρέσεις σας.

Ταύρος

Πρακτικές και σταθερές σεξουαλικές συνευρέσεις και αναζητάτε ο σύντροφός σας να μπορεί να σας ευχαριστήσει. Επίσης, χρησιμοποιείτε τη σεξουαλική πράξη ως μέσο για να επιτευχθεί μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα. 

Δίδυμοι

Περίεργοι και θέλετε να μάθετε πολλά πράγματα και όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τις σεξουαλικές πρακτικές. Σας αρέσει να μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ και τολμάτε να ζητήσετε αυτό που σας ικανοποιεί. Μπορεί επίσης να κάνετε σεξ με περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους.

Καρκίνος

Θα μπορούσε να είναι δύσκολο για σας να συνευρεθείτε σεξουαλικά αν δεν είστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με το σύντροφό σας. Αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο να απολαύσετε το περιστασιακό σεξ, αλλά ούτε και το αναζητάτε.

Λέων

Είστε χαρούμενοι και έχετε ζωντάνια και δείχνετε στο σύντροφό σας ότι απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη. Μπορεί να έχετε μια υπερηφάνεια και θέλετε ο σύντροφός σας να σας συγχαρεί για τις επιδόσεις σας. 

Παρθένος

Επειδή, προσπαθείτε να μάθετε τι αρέσει στον σύντροφό σας και να τον ευχαριστήσετε, καμιά φορά ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Δώστε σημασία στις σεξουαλικές λεπτομέρειες.

Ζυγός

Σας ενδιαφέρει η σεξουαλική αρμονία και ισορροπία. Ενεργοποιείστε σεξουαλικά αν ο σύντροφός σας έχει αισθησιακούς και ευγενικούς τρόπους. Θέλετε μια ρομαντική προσέγγιση.

Σκορπιός

Διαισθητικά γνωρίζετε τι θέλει ο σύντροφός σας στο κρεβάτι, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιήσετε το σεξ ως όπλο για να ελέγξετε ή να χειραγωγήσετε τη σχέση σας. Είστε πιστοί, αισθησιακοί και αναζητάτε το πάθος και τη σεξουαλική ένταση για να ικανοποιηθείτε στο κρεβάτι. 

Τοξότης

Έχετε μια φιλοσοφική προσέγγιση και επιδιώκετε μια βαθύτερη, πιο πνευματική μορφή του σεξ με το σύντροφό σας. Μπορεί να ζήσετε πολλές σεξουαλικές συνευρέσεις και είστε γενναιόδωροι σεξουαλικά. Πιθανόν να θεωρείτε το σεξ άθλημα.

Αιγόκερως

Ενώ το σεξ είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς, μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιες ενοχές για να το απολαύσετε καλύτερα. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι και παίρνετε τη σεξουαλική πράξη αρκετά σοβαρά. Είναι πιθανό να νιώθετε έλλειψη αυτοεκτίμησης αν δεν μπορείτε να δώσετε χαρά στο σύντροφό σας.

Υδροχόος

Το σεξ είναι πρωτότυπο και εκκεντρικό, έτσι ίσως είναι δύσκολο για σας να νιώσετε οικειότητα σε μια σχέση. Μπορείτε να βοηθήσετε το σύντροφό σας να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους περιορισμούς που αφορούν τη σεξουαλικότητα. 

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να πρέπει να κάνετε θυσίες για το σύντροφό σας και να θεραπεύσετε τον πόνο και τη θλίψη του μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί και έχετε πολλές σεξουαλικές φαντασιώσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο ρομαντικός εαυτός σου

Ο ρομαντικός εαυτός σου

Ο ρομαντικός εαυτός σου

Κριός Είσαι αυθόρμητος, ενθουσιώδης και παθιασμένος εραστής, και ένα από τα δυνατά σας είναι η ικανότητά σας να ενθαρρύνετε το σύντροφό...

Τα Ζώδια στην Αγάπη

Τα Ζώδια στην Αγάπη

Τα Ζώδια στην Αγάπη

Κριός Είσαι αυθόρμητος, ενθουσιώδης και παθιασμένος εραστής, και ένα από τα δυνατά σας είναι η ικανότητά σας να ενθαρρύνετε το σύντροφό...

Γυναίκα και Σεξουαλική Αύρα!

Γυναίκα και Σεξουαλική Αύρα!

Γυναίκα και Σεξουαλική Αύρα!

Τι εκφράζει ακριβώς η σεξουαλική σου αύρα; Τι τύπος έρωτα σε συναρπάζει και με ποιον άντρα είναι πιο πιθανό να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα;...

Τι Ζώδιο είναι ο…Έρωτας;

Τι Ζώδιο είναι ο…Έρωτας;

Τι Ζώδιο είναι ο…Έρωτας;

Αλήθεια, ο έρωτας, τι ζώδιο είναι; Σε ποιο ζώδιο ανήκει το πιο όμορφο, το πιο μεγάλο, το πιο απέραντο συναίσθημα; Σε ποιο ζώδιο ανήκουν ι...

Σεξ και φάσεις Σελήνης

Σεξ και φάσεις  Σελήνης

Σεξ και φάσεις Σελήνης

Σας αναστατώνει ερωτικά το φεγγάρι; Το ξέρετε βέβαια ότι η Σελήνη έχει άμεση σχέση και με τη γυναίκα και με τη μαγεία. Έχει λοιπόν άμεση...

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Σεξ: 9 Ερωτήσεις – Φωτιά!

Πόσο θερμοί είστε; Μπορείτε να απαντήσετε σε 9 ερωτήσεις με ειλικρίνεια και να μάθετε αν είστε «παγοκολώνα» η «ηφαίστειο»; Προσέξτε,...