Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017
<p>Κριός – Ο Ερημίτης

Νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να αποσυρθείς στον ίδιο σου τον εαυτό σήμερα. Κλείνεις τα τείχη της ψυχής σου και δεν αφήνεις το ταίρι σου να διέλθει και να σε ζεστάνει. Έχεις κάποια θέματα να λύσεις και προτιμάς την μοναξιά. Ο Ερημίτης δεν είναι καλή επιρροή αν δεν έχεις σχέση, σου κόβει την πιθανότητα να ανοιχτείς σε νέους ανθρώπους.

Ταύρος – Η Δύναμη

Πολύ καλή κάρτα που σε συνδέει πιθανόν με κάποιον Λέοντα. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για να συντάξεις τις ψυχικές σου δυνάμεις και να αφεθείς με εμπιστοσύνη στον έρωτα. Αν έχεις ήδη μια σχέση δυναμώνει πολύ, αν φλερτάρεις δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Έχεις όλη την εύνοια των ουρανών επάνω σου και μέσα στην ψυχή σου.

Δίδυμοι – Ο Μάγος (Ανάποδα)

Για κάποιον λόγο που μόνον εσύ ξέρεις έχεις αφήσει την ψυχή σου να πλημμυρίσει με ανασφάλεια. Σου φαίνεται ότι δεν έχεις σωστό ερωτικό στίγμα και φοβάσαι είτε να αφεθείς στην σχέση σου είτε να φλερτάρεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και όλα θα πάνε καλά, βρες τον εαυτό σου. 

Καρκίνος – Η Εγκράτεια  

Μια πολύ όμορφη κάρτα που σηματοδοτεί ότι έχεις μεγάλη ωριμότητα στην αντιμετώπιση των σχέσεών σου. Το ταίρι σου μπορεί να βασίζεται επάνω σου για προστασία και βοήθεια. Αν δεν έχεις σχέση η Εγκράτεια εξακολουθεί να είναι καλή επιρροή, καθώς δεν σου επιτρέπει να κάνεις λάθη που στο παρελθόν σου στοίχισαν και σε έβλαψαν.

Λέων – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να παραδεχτεί την ανάγκη που νιώθει για έρωτα και ηδονή. Γιατί καταπιέζεσαι; Αφέσου να ευχαριστηθείς το ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σου, μοιράσου τις ανάγκες σου και όλα θα είναι πιο φωτεινά. Με το να πιέζεις την ψυχή σου και να κρύβεις τους πόθους σου ταλαιπωρείς πολύ το υποσυνείδητό σου.

Παρθένος – Ο Θάνατος

Κάτι έχει συμβεί στην σχέση σου που θα την πλήξει άμεσα. Ίσως να έχει έρθει η στιγμή να πας παρακάτω, ο Θάνατος δεν έρχεται ποτέ αν η σχέση δεν έχει τελειώσει. Στην περίπτωση που δεν έχεις σχέση ο Θάνατος θα τερματίσει την κατάσταση της μοναξιάς, δίνοντάς σου τα κίνητρα να φλερτάρεις, αφού δεν αντέχεις άλλο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα προσωπικά σου.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης

Τα γρανάζια του σύμπαντος κινούνται και σε παρασύρουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Άνθρωποι καινούριοι μπαίνουν στην ζωή σου και σε συναρπάζουν. Είναι μια περίοδος μεταβατική, όπου δεν θέλεις ενδεχομένως κάτι μόνιμο, θες να παίξεις και να διασκεδάσεις, κάτι που σου έχει λείψει. Το φλερτ λοιπόν είναι στην ημερήσια διάταξη και σου υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης

Μια στιβαρή κάρτα που δείχνει σοβαρότητα στον ερωτικό τομέα. Το ταίρι σου βασίζεται για πρακτικά ζητήματα επάνω σου, καθώς συνδυάζεις σοφά το όνειρο και την ειλικρίνεια με τον ρεαλισμό. Μια καλή επιρροή αν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις έναν δεσμό να παντρευτείς ή να συζήσεις.

Τοξότης – Η Κρίση

Θες έντονα να έχεις απόλυτη ειλικρίνεια μέσα στις σχέσεις σου. Δεν έχεις καμία διάθεση συμβιβασμού, θέλεις να έχεις αυτά που σου χρειάζονται, δηλαδή αφοσίωση, αγάπη, τρυφερότητα και λογική από το ταίρι σου. Φρόντισε αυτές σου οι απαιτήσεις να τεθούν με ευγένεια – δεν υπάρχει λόγος για περιττές εντάσεις.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Συνεχίζεται για Τρίτη ημέρα το καλό σου σερί: ο Αυτοκράτορας, η Αυτοκράτειρα και ο Κόσμος δηλώνουν μια πλήρη αναγέννηση στον ερωτικό τομέα της ζωής σου. Μπορεί να υπάρχει ένας δυνατός νέος έρωτας, ο οποίος εκτός από συναίσθημα κομίζει στην ζωή σου και άφθονη τύχη, μαζί με το ταίρι σου μπορείτε να κερδίσετε τον κόσμο.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας

Η ψυχή σου είναι πολύ δυνατή σήμερα. Η ωριμότητά σου είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να λυθούν προβλήματα πρακτικά που μπορεί να έχουν εμφανιστεί στην κοινή σου ζωή με το ταίρι σου. Αν φλερτάρεις σε έλκουν άνθρωποι κύρους, δύναμης και υψηλού προφίλ, που να μπορούν να σταθούν δίπλα σου με δύναμη.

Ιχθείς – Ο Κρεμασμένος

Μια πολύ δυνατή επιρροή που δείχνει ότι στο θέμα του έρωτα θα έχεις πείσμα. Μπορεί κάποιοι να σου λένε ότι η σχέση που έχεις δεν είναι κατάλληλη για σένα, αλλά θα υπερασπιστείς τις επιλογές σου με κάθε κόστος και κόντρα σε όποια αντίθετη γνώμη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017

Κριός – Ο Τρελός Παρά τις δυσκολίες της χθεσινής ημέρας κάτι πολύ δυνατό σε συνεπαίρνει. Είτε έχεις ένα νέο φλερτ είτε αποφασίζεις να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Ενώ το νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να πάρεις και να δώσεις όλα αυτά που για καιρό έχεις ποθήσει στον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη Πολύ ωραία κάρτα που σου φέρνει θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν για κάποιον λόγο βρέθηκες σε αμήχανη στιγμή με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...